Wkano

Hvordan fjerne riper fra plastglass

Når du har et par briller med plastglass som har riper på dem, kan du berge linsene med noen av de produktene du har i ditt hjem. Ved å bruke disse husholdningsprodukter, kan du spare penger og spare tid ved å gjøre det selv. Du trenger ikke å bruke penger på et nytt par linser eller betale for å ha dem fast. I stedet kan du bruke et budsjett vennlig metode for å fjerne riper fra plastglass og være i stand til å bære dem samme dag. Lær hvordan du trygt fjerne riper fra plastglass ved å bruke rengjøringsmidler i hjemmet ditt.

Trinn

Hvordan fjerne riper fra plastglass. Spray på et objektiv som har ripe på den med sitron duftende tre poleringsmaskin.
Hvordan fjerne riper fra plastglass. Spray på et objektiv som har ripe på den med sitron duftende tre poleringsmaskin.

Metode 1

 1. 1
  Spray på et objektiv som har ripe på den med sitron duftende tre poleringsmaskin. Når du ikke kan finne ut hvilken side scratch er på, spray forsiden og baksiden av linsen med ripe på den.
 2. 2
  Bruk en myk klut og tørk av sitron duftende tre poleringsmaskin av linsen. Spray med vindu renere å fjerne overflødig polish.
 3. 3
  Tørk glassene med en annen myk klut for å fjerne vinduet renere. Kontroller at du bruker en myk klut når du tørker av renere. Ikke bruk papirhåndklær eller vev som disse materialene kan la små partikler av fiber på glassene. Papiret fra disse materialene er for grovt, og kan ripe linsene.

Metode 2

 1. 1
  Hell et par dråper brasso på det området av linsen hvor riper er plassert. Når du ikke vet hvilken side riper er på, sette maskinen opp på begge sider av objektivet.
 2. 2
  Ta en myk klut og tørk brasso av fronten og baksiden av linsen. Du vil merke at Brasso bidrar til å skjule riper på linsen.
 3. 3
  Spray med vindu renere på de behandlede områdene. Bruk en egen klut til å tørke av vinduet renere av linsen. Plasser glass inne i en beskyttende transportør for å hindre ytterligere riper.

Tips

 • Brasso er et metall polish som brukes til å bli kvitt anløpe på metall elementer.
 • Invester i en myk klut spesielt utviklet for å rense briller. Bruk en av disse myke kluter polerer overflaten og renser linsene ordentlig uten å skrape dem.
 • Bruk en beskyttende transportør til å lagre dine briller når du ikke bruker dem. Ikke legg dem i lommen eller i vesken din, fordi elementer i lommene eller vesken kan gni mot dine briller og riper i glassene.
 • Avhengig av hvor ofte du bruker brillene dine, må du kanskje bruke trerens eller Brasso hver par dager fordi svette og fuktighet kan oppløse disse produktene og riper vil fortsette å komme tilbake.
 • Når du bruker Brasso renere, er det en god idé å være i et godt ventilert område. Dette er fordi dette oppløsningsmiddel kan være ganske kraftig og har en ubehagelig lukt.

Advarsler

 • Når rensing linser ikke bruke andre husholdningsartikler som anti-bakteriell såpe eller andre anti-bakterielle produkter, da disse kan skade belegget på linsene. Vær også forsiktig med å få parfyme, neglelakkfjerner eller hårspray på linsene, da disse produktene kan også skade belegg på linsene.

Ting du trenger

 • Sitron duftende tre renere
 • 2 Soft filler
 • Vinduspusser
 • Brasso