Wkano

Hvordan gå ubemerket

Dette er en guide for de som ønsker å gå ubemerket eller skjule i vanlig skue.

Trinn

Hvordan gå ubemerket. Fastslå hvorfor du ikke ønsker å bli lagt merke til.
Hvordan gå ubemerket. Fastslå hvorfor du ikke ønsker å bli lagt merke til.
 1. 1
  Fastslå hvorfor du ikke ønsker å bli lagt merke til. Enten for et spill, unngå noen eller bare å blande og slappe av. Det er lettere å vite hva du gjør og hvorfor.
 2. 2
  Kle tydelig. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å kle seg. Jeans og en t-skjorte er generelt god. Ikke gå med trange jeans, utringede skjorter eller tonnevis av sminke hvis du er jente. Hvis du er en fyr, ikke bære jeans halvveis ned baken og en T som er altfor stor. Du prøver ikke å skille seg ut. Det er også best å unngå lyse farger, spesielt rødt, oransje og gult, spesielt når disse fargene kommer i striper over hele kroppen. Den menneskelige hjerne er kablet til å reagere på disse fargene, som fører deg til å bli lagt merke til lettere.
 3. 3
  Opptre som om du tilhører selv om du ikke gjør det. Folk legger merke til folk som ser ut som om de ikke passer langt raskere enn folk som ser ut som om de går ned denne gaten hver dag. Øv føler seg komfortabel i enhver setting - dette tar litt tillit.
 4. 4
  Handle naturlig. Hvis noe fanger øyet i en butikk gå se på det, hvis du føler deg sulten går du få mat. Hvis hver tredje person har en handlepose, gå kjøpe noe. Dersom halvparten av menneskene rundt deg spiser, så spiser. Folk har en tendens til å passere over folk som ser opptatt å gjøre noe annet.
 5. 5
  Være stille. Det virker ikke viktig, men folk hører lettere enn de ser i overfylte steder. Selv om en person ikke ser på deg de fortsatt kan høre deg.
 6. 6
  Vær stille. Hvis trykket stå stille. Folk merker bevegelse mer enn former. Ikke bli en statue. Bare stå stille som du ikke har en grunn til å flytte, ikke som du har en grunn til å ikke.
 7. 7
  Gå med hodet ned. På den måten kan du flytte saktere hvis du vil, og folk kan ikke se ansiktet ditt så enkelt.

Tips

 • Få tapt i en folkemengde. En person i femti er vanskeligere å få øye på enn en person i fem.
 • Hvis du unngår noen ikke prøver å gjemme seg bak en vegg eller noe hvis de ser din vei, bare holde rett på å gjøre hva du gjorde. En person hoppe bak en vegg er svært merkbar.
 • Hvis du ser noen du kjenner ikke gå og hilse på dem. Gå forbi og se om de merker deg. Dette er en god test for covertness din.
 • Hvis du følger noen ikke alltid holde øynene på dem, er reflekterende glass god. Hvis de går inn i en butikk titt i vinduet på en over fra den, eller se i butikken ved siden av, ikke følger dem i.

Advarsler

 • Ikke bruk dette til ulovlige formål.
 • Går helt usett kan være et sjokk for noen mennesker så ta det med ro.

Ting du trenger

 • Vanlig klær
 • Kontrollerbar ego
 • Interessante ting å tenke mens går ubemerket