Wkano

Hvordan få noen til å dumpe deg

Når du føler at den personen du er dating ikke interesserer deg lenger, er det på tide å avslutte forholdet. Du vet at du bør dumpe henne, men du bare ikke kan synes å gjøre det. Løsningen ville være for deg å få henne til å dumpe deg!

Trinn

Hvordan få noen til å dumpe deg. Vær eiendomspronomen!
Hvordan få noen til å dumpe deg. Vær eiendomspronomen!

Ufølsom / jerk rute

 1. 1
  Vær eiendomspronomen! Kreve å få vite hvem han / hun kommer ut med når de ikke er med deg. Gjør ham / henne satte sin mobil på høyttaler slik at du kan høre nøyaktig hva som skjer i samtalen. Få elendig og anklage ham / henne å flørte med andre hvis de snakker til noen andre.
 2. 2
  Kle oss og oppføre helt annen enn den du egentlig er. For eksempel, hvis du er virkelig fengende og kjole med din egen stil, kle alle preppy og være veldig frekk og og helsefarlige. Hvis du er roligere, bære masse lilla og oransje, og snakke veldig høyt over andre.
 3. 3
  Opptre som en gris! Glem alt om folkeskikk! Når de inviterer deg ut for å spise, spise messily, spytte din mat over hele bordet, spise med fingrene og snakke med munnen full.
 4. 4
  Prøv å være veldig irriterende og aldri la ham / henne gjøre noe. Ikke la dem gå ut med vennene sine, og hvis han gjør det, ikke snakke med ham / henne i flere dager, nekter hans / hennes samtaler, og låse døra når han / hun kommer rundt!
 5. 5
  Se på andre gutter / jenter i deres nærvær. Pass på å snu hodet for å beundre en virkelig hot fyr / jente. Snakk om tidligere forhold og hvordan du skulle ønske du ikke ville ha ødelagt en "god ting" med en tidligere elsker.
 6. 6
  Skamløst flørte med andre gutter / jenter når han er ute, ikke engang merke til kjæresten din er der.

Den wussy rute

 1. 1
  Begynner å tilbringe mye tid med ham / henne og la henne vite, de har vunnet deg over for godt!
 2. 2
  La ham / henne vet at de lett kan få tak i deg når som helst, gi ham / henne alle dine tall og e-postadresse, og fortelle dem at du ikke vil gå glipp av hans / hennes oppfordring til noe!
 3. 3
  Ringe ham / henne minst en gang om dagen og si at du savner dem, og kan ikke vente med å møte opp med ham / henne.
 4. 4
  Kjøp henne blomster (ikke dyre) og små gaver og når du gir den til henne, handle ekte og sier "jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er å være sammen med en som deg". Dette er kritisk! Bruk disse eksakte ord.
 5. 5
  Hvis hun ønsker å gå et sted for seg selv, ber henne om å ta deg sammen, fortelle henne at du ikke ønsker å gå glipp av tid med henne (du får min drift).
 6. 6
  Dersom to av dere kommer ut, alltid spør henne hvor hun ønsker å gå (de fleste kvinner hater bestemmer). Fortell henne veldig søtt "Vi kan gjøre hva du vil gjøre". Hold griner før hun endelig kommer opp med et mål / aktivitet.
 7. 7
  Gi henne en massasje uten henne ber om det, og fortelle henne "Jeg vil beholde min jente lykkelig". Møt opp på arbeidsplassen henne og ta henne på en overraskelse lunsj dato. (Bortsett fra det er ikke en overraskelse fordi du gjør det for ofte!) - Skjønner poenget? Ideen er at du får henne betinget å forvente spesielle ting enkelt - uten å gi noe tilbake i retur.
 8. 8
  Hvis du har sex, spør henne "var jeg god nok?". Dette vil være den siste spikeren i kista. Hun vil ha mistet all tiltrekning til deg og vil slå opp med deg.
 9. 9
  Pass på at du sier (mens opptrer veldig skuffet) "Vel, vi kan fortsatt være venner - Jeg tror du er en stor person - Det blir vanskelig, men jeg vil heller være en venn enn ikke ha deg i livet mitt alle "- Denne lille linjen er en vinner. Hun vil gjøre deg til en venn, og på denne måten, har du fortsatt tilgang til sine ressurser og sosial sirkel! Veien å gå - du er en fri mann! Nå, glem alt du gjorde i wussy rute og gå finne deg en kvinne som fascinerer deg.

The 'forsvinningsnummer' rute

Det betyr egentlig, men det er også veldig effektivt. Det kan også ha en alvorlig negativ effekt dating liv for en stund etter (i noen det kan komme tilbake å hjemsøke deg måneder eller år senere) så bruk bare med stor forsiktighet. Bruk kun hvis du er i en veldig dårlig situasjon, ikke tankene noen jerky telefonbeskjeder, og det er ingen realistisk måte å redde vennskapet etter å bryte opp.

 1. 1
  Glipp av et par av hennes samtaler. Akkurat nok til å få henne virkelig hisset på. For possessive jenter, kan dette være så lite som mangler en samtale. For jenter med mer selvtillit, kan det ta opp til syv, eller de kan rett og slett slutte å kalle helt. Oppdrag utført. Målet ditt er å få (a) henne til å henge opp på deg (b) ringe deg noen upassende og sårende navn som 'a-hole', 'd-bag', etc (hun trolig vil ringe deg Usensurert versjon av disse), eller (c) slutte å kalle deg helt.
 2. 2
  Hvis hun går med (c), gratulerer. Oppdrag utført.
 3. 3
  Hvis hun går med (a) eller (b), etter at samtalen avsluttes, rett og slett aldri svare på telefonen igjen. Du kan bli kalt tilbake to eller tre ganger. Du må kanskje blokkere hennes mobiltelefonnummer, og du kan selv nødt til å blokkere andre telefoner hun prøver å ringe deg fra når hun har funnet ut at du har blokkert henne.
 4. 4
  Teknisk hvis du går denne ruten, er du faktisk dumping henne, men hun vil fortelle alle vennene hennes at hun dumpet deg, og sannsynligvis snakke litt smellkyss om deg bak ryggen din. Så det er egentlig det samme forskjellen som blir dumpet. Og hvis hun var uhøflig eller støtende for deg, bør din samvittighet være klar uansett.

Tips

 • Husk alltid at du arbeider med vekke hjerte og at et hjerte er svært skjøre. I stedet for juks på henne (som kan gi deg en veldig dårlig rykte) bare prøve å fortelle henne: "Jeg ser ikke forholdet vårt går videre" og / eller "Jeg er ikke fornøyd i forholdet vårt". Det er mye bedre enn juks eller ser ut som en gris.
 • Den beste ruten er alltid å slå opp med henne først. Hvis du ikke liker henne, så slå opp med henne! Det er ikke nødvendig å spille spill med henne. Det viser bare hva en elendig person du er. Det er alltid mulighet for at hun prøver å finne en måte å få deg til å dumpe henne...
 • Hun kan være en potensiell kilde til å møte din fremtidige kjæreste (s) - dette er grunnen til at du brukte wussy rute for å komme inn i en LJBF sone (la oss bare være venner) - vil du være dating hennes venner på kort tid etter at hun har gjort deg en "venn". Hennes venner vil holde lurer på hvorfor hun gi slipp på deg!
 • Mannen opp og fortelle henne at du tror ikke det kan fungere til ansiktet hennes. Hvis du ikke kan gjøre det så sakte begynne å ignorere henne.

Advarsler

 • Ta wussy rute bare når du dater en kvinne med høy selvtillit. Hvis din nåværende kjæreste er en usikker, trengende, klengete person, tar wussy rute er suicidal som hun vil tro hun har funnet sin sjelefrende endelig og ofre et ekteskap date! Dårlig deal! Så bruk din andre hjerne gutter, er det nær hodet.
 • Vær forsiktig hvis du bruker den "forsvinnende 'rute som hun vil snakke søppel om deg til vennene sine. Dette er bare et potensielt problem hvis du har felles venner, spesielt hvis hun kjente dem først. Bruk denne ruten bare med stor forsiktighet. Det kan være tilbakeslag. Du kan også ha å få noen av dine telefonnumre endret, parkere under overvåkingskameraer for en stund, eller flytte til en annen del av landet, avhengig av hvor hevngjerrig hun er.
 • Ikke bekymre deg om hennes følelser hvis du er i en veldig dårlig situasjon. Det er viktigere at du bekymre deg for din sikkerhet og sunn fornuft enn hennes følelser.