Wkano

Hvordan kle italienske chic

Det er noen synlige forskjeller mellom italiensk og europeisk mote, spesielt for kvinner. Mens europeiske kvinner er så tilfeldig og "normal", italienske kvinner er... vel, mer "utenom det vanlige", spesielt med mote.

Trinn

Hvordan kle italienske chic. Merk at italienske kvinner ikke bære flip-flops mens paraderte gatene som en modell.
Hvordan kle italienske chic. Merk at italienske kvinner ikke bære flip-flops mens paraderte gatene som en modell.

For kvinner: sko og kjole

 1. 1
  Merk at italienske kvinner ikke bære flip-flops mens paraderte gatene som en modell. Flip-flops, i den pittoreske og storslåtte Italia, blir sett på som eneste fottøy for bare stranden, en spiker butikk for å få tåneglene gjort og for helse-spa. Så, bare bære dem til spa, strender og spiker butikker.
 2. 2
  Ikke ha stiletthæler. Selv sexy, viser det for mye "sexy", og det ville ikke være bra. Italienske kvinner ikke bære stiletthæler, som for de brolagte gater og brosteinsbelagte sidelengs. I stedet, ha en fin kattunge hæl og noen pene leiligheter for våren og sommeren; slitasje cowboy boots og kattunge hæler for vinteren og høsten tid.
 3. 3
  Ikke ha gym joggesko. De anses som et fashion passé i verden av Frankrike mote og etikette. Verken italiensk kvinne eller mann noen gang ville bære denne type sko, under noen omstendigheter. Kvinnene bærer merker som Converse eller diesel, som er mer av en pluralistisk gate sneaker med forskjellige farger, mønstre og tekstiler.
 4. 4
  Unngå korte, korte klær. Miniskjørt, mikro-miniskjørt, korte shorts er en no-no. Italienske kvinner ikke bære det som i gamle dager, og i dag som viser avsmak og symboler prostitusjon. Du kan fortsatt bruke shorts, men bare til stranden og spa.
 5. 5
  Ikke sette håret opp. Italienske kvinner ikke ha håret i en hestehale. Det er sett på som en fashion faux pas fordi sjelden en italiensk kvinne har håret opp, og kvinner, ifølge italienske menn og turister er mer ulv-pep og catcalled når håret er nede og ca.

For menn: sko og kjole

 1. 1
  Få skoene rett. Italienske menn slitasje kjole sko og loafers med hvert antrekk mens på gaten. De aldri ha gym sko eller tennissko, som de er for stilig og trendy for de typer sko.
 2. 2
  Slitasje masse svart. Kvinner bevege til menn som bærer svart med 45% enn menn som ikke gjør det. Svart gjør en mann ser mystisk og sexy. Men ikke slites helt svart. Bruk en svart høyhalset genser med tan kjole bukser. Du må blande opp noen mote.

Tips

 • Se på noen italienske filmer for inspirasjon på kjolen: Åpne Dører (Porte aperte), Paprika, Il seme della discordia og Lecture 21 (aka 'Lezione 21' 'Leksjon 21'). Disse filmene har noen flotte kostymer og antrekk som er ganske trendy, og er akkurat hva italienerne bære.