Wkano

Hvordan reagere på en fyr flørter

Mange jenter vet ikke hvordan de skal reagere på en gutt som flørting. Denne artikkelen beskriver måter å reagere.

Trinn

Hvordan reagere på en fyr flørter. Lær hvordan du tar et kompliment.
Hvordan reagere på en fyr flørter. Lær hvordan du tar et kompliment.
 1. 1
  Lær hvordan du tar et kompliment. Hvis en fyr sier noe om måten du ser, ikke bare skyte det ned, ta det på strak arm. Smile til ham, si takk - nok sagt. Hvis du ønsker å være litt mer flørtende, se på ham for litt (det er svært viktig at du har et godt blikk på ansiktet ditt) som du er slags dimensjonering ham opp. Liker du bare la merke til ham. Gi ham en sexy smirk og si noe tilbake.
 2. 2
  Hva vil du ham til å tenke? Hvis du er interessert, flørte tilbake. Hvis du bare nyter oppmerksomheten, flørte tilbake, men gjør det med måte og bare når han flørter. Ønsker du å framstå som flørtende og selvsikker, søt og sjarmerende, eller sjenert og søt? Hvis du er flørtende, for all del, nyt deg selv. Hvis du er ute etter søte og down-to-earth, spille-ned ting litt og la ham ta kontroll, men husk å være lydhør. Hvis du er sjenert, bite leppen og sjenert se bort, og hvis han liker det, vil han fortsette å prøve.
 3. 3
  Hvis han spør om nummeret ditt, må du først bestemme om du faktisk vil at han skal ha det. Tydeligvis har det du har gjort arbeidet, og han er interessert. Det betyr ikke at han skal be deg ut, kan han bare være nysgjerrig. Være kul, og gi det til ham eller lekent la ham jage deg litt mer. Hvis du føler deg underfundig, få en av vennene dine til å gi ham nummeret ditt "uten at du vet", og han vil teksten du eller noe, og du kan være helt overrasket.
 4. 4
  Hva er hans intensjoner? Finn ut (vær så snill, ikke handle besatt) hvis han har en kjæreste. Hvis han gjør det, ikke la ham utro fordi du kan få et dårlig rykte. Gjør ham velge. Eller (brace dere, damer) han er bare ikke så inn i deg. Finn ut om han har en spiller-rep, og hvis han gjør det, vær forsiktig og ikke falle for det.
 5. 5
  Hvis han slutter, la det gå. Hvis han har nummeret ditt og han aldri tekster, la det gå. Hvis han har en kjæreste han er seriøs med, la det gå. Bare la det gå. Du kan ikke miste det du aldri hadde.

Tips

 • Kle og handle i komfortsonen.
 • Være imøtekommende. Hold armene uncrossed, smil, latter, og være åpen i gruppen din. Inviter gutta til å komme og flørte med kroppsspråk, og stenger ikke selv av. Kaste håret litt, riste det ut, la deg bli lagt merke til.
 • Hold deg i god hygiene. Sjekk deg selv for kroppslukt og dårlig ånde før du forlater huset. Ta vare på den. Være ren. Børst håret, så la det være. Sjekk din make-up, så la det være.
 • Presenter deg selv slik du ønsker å bli sett. Hvis du ikke er høyt, ikke briste ut i latter etter oppmerksomhet. Hvis du er morsom, ikke hold kjeft å prøve og være kul.
 • Hvis du får stum, ikke få panikk eller plumper ut noe dumt. Bare slappe av og smile. Ingen kan kalle det dum.
 • Ikke handle besatt fordi da vil han føle ubehag eller kanskje tenker kanskje du er en creep.
 • Tenk på hva slags gutter du ønsker å tiltrekke seg. Handle slik du ville ha ham til å handle.
 • Opptre rolig og ikke handle dumt rundt ham.

Advarsler

 • Ikke fall for fyren for fort, han kunne bare være en flørt.
 • Ikke stirr for mye på ham, kan han frik ut. Bare holde det lett og enkelt, nå og da kaste ham en titt og deretter se bort raskt. Kanskje vri håret ditt mens du er i gang.