Wkano

Hvordan komme ut av en kjedelig samtale

Har du noen gang funnet deg selv fast i en kjedelig samtale, men du kan ikke tenke på en måte å unnslippe? Gi denne en gå.

Trinn

Hvordan komme ut av en kjedelig samtale. Hvis du ofte blir sittende fast i kjedelige samtaler, lese hvordan du har en god samtale.
Hvordan komme ut av en kjedelig samtale. Hvis du ofte blir sittende fast i kjedelige samtaler, lese hvordan du har en god samtale.
 1. 1
  Hvis du ofte blir sittende fast i kjedelige samtaler, lese hvordan du har en god samtale. Hvis dette ikke hjelper, kan du lese om selvsikkerhet på Wikipedia.
 2. 2
  Før du kommer inn i en samtale med en person du ikke kjenner, utarbeide en måte å forlate personen uten å gjøre ham eller henne føle seg dårlig. En måte er ved å fortelle eller vise at du er på vei til noe annet, men du ønsket å si "Hei" først.
 3. 3
  Hvis du etter alle ender opp i en kjedelig samtale, spør deg selv om du ønsker å henge mer rundt denne personen i dag. Hvis nei, gjøre en unnskyldning og gå. Hvis ja, følg de neste trinnene.
 4. 4
  Endre temaet ved pacing og ledende.
  • Tempo ved å stille spørsmål om det emnet du allerede er fast i. f.eks. "Når begynte du å finne traktorer interessant?" "Vel, jeg må ha vært rundt 9 år gammel."
  • Bly ved å forsiktig introdusere et nytt emne. "9 år gammel, var det tidlig! Hvordan var livet i nabolaget ditt på den tiden? Det var på sekstitallet, var det ikke? Med Beatles og dyr. Hva slags musikk har du og dine venner lytte til?" Hvis han kommer tilbake til den kjedelig tema, følg de neste trinnene.
 5. 5
  Slippe hint som "det er egentlig ikke min greie".
 6. 6
  Fortell ham at du ikke er interessert. Hvis alt annet mislykkes, bare kategorisk si at du ikke er spesielt interessert av emnet eller at du heller vil snakke om noe annet. Dette er en garantert samtale propp. Vær forsiktig med hvordan du gjør det selv, ikke vondt personens følelser.
 7. 7
  Når han er ferdig med en setning si "jeg vil være tilbake i et sekund, jeg må bare gå på toalettet" og ikke kommer tilbake på en stund, da burde de har glemt hva de sa, og du kan være i stand å starte en annen, mer interessant emne.

Tips

 • Late som om noen som ringer deg fra andre siden av rommet eller at mobiltelefonen din er vibrerende. Unnskylde deg selv og gå av.
 • Husk at hvis du er i en kjedelig gruppe samtale, walking off spontant er alright. Dens generelt mer akseptert at under en sosial sammenkomst, drift deg mellom samtalene.
 • Smiler høflig og nikke, i en uinteressert måte.
 • Hvis du virkelig ikke liker denne personen, og ønsker ikke å snakke med dem, si at du ikke er interessert i å snakke med dem.

Advarsler

 • Ikke bare slutte å snakke til dem og ignorere dem. Dette er mener, og det kan gjøre en fiende.
 • Vær forsiktig når du fortelle noen du ikke er interessert. De kan snakke med deg fordi de er ensomme, eller har liten erfaring i samtale making.