Wkano

Hvordan få en fyr du ikke liker å stoppe smak deg

Har du en fyr som du ikke er interessert i, som ikke vil få hintet? Her er noen tips om hvordan å la ham vite at du ikke kjærester liker ham tilbake og / eller du bare ønsker å være venner

Trinn

Hvordan få en fyr du ikke liker å stoppe smak deg. Ikke vis interesse for ham.
Hvordan få en fyr du ikke liker å stoppe smak deg. Ikke vis interesse for ham.
 1. 1
  Ikke vis interesse for ham. Hvis du handle som du bryr deg om hva han gjør, vil han tro at du liker ham. Dette inkluderer tekste ham, IM-ing ham, og legge ut på sin facebook eller myspace.
 2. 2
  Prøv og la ham ned lett. For eksempel: "Um, sorry, jeg er ikke interessert, men jeg er sikker på at det er en jente der ute for deg. ' Pass på å smile søtt.
 3. 3
  Endre tone. Noen ganger "la ham ned lett" ikke fungerer. Hvis han fortsatt holder snakker til deg, må du slutte å være så hyggelig. I stedet, holde stemmen kald og formell.
 4. 4
  Lær selvforsvar. Få pepperspray for å la ham vite at du mener business hvis du tror han er farlig.
 5. 5
  Sørg for å være ærlig med ham, hvis du fortsatt vil ha ham som venn.
 6. 6
  Ignorer ham før han forlater deg alene. Dette inkluderer å blokkere ham fra chat til du er sikker på at han er over deg.

Tips

 • Slapp helt av. Hvis du ikke er i ham, ikke late som for ham. Vil du heller avvise ham eller blir fanget i en løgn?
 • Sørg for at du tenke på hvordan du ønsker at noen skal si det til deg. Sett deg selv i deres sko.
 • Sørg for at han fortsatt vet at du er venner. Fortell ham sannheten at du ikke liker ham sånn, gjør det åpenbart at du er bare venner. Noen gutter innbilte seg at enhver godhet er bevis på at du liker dem. Hvis beundrer er sånn, være hyggelig, men bestemt, og så mye som du kan ta motet fra ham fra ledende seg på.
 • Hvis gutten holder stirrer på deg i klassen og du fanget ham stirrer på deg, bare snu og gi ham en kald stirre. Dette vil gjøre ham til å føle flau.
 • Finn ut en av sine kjæledyr peeves og gjøre det. Eksempel: Hvis han ikke liker jenter som bruker mye parfyme, deretter bære masse parfyme. Dette kan slå ham, og han vil slutte å plage deg.

Advarsler

 • Noen gutter har en tendens til å være svært utholdende. Hvis han fortsetter å plage deg, fortelle en voksen du stoler på. Hvis du er en voksen, og deretter vurdere en domstol besøksforbud hvis situasjonen kommer ut av kontroll.
 • Dette kan føre til alvorlig hjertesorg for enten ham eller deg, blir forfulgt eller blir utsatt for sinte utbrudd.