Wkano

Hvordan kle kult

Ønsker du å lære hvordan du skal kle å passe inn og å imponere? Dette er den riktige artikkelen, så les videre. Dressing som en modell er ikke så vanskelig.

Trinn

Hvordan kle kult. Ser i moteblader og legge merke til hvordan modellene er iført klær.
Hvordan kle kult. Ser i moteblader og legge merke til hvordan modellene er iført klær.
 1. 1
  Ser i moteblader og legge merke til hvordan modellene er iført klær. Er modellen iført hennes støvlene over hennes bukser eller under?
 2. 2
  Finn ut hvilken linje av klær det er. Er klærne Juicy Couture er våren mote linje eller er de høsten Fashion linjen? Vanligvis betyr det egentlig ikke fungerer når du bærer høst klær i sommer.
 3. 3
  Finn din indre motedesigner. Hva farger sammenstøt og hva fargene fungerer som to erter i en pod. Noen ganger kan du sette et antrekk sammen ved å ta et bilde av deg, tegne klær, og klipp dem ut og se om de ser bra ut på "papir dukke selv."
 4. 4
  Spør dine venner. Noen ganger de beste ideene kommer fra andre. Spør folk rundt nabolaget ditt og spør hva de tror ordet "mote" betyr for dem. Også, bla rundt mags og klipp ut antrekk som du liker og limer dem inn i papir.
 5. 5
  Bla gjennom. Du kan få inspirasjon fra hva folk har på seg. Hvis du liker en persons stil, observere hvordan de bærer sitt viss stil. Hvis de er iført et skjerf slengt over skuldrene kunstferdig. Tenk om du vil se bra ut i den stilen. Hvis du er ou-going, be vedkommende hvor de kjøper sine klær.
 6. 6
  Søke. Gå til din favoritt søk nettsted som Google eller Yahoo. Gå til "bilder" og søk "supermodeller." Du får gode ideer, og du vil spare deg selv ekstra penger fra magasiner. Husk å legge inn dato og årstid som "modeller våren 2007"
 7. 7
  husk at når du kopierer andres antrekk, viser at svakheten i din status av å ha den beste motesans.
 8. 8
  ikke bare kjøpe noe fordi det er i dag, fordi i fremtiden, eller neste uke vil det være helt ute av moten, og du har kastet bort 40€ 0,00
 9. 9
  gå ut og kjøpe klær som vil være i evig

Tips

 • Vær trygg med ditt valg!
 • Noen ganger, hva som er kult er ikke nødvendigvis i. Gå ut av komfortsonen og være litt spontan med dine valg. Som gjør deg til en trendsetter!
 • Trenger du hjelp? Spør noen som er litt mer fashion-ivrig enn deg.
 • Du trenger ikke å bruke tusenvis av dollar for å kjøpe den nye klesmerket. Se deg rundt steder som Ross, Marshalls, Old Navy, eller andre sparsommelighet butikker. Du kan alltid kjøpe den nyeste stiler for mindre.
 • Hvis du har et problem med farger, for eksempel hvis du har problemer med å bestemme hvilke farger sammenstøt eller som ikke, så verden av modell-lignende klær er ikke for deg. Harajuku stilen er en stil som kan passe for deg hvis du liker å blande den opp.
 • En annen veldig kul ting du kan gjøre er å bruke masse skjerf. Prøv noe som en rosa skjorte med en svart skjerf eller en svart skjorte med en svart og rødt skjerf. mulighetene er uendelige med skjerf. Du kan gjøre nesten hva som helst for å ha en søt, men enkelt antrekk (dette peker det meste mot kvinner).

Advarsler

 • Forholdsregler må tas når du kjøper klær fordi:
  • En. De kan være ute av moten
  • 2. Noen kan vite hvor du fikk det topp
  • 3. Noen har kanskje sett den samme toppen i en billig klebrig butikk