Wkano

Hvordan flørte med kroppsspråk

Du ser noen du liker, men er for langt unna for deg å si hei. Du virkelig ønsker å få deres oppmerksomhet, men du vet ikke hvordan. Det er bare én måte å få deres oppmerksomhet fra en langt avstand. Det heter, flørte med kroppsspråk. Ved å lese denne artikkelen, vil du finne at Flørting med Body Language er morsomt og enkelt.

Trinn

Hvordan flørte med kroppsspråk. Arbeid de øyenbrynene!
Hvordan flørte med kroppsspråk. Arbeid de øyenbrynene!

Face

 1. 1
  Bruk øynene dine. Blunke, skjeling, rullende øynene dine, eller ved hjelp av øyenbrynene og øynene sammen er en del av å bruke øynene som kroppsspråk.
 2. 2
  Arbeid de øyenbrynene! Ved å heve høyre øyenbryn, er du fortelle den andre personen du ønsker å vite mer om dem. Ved å heve begge øyenbryn, er du spør den andre personen, "Du tenker hva jeg tenker?"
 3. 3
  Pust inn gjennom nesen. Jenter, dette bare fungerer for deg. Pust dypt, utvide brystet. Dette vil trekke mannens oppmerksomhet til brystet.
 4. 4
  Trekke oppmerksomhet til dine lepper! Ja, dine lepper! Dine lepper er en kraftig Flørting våpen. Smilende, puckering, pursing, slikking, og biting er alle en del av flørting med leppene.
 5. 5
  Smile! Se på knuse din. Når de slår å se på deg, bare smile litt. Det trenger ikke å være en stor, altfor animert smil, men bare et vennlig smil. Dette vil vise at du tror de er interessant og holde deg mystisk uten å bli kald.
  • Hvis du synes dette er vanskelig, tenk på noe morsomt eller tenke på dem. det nesten alltid vil gjøre deg smile og / eller fnise.

Body

 1. 1
  Vis frem dine beste trekk. Dette kan gjøres gjennom klær eller handlinger. Som enhver flørting, pass på å ikke overdrive det, eller du risikere ser billig.
  • Jenter, prøve å flytte hoftene, leker med håret ditt, eller "tilfeldigvis" slippe noe, bare for å vise frem baken mens plukke den opp.
  • Guys, vise frem dine fysiske funksjoner. Butt, muskler, sterke hender, mage (så lenge det ikke er fett).
 2. 2
  Vende mot kroppen mot den andre personen. Hold øyekontakt med litt lengre thanusual.
 3. 3
  Bryte kontakten barriere. Kan si at du og den andre personen som sitter ved siden av hverandre. Hvorfor ikke bli en morsom spøk? Mens dere to ler, utilsiktet lett plassere hånden på personer arm.
 4. 4
  Kom nærmere. Håndhilse eller klemme er en veldig god start. Det bringer dere nærmere hverandre.
  • Jenter, hvis du og din mann er på tur, kan du prøve å bruke falsk en tur. Fall mot mannen slik at han kan ta deg, men ikke la gå så fort! Stirre inn i øynene som om å si: "Du har nettopp reddet livet mitt." Så se deg rundt som om å si: "dette er vanskelig", og deretter fnise.

Tips

 • Ser vi på den andre personen, og deretter pursing leppene eller biting underleppen din forteller dem at du er interessert i dem.
 • Hold skyting blikk på ham, og når han ser over, smiler og ser bort.
 • Du kan titte på dem når de ikke legger merke til, men når de merker at de vil få tipset. Og også du kan klemme ham når han er lei seg for å vise ham at du bryr deg.
 • Jenter, prøv puckering leppene som du vil at andre personen, eller du kan bite deg i underleppen.
 • Blunke lar den andre personen vet at du tror at personen er søt, varm eller hva. Vente til den personen ser på deg. Hvis personen ikke se bort etter ca 3 sekunder, at skuddet ditt å blunke uten at personen mangler det.
 • Bite fingeren og stirrer på den personen med en "Jeg vil ha deg" ser virkelig drar oppmerksomheten deres bort til deg.

Advarsler

 • Når du ser en fyr / jente du liker og prøve å flørte med kroppsspråk, sørg for at de er interessert. Hvis du fortsetter å flørte med den personen og de er ikke interessert, bare gi opp. Du ønsker ikke noen du liker å hate deg.
 • Å spise en banan kan være morsom, forførende, men også ganske ekkelt. Så ikke gjør det foran en fyr.

Ting du trenger

 • Gode ​​Flørting Skills
 • Gode ​​kroppsspråk ferdigheter