Wkano

Hvordan handle rundt kjæresten din på skolen

Alle får litt nervøs noen ganger når de prøver å være hengiven med sin kjæreste i skolemiljøet. Tross alt, det er ikke akkurat den mest romantiske steder, er dens formål virksomheten av studien, ikke kjærlighet, og dessuten at er vennene dine ser på mesteparten av tiden - neppe bidrar til glad lovey-dovey atferd. La ideene her hjelpe deg utover de innledende nerver og ick-følelser, slik at du kan oppføre seg på en hensiktsmessig måte med jenta på skolen.

Trinn

Hvordan handle rundt kjæresten din på skolen. Opptre som om du er helt sikker på om det hele.
Hvordan handle rundt kjæresten din på skolen. Opptre som om du er helt sikker på om det hele.
 1. 1
  Slapp helt av. Hvis du spent opp når du er rundt jenta din, vil det hindre småpraten. Og småpraten er svært nødvendig for å holde ting kjølig!
 2. 2
  Opptre som om du er helt sikker på om det hele. Hvis du alltid er nervøs for hva andre folk tror fordi du ikke tror du er bedre enn dem, vil du gå ingensteds raskt. Du må tro at du er over noen nattering og tull, og være stolt av jenta din.
 3. 3
  Vær trygg. Hvis du begynner å titte rundt nervøst og du er bekymret for hva jeg skal si, vil hun føle dette, og det vil gjøre ting rart mellom dere to. Tross alt, hun er sikkert like nervøs som deg og vennene hennes er ute på også!
 4. 4
  Være en gentleman. Hun vil legge merke til de små tingene du gjør for henne på skolen. Her er noen gode gentlemanslovnader ting å prøve.
  • Børste av hennes sete på lunsj for å bli kvitt smuler fra en tidligere person sitter der.
  • Bære hennes bøker til hennes neste klasse hver gang på en stund. Hvis du gjør det ofte det blir forventet, og den dagen du ikke gjør det hun vil lure på hvorfor.
  • Redde henne et sete ved siden av deg. Dette er den store tingen! Hvis du ikke gjør det, og kompisen din tar det, vil noen skal være i bevegelse. Hun kan bli veldig sint og føler seg lite verdsatt.
 5. 5
  Være privat. Hvis du og kjæresten din både føler deg komfortabel kyssing, sørg for at du er alene. På skolen er det ikke mange gode steder å kysse. Finn et bortgjemt sted vekk fra kaoset i hallene eller klasser. Hvis du bare begynne å suge ansikt i midten av alt, du får noen svært uønsket oppmerksomhet, og det er ikke hyggelig. Plus, kan du også komme i trøbbel.
 6. 6
  Ikke skryte. Kort og godt: Hun er ikke en premie. Hva skjer mellom deg og hennes opphold der. Du kan fortelle noen kompiser, men ikke noen gang gå i detalj.
 7. 7
  Bare klemme henne hver gang du ser henne i hallene eller når du en del måter. Dette gjør ingen skade og bare gjør forholdet sterkere. Det er en enkel oppgave som kan bli oversett eller glemt.
 8. 8
  Ikke bli for klengete. Jenter hater dette så mye som gutta gjør, så ikke være overveldende for henne!

Tips

 • Når det er kaldt ute, og hvis hun ikke har en genser eller en jakke på, gi henne din genser eller jakke. Hun vil virkelig sette pris på det.
 • Du må være venner med sine venner til en viss grad. Hvis du ikke er det, må du fake det veldig bra.
 • Ikke bli for bekymret hvis hun ikke snakke med deg mye eller selv sitte ved siden av deg på lunsj fordi hun er bare å bli vant til det. Hvis du vil ha henne til å sitte ved siden av deg eller snakke med deg, bare spør, og du vil motta! Og ikke bli altfor bummed ut når hun ikke holde hånden din heller;)
 • Det kan virke litt vanskelig i begynnelsen, men det er naturlig å virke vanskelig i begynnelsen av et forhold fordi du er fortsatt å bli vant til henne og være hennes kjæreste.
 • Tygg med munnen lukket til lunsj. Pust om nesen. Hvis det er utstoppet, så hold pusten eller unnskylde deg selv og gå og blåse det.
 • Du kan ikke snakke om andre jenter, selv til dine venner. De kunne ta det du sier og fortelle kjæresten din som en slags grusom spøk.
 • Til lunsj, tilbyr noen av maten. Hvis hun ikke tar det så i hvert fall hun vet du tenkte på henne og er villig til å dele.

Advarsler

 • Når du er sammen med kjæresten din prøver å ikke gjøre noe dumt eller flaut
 • Hvis du føler deg selv begynner å komme på randen av et argument foran alle, stopp deg selv og bare si ting som: "okay, uansett hva du sier" (det er viktig at du sier dette i en oppriktig og tilgivende saken eller det kanskje høres ut som du ikke bryr seg, og som kan starte en kamp), eller "sure". Kjæresten din vil ta det som avtalen, og det er alt som teller.
 • Prøv å ikke kysse i skoletiden. Når du kommer i trøbbel, vil hennes mamma og pappa ikke liker deg i det hele tatt. Hold deg unna kyssing og kliner og lagre den for en film dato. (Som for øvrig er veldig moro)