Wkano

Hvordan finne varme mennesker til å bli venner på facebook

Selv om Facebook kan være en praktisk plattform for å holde kontakten med venner og kjære, kan det også hjelpe deg med å forbedre street cred når du vennen gode jakt og spennende (aka hot) personer. Å være Facebook-venner med estetisk varme mennesker har potensial til ikke bare å få deg til å se bra ut for andre, men det kan muligens åpne døren til et nytt forhold "i det virkelige liv." For å unngå å se ut som en gal STALKER, må du finne en subtil tilnærming til friending hotties på Facebook, som beskrevet her.

Trinn

Hvordan finne varme mennesker til å bli venner på facebook. Evaluer din profil bilde.
Hvordan finne varme mennesker til å bli venner på facebook. Evaluer din profil bilde.
 1. 1
  Evaluer din profil bilde. De vakre folk generelt bare vil henge med andre like flotte mennesker. Hvis du ikke setter ditt beste ansikt fremover, vil du miste mange potensielle hot venner. Og fotografering kan gjøre at du ser din absolutt beste, så ikke bekymre deg:
  • Re-ta profilbildet ditt, eller se etter en virkelig god nyere bilde. Har det tatt profesjonelt for de absolutt beste resultatene som fotograf vil sikre best belysning og vil få din beste vinkel. Også vurdere å bruke sminke og ha håret stylet for bildet, slik at du ser ditt beste. Unngå å ha bildet tatt på en dårlig hår dag eller når som zit ruver større enn nesen.
  • Pass på at bildet er relativt ny - i tilfelle møter du en av dine nye venner i det virkelige liv, vil du ikke ønsker ham eller henne til å føle deg som om du var villedende ved å vise et gammelt bilde.
  • Bare har deg i profilbilde. Selv om du kanskje tror at blant annet den andre varm venn eller noen fra det motsatte kjønn er en god idé, motstå fristelsen. Du vil at den andre personen til å få kontakt med deg og du alene. De kan se bildet ditt og være mer interessert i den andre personen i bildet, og ikke deg, men du vil ikke nødvendigvis vite. Denne regelen gjelder for hunder eller søte kjæledyr også - du vil ikke ha din nye venn til å bare være venner med deg for å komme til hunden din.
 2. 2
  Gå gjennom hva du har lagt til i "info"-delen. Hot folk ønsker å assosiere seg med intelligente, spennende individer som fører fascinerende og debonair liv (eller i det minste ser ut til). Hvis du skriver ned at du er til å legge rundt i joggebukse og se endeløse timer med Star Trek på TV, kan du bli returnert. Like viktig, om du holder utbrøt at du også fylt til å trene, delta som part eller lage et sunt måltid, vil de vakre menneskene ikke være interessert. Alltid sette deg i den andre personens sko og tenke på hva slags informasjon vil slå deg på eller intrige du om den andre personen, og hva som ville være en turn-off. Stick med hva som interesserer, interesser og intriger folk, selv om du oppretter en bit av en illusjon (du kan alltid leve opp til noen av de mer usannsynlig deler senere, som en fremtidig løfte til deg selv).
 3. 3
  Ta lager i dine eksisterende kontakter. Du har kanskje allerede en fin gruppe av varme venner, men har egentlig ikke sett dem i lys av dette før. Se gjennom din venneliste for å se hvem som er hot og hvem som ikke er det. Også vurdere venner du ikke har friended på Facebook ennå. Du kan ha attraktive venner eller bekjente i det virkelige liv som ikke har sluttet ditt nettverk av venner på nettet. Andre områder for å vurdere omfatter:
  • Du kan ha oversett noen, og ikke skjønte du gått opp friending en total hottie. Tenk om din nåværende og tidligere liste over venner med omhu. Du har kanskje hoppet over eller glemt om en tidligere venn eller bekjent som er smokin '(eller relativt) varmt. Pass på å sjekke alle forespørsler om friending med sin hotness potensial i tankene!
  • Sjekk old school kameratene for hotness faktor. Den stygge andungen i videregående skole kan ha endelig blomstret, og du vil aldri vite med mindre du sjekket. Troll gjennom gamle årbøker eller skole turnuslister og deretter gjøre et søk på Facebook - gjør dette kan gi en eller to nye attraktive venner.
 4. 4
  Sjekk ut venner av dine venner. En av de enkleste (og mest vanlig) måter å utvide listen over varme venner er å se på venners lister. Selv om noen venner vil skjule sine vennelister, sjekk ut de som avslører en komplett liste, og deretter se etter felles obligasjoner. For eksempel lar Facebook deg å filtrere gjennom vennelister ved skolen, arbeidsplassen og locale. Du har en bedre sjanse til å friending noen du kanskje ikke vet hvem som gikk på samme skole versus noen hvis eneste forbindelse er felles venn.
 5. 5
  Klikk deg inn arbeid knytte kontakter. Mens du gjør dette kan slå opp noen cuties, være ekstremt forsiktig når du prøver å utvinne nye venner fra arbeidskollegaer eller kunder. Hvis du går om dette på feil måte, kan du skade eller ødelegge karrieren din, spesielt hvis du vennen dem og deretter avsløre for mye av din vill eller mindre profesjonelle side. Hvis du har tenkt å ligge på lur rundt arbeid knytte kontakter, spille det trygt ved å følge disse tipsene:
  • Bare send venneforespørsler til varme mennesker som jobber innenfor samme bransje eller område. For eksempel, hvis du er en grafisk designer, venn andre designere eller folk som jobber i samme bransje (hvis du jobber i bank eller detaljhandel, bare nå ut til de som er i samme bransje).
  • Gjør venneforespørsel om virksomheten. Din potensielle venn trenger ikke å vite at den virkelige grunnen til at du vil ha ham eller henne på vennelisten er fordi han eller hun er varm. I stedet, når du utvider forespørsel, nevne at du både arbeide i det samme feltet og ble bredere industrien tilkoblinger.
  • Referere til den gjensidige arbeidet kontakten i venneforespørsel. Det faktum at dere begge vet at samme person kan åpne døren til en venneforespørsel aksept så nevne at du har jobbet med "Sheryl" eller "Dan" i invitasjonen.
 6. 6
  Kontakt med andre som har lignende interesser. Kjennskap og ha et felles bånd er nøkkelen til å gjøre en tilkobling. Sjekk ut fan lister for din favoritt show, bok, film, idrettslag eller musikk gruppe. Populære gruppene vil ofte ha omfattende fan lister så det kan være lurt å lage en kort liste over potensielle venner basert på locale, demografi og alder. Som med alle andre venneforespørsel, sende en melding sammen med din forespørsel merke seg at du ville elske å være venner slik at du kan diskutere gjensidig beundring for boken, filmen, band etc.
 7. 7
  Hold deg varm selv. Hvis du vil varme mennesker som Facebook-venner, må du opprettholde din egen hotness. Det betyr å være hensynsfull om hva du legger ut og hvor ofte du gjør det. Poste ofte, og legger ut en strøm av negative bevissthet snart vil overbevise alle andre at du ikke bare ikke varmt, men at du er full av varm luft, klynking og klager hele tiden og har ikke noe bedre å gjøre enn å lufte klager på Facebook. En total no-no. I stedet, holde innlegg uregelmessig, fascinerende, fri for negativitet og alltid avsløre spennende aspekter av livet ditt. Det er ikke mye forskjellig fra å redigere våre livshistorier på vannet kjøler, så ikke breke om inauthenticity, vi redigere ut de kjedelige bitene hele tiden i daglige samtaler.
  • Være classy, ​​hvis du ikke vil si det høyt, ikke skriv det ned.
  • Være mystisk - litt spenning og mystikk er forlokkende for alle, og bygger opp interessen.
  • Elsker det du gjør. Hvis du ikke gjør det, så er det meningsløst, og du kan være å forfølge noe annet av interesse.
  • Ingen bilder av drukkenskap, naken deler eller grinete ansikts positurer. De er bare ikke varmt.

Tips

 • Når jeg prøver å venn noen nye (og noen du kanskje ikke vet direkte) være sikker på at du har en forbindelse enten gjennom en felles venn eller en felles interesse.
 • Hvis du sender en melding med din venneforespørsel, sitere den gjensidige venns navn eller tilkobling å unngå å se ut som en skummel lurker.
 • Ikke være i en hast. Prøv ikke å jag din hot ny venn inn i "møte deg" eller "går ut" med deg for tidlig, fordi hvis du gjør det, sjansene er han / hun tror kanskje du er for pågående og avslå tilbud eller, selv om du får å møte ham / henne utenfor facebook, kan du ende opp med ikke å like hverandre på grunn av det faktum at du har vært virtuelle "venner" bare så lenge og vet egentlig ikke mye om hverandre.
 • Prøv å holde det ekte. Ikke legg ut noe støtende materiale på din hot ny venn tidslinje, enten for offentlig eller privat visning. Dette kan sende feil budskap, og han / hun kan ende opp lurer på om din moralske radar virkelig peker rett mot nord eller ikke. Å være litt slem nå og da er søt, men unngå å gjøre for mye av det med mindre og inntil du blir kjent med personen og hans / hennes interesser veldig bra.
 • Vær deg selv. Skjønt, noen ganger kan du overdrive dine prestasjoner å imponere din venn, unngå å skape en illusjon om at du ikke kan leve opp til når dere virkelig møtes og dette kan også føre til at du mister din venn, eller selv bli blokkert av ham / henne når han / hun innser at du er ekte, men en pretensiøs wannabe.
 • Når chatte med ham eller henne, prøver ikke å avbryte ham eller henne når de ennå ikke er ferdig å skrive. Vær tålmodig og vente til han / hun er ferdig med å sende hans / hennes budskap før du begynner å skrive. Men ikke svare for sent either.This du kan gjøre ved å unngå å prate med for mange mennesker på en gang. Hvis uønskede 'venner' sende deg en "Hei" mens opptatt chatter med eller sjekke ut din hot ny venn, bare vises som frakoblet for dem gjennom "vises som frakoblet for-alternativet.

Advarsler

 • Unngå å legge for ofte eller støtende på varme venn tidslinjen. Dette vil gjøre deg virke pushy og selv desperat og vil føre til at nye venn til å miste interessen for deg.
 • Ta "nei" for et svar. Hvis den varme person ikke ønsker å venn deg, gå videre og ikke re-sende forespørselen. Lurer personens side eller re-sende forespørselen kunne anses cyber-stalking.