Wkano

Hvordan fortelle noen at de er i bevegelse for fort

Er betydelige andre presse deg til å bli mer intim med dem selv om du ikke ønsker å være? Som ordene i Diana Ross og The Supremes: "Du kan ikke skynde kjærlighet, du må bare vente!" Les videre for mer!

Trinn

Hvordan fortelle noen at de er i bevegelse for fort. Sitt partneren din ned.
Hvordan fortelle noen at de er i bevegelse for fort. Sitt partneren din ned.

Hvis dette er første gang du har diskutert dette

 1. 1
  Sitt partneren din ned.
 2. 2
  Forklar deg selv. Fortell personen, "jeg liker deg, men vi går for fort for meg." Si: "Å gjøre ting som de tingene du pressuring meg å gjøre er en stor forpliktelse for meg, så jeg trenger mer tid."
 3. 3
  Vær forberedt på å svare. Hvis partneren din sier ting som: "Hvis du virkelig elsker meg, ville du ha sex med meg," du må fortelle dem: "Jeg elsker deg. Det er derfor jeg ikke vil at noen av oss til å få vondt" eller "Hvis du virkelig meg, ville du respekterer mine følelser og ville ikke sette meg i denne stillingen." Forhåpentligvis vil din partner revurdere hva han / hun gjør.

Hvis du allerede har diskutert dette

 1. 1
  Sett deg ned med partneren din en gang til. Minn ham / henne: «Husk hva vi snakket om et par uker siden?" Påpek ganger hvor han / hun presset deg, gjorde du føler deg dårlig, eller ga deg en annen grunn til å ha denne samtalen.
 2. 2
  Hvis partneren din prøver å få deg til å gjøre noe nytt, rett på flekken (med mindre det er usikre). Ingen bør behandle en kjæreste / venninne som søppel.

Tips

 • Ikke gå tilbake til ham / henne hvis du dumpe den personen. Hvis du har lyst til å spørre ham / henne ut igjen, skrive en liste over ting du ikke liker med ham / henne eller grunner til at du forlot ham / henne i første omgang. Se på denne listen når du trenger det.
 • Være fint om det.
 • Ikke legg skylden, men være fast og la ham / henne vet hvordan du føler deg. Starte setninger med "Jeg føler denne måten når du <insert handling here>."
 • er svært viktig. Ikke gjør noe som vil gjøre at du mister respekt for deg selv. Det er viktigere å pleie og ta vare på deg selv enn noen andre.

Advarsler

 • Hvis personen truer deg, fortelle noen du stoler umiddelbart. De kan hjelpe deg å få ut av dette forholdet trygt.
 • Pass på hva du sier, du kan fornærme dem.
 • Du bør aldri være flau for å snakke med en forelder eller voksen du stoler på. Det er din partners skyld for presse eller true deg. Ikke yours! Bare vær forsiktig med å lede ham på i første omgang.