Wkano

Hvordan gjenkjenne en ekte venn

Noen ganger kan det være vanskelig å gjenkjenne en ekte venn, en som er lojal og en som er verdt å holde ved din side. Forhåpentligvis denne artikkelen vil hjelpe deg å gjenkjenne hvilke venner som er voktere.

Trinn

Hvordan gjenkjenne en ekte venn. Kunne stole på vennene dine.
Hvordan gjenkjenne en ekte venn. Kunne stole på vennene dine.
 1. 1
  Kunne stole på vennene dine: Du bør være i stand til å stole på en sann venn, og de ​​skal returnere denne tilliten. Har betro din venn i deg? Fortelle deg hemmeligheter som ingen andre vet? Spør du om råd? Dette er sikre tegn på at din venn har tillit til deg. Men hvis din venn skjuler ting fra deg og fungerer hemmelighetsfull da dette er et tegn på at de ikke kan stole på deg, men det kan også bety vennen din bare ikke lyst til å røpe for mye om seg selv. Selvfølgelig, vi alle trenger en venn som vi kan være trygge på å betro i. Folk som stoler er vanligvis pålitelige folk selv, vi alle trenger en venn som vi kan stole på og som stoler på oss i retur.
 2. 2
  Tenk trøste: Tenk på det. Hvor komfortabel er din venn når de er rundt deg? Se dem, de være seg selv eller er de sjenert rundt deg? De handler falsk... kanskje skjule en usikkerhet? Sanne vennskap kan ta en stund å utvikle, men hvis din venn er sant at de skal føle seg komfortabel rundt deg, og vice versa (Du med dem).
 3. 3
  Tenk på berøring barriere: Nei, dette er ikke ment i en "romantisk" måte, av dette mener jeg er din venn komfortabel med å være i nærheten av deg? Hvis din venn er fint med klemmer deg, lener seg på deg, hviler hodet på skulderen din, etc, så kan du være nesten sikker på at de elsker deg (platonske-alliert), og er derfor en "ekte" venn. Hvis de viker unna fysisk kontakt kanskje de er bare ikke komfortabel med deg ennå, eller de kan være usikre, det, sørg for å vurdere alle muligheter.
 4. 4
  Tenk om lojalitet. Ekte venner er alltid der for hverandre. Hvis du har behov for en hjelpende hånd dine virkelige venner bør være der for å gi den til deg. Sanne venner ikke "tilbake dolke" og ikke prøve å få hverandre i trøbbel. Du bør være i stand til å stole på en venn med noe, vet at de vil være ved din side. I løpet av en kamp en sann venn vil forbli lojal og vil ikke avsløre dine hemmeligheter, hvis du har en venn som dette, holder dem fast og aldri la dem gå!
 5. 5
  Se på hvordan du kjemper: Nesten alle beste venner kampen, så hvis du og din venn har ikke en liten tvist ikke svette det! Ekte venner vil finne veien gjennom en kamp, ​​uansett hva størrelsen. Ekte venner vil forbli "trofast" til hverandre selv under en kamp, ​​dvs. de ikke vil fortelle hverandres hemmeligheter, de fortsatt bryr seg om hverandre. Hvis du har funnet deg en ekte venn det skal være enklere å sortere ut forskjeller og gå videre fra en kamp (Avhengig av alvorlighetsgraden av kampen).
 6. 6
  Tenk over hvordan du fornærme hverandre: Noen venner nyte fornærmende hverandre på en vennlig måte, men noen ganger kan det faktisk være støtende. Hvis du og din venn "fornærmelse" hverandre uten at noen av dere føler fornærmet, så ja, de er sannsynligvis en sann venn (Eller de kan bare være lett å gå). Hvis du fornærmer din venn på en leken måte, han / hun bør vite at du ikke er seriøs, kommer dette under tillit. (Husk, ikke alle bestevenner gjør dette).
 7. 7
  Tenk om kallenavn: Mange Beste / sanne venner elsker å gi hverandre kallenavn! Hvis vennen din er å gi deg kallenavn da dette er et flott tegn, det viser de bryr seg nok til å faktisk tenke på for deg. Hvis du får et kallenavn prøve å tenke seg en for din venn i retur, bør kallenavn komme naturlig. Tenk på kallenavnet din venn har gitt deg, ikke passer det du også? I så fall viser dette din venn må kjenne deg ganske godt, og er et godt tegn. Kanskje ditt kallenavn er ikke en så stor en, eller er fornærmende, sørg for å la vennen din vite hvis du blir fornærmet av et kallenavn.
 8. 8
  Kanskje du har inne vitser: Bestevenner vanligvis har en uendelig liste av inne vitser. Tenk innsiden vitser du kan dele med dine venner. En innsidejobb spøk viser at du deler en spesiell forbindelse med vennen din at andre ikke. Det viser også at du har nok moro og tilbringer nok tid med din venn for å utvikle slike vitser. En spøk skal være mellom dere to, og bør også være et kjært minne.