Wkano

Hvordan la skjegget gro raskere

Menn vokse skjegg for mange grunner, for å se mer maskuline, gjøre seg mer attraktiv for potensielle datoer og selv å skaffe penger til kreft. Satsen at ansiktshår vokser avhenger det meste av genetikk, men hvis du er engstelig for skjegget å komme inn, kan du prøve ulike teknikker for å frembringe skjeggstubbene. La skjegget gro raskere ved å holde huden sunn, ta vitaminer og la håret til å komme inn uten å trimme eller barbere det.

Trinn

Hvordan la skjegget gro raskere. Eksfoliere huden én gang per uke.
Hvordan la skjegget gro raskere. Eksfoliere huden én gang per uke.

Omsorg for ansiktet ditt

 1. 1
  Eksfoliere huden én gang per uke. Bruk en skrubb eller en exfoliant spesielt for menn. Fjerne døde hudceller vil stimulere til ny hårvekst.
  • Prøv en eksfolierende maske. Du vil påføre produktet på ansiktet og la den på i en periode, vanligvis mellom 10 og 30 minutter, før du skyller det.
 2. 2
  Holde huden ren. Vaske den med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel hver morgen og kveld. Ren hud oppfordrer lite hår til å vokse.
 3. 3
  Bruk en krem eller fuktighetskrem med eukalyptus. Produkter med eucalyptus er nyttige i å hjelpe håret vokse raskere på ansiktet ditt.
  • Fjern eventuelle flassende eller tørr hud. Fuktig hud skaper et bedre miljø for ansiktshår å vokse raskt, noe som vil skape en skjegg fort.
 4. 4
  Sjekk ansiktet for inngrodde hår. Skjegg vil ikke vokse i jevnt hvis det er inngrodde hår i ansiktet ditt.
 5. 5
  Få nok hvile. Søvn vil hjelpe den skadede hudceller reparere seg selv og fremme skjeggvekst.
 6. 6
  Håndtere stress på sunne måter. Skjegg vil vokse raskere når du er avslappet, og mange skjønnhet og helse eksperter mener håret avslører stress.
  • Prøv trene for å håndtere stress og vokse skjegget raskt. Trening forbedrer blodsirkulasjonen til ansiktet, som vil fremme hårvekst.

Å ta vitaminer og kosttilskudd

 1. 1
  Ta biotin daglig. Dette kosttilskuddet er kjent for å øke veksten av hår og negler.
  • Bruk 2,5 mg biotin hver dag for å gjøre skjegget vokse raskt. Dette kommer ofte i kosttilskudd som du kan kjøpe fra en vitamin butikk eller helsekost butikk.
 2. 2
  Innlemme vitamin B i kostholdet ditt og dine skjønnhetsprodukter. Vitaminene B1, B6 og B12 er spesielt nyttig i å hjelpe håret vokse raskt.
 3. 3
  Øk mengden av protein i kosten. Protein finnes i kjøtt, fisk, egg og nøtter vil vokse ansiktshår raskere.
 4. 4
  Vær oppmerksom på frukt og grønnsaker. Hår kan ikke vokse uten de riktige næringsstoffene i kroppen, og frukt og grønnsaker gir flere av de vitaminer og mineraler håret trenger for å vokse raskt.

Forlater skjegget alene

 1. 1
  Trosse trangen til å trimme eller forme skjegget. Hvis du vil at håret til å komme inn raskt, la den være alene mens det vokser. Du vil ha muligheten til å stelle skjegget etter ca 4-6 uker når den er full
 2. 2
  Ignorer troen på at barbering regelmessig gjør håret vokse tykkere og raskere. Det er ingen vitenskapelige bevis som støtter dette. Barbere skjegget vil bare redusere mengden av hår i ansiktet ditt, ikke ta den inn raskere.
 3. 3
  Forvent voksende ansiktshår å være stiv. Fordi håret ikke alle vil vokse i samme tempo, kan ansiktet ditt bli tørr og irritert.
  • Påfør en hydrokortison krem ​​til ansiktet ditt hver dag mens du vokser skjegg. Det vil lindre kløe og steroid i hydrokortison vil også hjelpe håret vokse raskere.

Tips

 • Husk å være tålmodig og vedvarende. Du kan oppmuntre skjegget til å vokse raskere, men genetikk spiller en stor rolle i hvor raskt ansiktshår vokser. Se på skjegget dine mannlige slektninger har, som vil hjelpe deg å finne ut hva du kan forvente.