Wkano

Hvordan oppføre seg når du liker din beste venns kjæreste

Det skjer med mange jenter, du henger ut med din beste venn og hennes kjæreste dukker opp og du går alle svimmel fordi han er drop dead gorgeous. Men hva skal man si? Hvordan handle? Les videre...

Trinn

Hvordan oppføre seg når du liker din beste venns kjæreste. Prøv å ikke bruke for mye tid med paret.
Hvordan oppføre seg når du liker din beste venns kjæreste. Prøv å ikke bruke for mye tid med paret.
 1. 1
  Ikke gå ut i veien for å imponere ham eller se bra ut foran ham. Lov helt normalt og kle helt normal. Snakk med ham som du ville snakke med noen andre fyren, men ikke flørte med ham eller snakke med ham for mye. Dette kan virke vanskelig, men du ønsker ikke å varsle din beste venn.
 2. 2
  Prøv å ikke bruke for mye tid med paret. Du bør ikke gjøre dette likevel, alle par trenger å bli overlatt til seg selv for noen "kvalitet" tid, dvs. kyssing og sånt. Hvis du henger ut med din beste venn og hennes kjæreste dukker opp, henge ut for en liten bit lenger og deretter høflig forlate dem. Hvis de inviterer deg et sted, høflig avslå. Ikke gjør dette hele tiden, eller det vil virke uhøflig. Bare avta når de inviterer deg steder som kan få klosset - som på en tur eller noe romantisk.
 3. 3
  Ikke bli for nær ham. Du og din beste kompis kjæreste kan få på virkelig godt, men bare husk å være forsiktig om det hvis du liker ham. Prøv å holde deg høflig, men ikke altfor vennlig. Ikke noen gang være uhøflig om, eller du kan ende opp med å slåss med din beste venn over det. Bare handle høflig, men litt mer formelt enn vanlig.
 4. 4
  Prøv å forbedre ditt vennskap med din beste venn. Være så hyggelig som du kan muligens være til henne, tilbringe masse tid med bare henne (men ikke så mye som det virker som du tar henne bort fra hennes kjæreste) og le med henne. Jo nærmere du er til henne, jo mindre sannsynlig er det at du ønsker å koble opp med kjæresten sin, fordi du ikke ønsker å såre henne.

Tips

 • Hvis din beste venn ender opp med å bryte opp med ham ikke rush å være den første jenta med ham, ta det sakte, stole på meg.
 • Pass på hva du sier. Hvis du tror du har den største forelsket av all tid på ham, kan du plutselig plumper ut: 'Jeg elsker deg' eller '? Vil du gå ut ", så vær forsiktig.
 • Holde minner deg det er bare forelsket du har på denne fyren, er ditt vennskap viktigere og en dag følelsene dine vil visne.
 • Unngå å fortelle det til noen. Noen tenker kanskje du er rar, kan du tjene et dårlig rykte, eller lage din beste venns forhold med kjæresten, og du veldig vanskelig. Det er ikke som å lyve, er det bare å være smart. Du kan ikke lyve hvis du ikke sier noe.
 • Sørg for at du gi dem plass. Ikke gå av med ham selv. Folk vil snakke om det til din beste venn.
 • Hvis du virkelig stole på din beste venn du kan fortelle henne, kanskje hun kan hjelpe deg.

Advarsler

 • Dersom de bryter opp, ikke spør ham ut rett etter. Det er en utrolig egoistisk og ekkel ting å gjøre, og du vil gå mot alt i denne artikkelen. Hvis du gjør det, se opp!
 • Eller hvis du virkelig må, så spør din venns tillatelse først. Og hvis du gjør det, vent. Selv om hun sier det er greit, vent. Folk ofte ikke skjønner hvor festet eller skade de kan være, og du går ut med den nylige ex vil bare gjøre ting verre. Pluss det er bare vanlig høflighet å vente ikke gjør dette til din venn. Hun kunne slå på deg, eller verre.