Wkano

Hvordan få en ungdomsskole gutt til å like deg

Så du har fått øye på den spesielle gutten, eh? De fleste dating artikler bare ikke fungerer for ungdomsskole jenter som råd er ment for voksne. Her er noen råd rettet direkte til deg.

Trinn

Hvordan få en ungdomsskole gutt til å like deg. Unngå å være negativ.
Hvordan få en ungdomsskole gutt til å like deg. Unngå å være negativ.
 1. 1
  Hold deg i form. Hold deg hvem du er. Som, hvis du er passe, holde seg i form, fordi hvis du prøver å forandre deg selv, er det sannsynligvis ikke vil fungere.
 2. 2
  Være presentabel. Ta bad og dusjer regelmessig, eller han kan bli mindre interessert. Og ikke kle altfor annerledes enn normalt. Hvis de smiler til deg, og kle deg virkelig annerledes for å gjøre ham like deg mer, for eksempel: fra jeans eller Capris til de korte jeans shorts, eller t-skjorter og lange ermer til de lave snitt skjorter vil ikke fungere, fordi han vil bare liker deg for din ser ut!
 3. 3
  Unngå å være negativ. Gutta liker ikke jenter som ikke tenker positivt. Så holde seg positiv. Også, ikke vær nervøs. Hvis du liker en fyr, bruke disse tipsene som vi ser etter, og hvis du spør ham ut og bli skutt ned, tror ikke negativt fordi han kan ha sagt nei, men da vil han tenke annerledes fordi han var på stedet og under press.
 4. 4
  Vis ham at du er interessert.. Fange hans øyne og smil. Gi ham subtile komplimenter. Men ikke over-gjøre det flørting, spesielt hvis du ikke er den typen. Noen av oss gutta er treg om å plukke opp når en jente liker oss så flørte litt, men hvis du gjør det for mye kan han enten virkelig liker deg etter det, eller bli redd.
 5. 5
  Snakk med ham. Finn noe dere to har til felles, som søsken, ekstra utenomfaglige aktiviteter eller bor i samme nabolag.
 6. 6
  Selv om gutter er redd for avvisning, bør du spørre ham ut, bør du ikke være redd for avvisning.
 7. 7
  Hvis du ønsker å ta bildet på virkelig over flørting som jeg sa i trinn 5. Jeg satte opp en guide som heter "Slik slår en Guy On" (med andre ord hvordan å få ham til å virkelig liker deg og ønsker å date deg, men det er en 50/50 sjanse for at det fungerer.)

Tips

 • Vær trygg. Ingen mann liker en jente som fornærmelser og andre gjetter seg selv.
 • Prøv å hangout med ham mer, og han vil etter hvert innse hvor mye moro du er.
 • Selv om vennene dine kan ha kjærester, ser det ikke ut som hva det er. Det er veldig annerledes når du er i et forhold, stole på meg.
 • Husk at du fortsatt er ung og har hele livet foran deg. Ikke bli for fanget opp med som ønsker en kjæreste. Det er ingen grunn til å forhaste seg noe.

Advarsler

 • Ikke prøv og dykke i, fordi det vil bli svært vanskelig for ham.
 • Ikke frik ham ut! Opptre rolig. Øve foran speilet.
 • Ikke fornærme ham. I denne alderen er det mange gutter og jenter ikke komme veldig bra til tider, så øker ikke problemet ved forsettlig irriterende ham.
 • Ikke bare hoppe opp til en fyr og si noe uventet (som noe dumt) til ham.
 • Siden du er i ungdomsskolen nå, kan han være en av de "kule gutta" som prøver å opptre som sin mye eldre enn de egentlig er. Hvis han noen gang prøver å presse deg til å kysse ham eller noe som en betingelse for å gå ut med ham, bare ikke. Liker alvor?
 • Ikke bli for pushy, fordi gutta hater å bli herset rundt i denne alderen.