Wkano

Hvordan fjerne dype ansikts rynker

Dype rynker kan være irriterende for mange menn og kvinner, og kan være irriterende å prøve å finne den rette middel. Selv om det er mange dyre alternativer som Botox og kjemiske peelinger, her er noen billigere måter å redusere fine linjer og dype rynker.

Trinn

Hvordan fjerne dype ansikts rynker. Hudpleie er nøkkelen.
Hvordan fjerne dype ansikts rynker. Hudpleie er nøkkelen.
 1. 1
  Hudpleie er nøkkelen. For å forhindre fremtidige rynker, og kvitte seg med et par fine linjer, ta godt vare på huden din. Bruk minst faktor 30 hver dag, og bruke den på nytt minst en eller to ganger i løpet av dagen. Hver morgen, vaske ansiktet med en fuktighetsgivende rengjøringsmiddel etterfulgt av en lett fuktighetskrem. Om natten, bruk babyolje for å fjerne øyesminke, en fuktighetsgivende rensemiddel for ansikt sminke, og fylle fuktighet med en rik, anti-aging ansiktskrem. Olay er et billig merke, men er veldig effektivt. Ideen er å beskytte huden din fra tørking effekter av solen, og å fylle opp fuktighet og elastisitet med ansikt kremer og lotion.
 2. 2
  Yoghurt maske. Vask forsiktig og eksfoliere huden først å forberede den. Bland 1 ts. vanlig yoghurt, 1 ts. av honning, 1/2 ts. appelsinjuice, og 1/4 kopp bananer i en bolle. Fordel blandingen på ansiktet ditt ved hjelp av fingrene, og la seg ned i 15 minutter. Yoghurt og honning hjelper stramme forstørrede porer, og appelsinjuice hjelper glatte ut rynker. Den bananer hjelp hydrat tørr, irritert hud, noe som fører til rynker. Etter 15 minutter, tørk ansiktet rent med en varm vaske klut for å berolige huden. Nå er et godt tidspunkt å bruke en fuktighetskrem, som porene er åpne og uthvilt, og vil låse inn fuktighet bedre.
 3. 3
  Sitronsaft. Sitronsaft fungerer som en naturlig hud tightener. Dette vil stramme rynker og forstørrede porer. Du kan gni dette over hele ansiktet og halsen to ganger om dagen, og over tid vil du se en forskjell. Pass på at du bruker en lett fuktighetskrem etter dette selv, så sitronsaft kan være litt tørking. Jeg anbefaler å gjøre dette etter at du vasker ansiktet ditt, men før du påfører fuktighetskrem. På denne måten kan sitronsaft fungere nesten som en toner. Det vil også hjelpe å bli kvitt andre tegn på aldring som mørke sirkler.
 4. 4
  Vitaminer. Det er tre vitaminer som gjør en god jobb med å reversere aldring. Den første er vitamin E. Vitamin E beskytter huden mot frie radikaler som skader huden og forårsake dype rynker. Ting som forurensning og UV-stråler kan nøytraliseres ved riktig inntak av vitamin E. Gode kilder er nøtter, frø og supplerende kapsler. Den neste er vitamin C. Det er derfor appelsinjuice er i yoghurt maske og sitronsaft kan brukes daglig. Vitamin C kan brukes til å stramme huden, noe som skaper en fastere og yngre utseende. Det hjelper også å gjenopprette kollagen. En flott måte å få Vitamin C er gjennom massevis av sitrusfrukter og grønnsaker. Den siste vitamin er vitamin K. Som du alder, lekkasje av blodkar rundt øynene føre til mørke øyne sirkler, noe som gjør at du ser eldre ut enn du egentlig er. Vitamin K hjelper constrict disse kapillærene å redusere mørke under øynene sirkler. Laste opp med mørke grønne blader, som brokkoli og grønnkål.
 5. 5
  Redusere stress. Stress fører til rynker i pannen og øynene fra skjeling og grimaser, og sagging fine linjer rundt munnen. Lys avslappende lavendel lys rundt huset. Ta et varmt bad med rose-duftende krystaller. Prøv å drikke en urtete før sengetid for å hjelpe deg å sove bedre, og hjelper kroppen og huden recover, som inkluderer fine linjer og dype rynker.

Tips

  • Billige merker som aveeno og Dove gjøre stor ansikt vasker å lyse huden og redusere rynker.
 • Olay har vunnet flere priser for anti-aldring, selv mot 150€ ansikts kremer.
 • Hvis du ønsker å bruke mer penger, sørg for at du får det du betaler for. Kiehl og Lancôme er gode merker.

Advarsler

 • Ikke bruk for mye sitronsaft, kan det være tørking på huden.
 • Vær forsiktig med peeling, kan det være litt røff.