Wkano

Hvordan du ser varmt på en date (gutta)

Dette er det. Du har endelig jobbet opp mot til å be om at jenta ut! Datoen er klar. Selvfølgelig, du vil se utrolig varmt. Ingen spøk. Imidlertid kan dette være vanskelig å oppnå til tider. Les videre for å lære hvordan du ser varmt på dato.

Trinn

Hvordan du ser varmt på en date (gutta). Prøv på hele antrekket.
Hvordan du ser varmt på en date (gutta). Prøv på hele antrekket.
 1. 1
  Planlegg antrekket. Arbeid opp en viss idé om hva du vil ha på seg. Ettersom tiden går og du kjøper nye klær, redigere antrekket. Gode ​​ideer kan være babyen blå knapp opp skjorter med brune bukser i vinter eller høst. Merkenavn kan være bra, også.
 2. 2
  Plukk ut cologne. Du trenger ikke dette, men det fungerer bra med damene. Hvis du bestemmer deg for det, vil du ikke bli lei. Jenta vil være over deg, hvis det lukter godt. Men hvis du legger for mye på, kan det stinker, og hun vil ikke ha noe med deg å gjøre!
 3. 3
  Prøv på hele antrekket. Nå som du har alt planlagt ut, sette det hele sammen. Komme inn i klærne, ta på cologne din, fikse håret. Ikke gjør det slurvete-handle som om du virkelig skal ut på dato. Når du er klar, se på deg selv i speilet. Noter ned eventuelle feil eller ting å forbedre antrekk, og sørg for at du fikse dem opp. Dette er et svært viktig steg-ikke være lat og hoppe over det, vil du angre.
 4. 4
  Ta en dusj før du får klar. Rushing hjem fra skolen / jobb og hoppe inn i antrekket ditt kan forlate du ser rød og svett. Hoppe over dette og ta en avslappende, men forfriskende dusj. Hvis håret ditt ser fint bare etter at den er vasket, vaske den. Hvis det blir utrolig krusete etter å ha vask, vask den dagen før og putt den i en dusjhette mens du dusjer. Vask deg med en fin smelling sjampo og / eller såpe.
 5. 5
  Fikse håret og huden. Mens du er tatt rett ut av dusjen og fortsatt i håndkle ditt, gjøre litt stell. Vask ansiktet og DAB på noen lotion, pusser tennene, og sette lotion på hele kroppen. Det vil gjøre huden fin og myk-perfekt for en fin dato... Ikke rush rundt, være forsiktig og grundig. Du kan bli opphisset av nå, men bare holde hodet kaldt-rett?
 6. 6
  Gjør deg klar nøye. Det første du bør gjøre er å komme inn i klærne. Ikke gjør håret ditt, fordi at alle kan bli ødelagt ved å sette på klærne. Så ta på antrekket ditt først, deretter din cologne. Deretter må du gjøre ditt hår, så det ser bra for datoen. Bare vær forsiktig.
 7. 7
  Ikke vraket noe. Når du er klar, sitte og se på TV eller prate med en venn. Ikke kjør om utenfor eller begynne å lage mat. Vær forsiktig, bare ikke gjøre noe som kan ødelegge noen av håret eller klærne. Det kan være vanskelig, men å sitte stille ville være et godt alternativ. Hvis du virkelig ikke kan lese et blad, eller chatte med en venn på telefonen.
 8. 8
  Smile. Du har sikkert lagt merke til at selv de mest fysisk attraktive mennesker er en turn-off når rynket brynene. En ekte smil er vanskelig å forfalske og avgir gode vibber og reflektere din indre trygghet.
 9. 9
  Har rene negler.

Tips

 • Mens du venter, pop en mynte i munnen. Det vil gi deg hyggelig friskt pust og gi deg noe å tenke på. Unngå tyggegummi, det er klissete og ser rart hvis du tygger det for voldsomt.
 • Ikke bli altfor kledd opp eller opphisset. Hvis du er utrolig formell og tungt på den første datoen, vil du komme over veldig klengete og skremme henne bort. Så bare holde hodet kaldt og casual.

Advarsler

 • Prøv å ikke legge mye cologne på, kan det være kraftigere enn du forventer at det skal lukte.
 • Ikke få håp opp veldig høyt hvis du knapt kjenner jenta. Du vet aldri hva som kan skje.

Ting du trenger

 • Et hyggelig og komfortabelt antrekk med rene sko
 • Hår ting: pensel
 • Köln: alt som lukter godt
 • Dusj Stuff: god smelling sjampo, så lenge det ikke kolliderer med de cologne.