Wkano

Hvordan overvinne sjalusi etter et brudd opp

Selv om en break-up var uunngåelig, og du er sikker på at du er bedre, kan du ikke automatisk slutte å bry seg om den andre personen. Det er vanlig å lure på hvordan de har gjort, hva de har vært opp til, og viktigst, om de fortsatt savner deg, eller de har flyttet på. Innlegg break-up sjalusi er noen ganger et enda større problem enn den du til slutt føler når du er i et forhold fordi du nå får til å faktisk møte din verste mareritt når han eller hun får en ny dato. Alle de anonyme potensielle date gribbene har nå fusjonert og materialisert i en ekte person av kjøtt og blod. Og kanskje den verste delen av det hele er at du ikke lenger har rett til å protestere. Din første innskytelse er å føle seg sint, forrådt og skuffet. Så mye som du prøver å overvinne disse følelsene, de holder gripe deg og gjør deg frik ut.

Heldigvis er dette problemet en ganske vanlig en, og - tro det eller ei - ikke halvparten så vanskelig å overvinne som det ser ut i begynnelsen. Her er noen forslag til hvordan du overvinne en slik sjalusi etter en break-up.

Trinn

Hvordan overvinne sjalusi etter et brudd opp. Ikke bruke tid på å tenke hva sjalusi er "egentlig" handler om.
Hvordan overvinne sjalusi etter et brudd opp. Ikke bruke tid på å tenke hva sjalusi er "egentlig" handler om.
 1. 1
  Få deg sammen. Gjenta for deg selv så mye som det tar som til slutt vil alt ordne seg til det bedre. Husk at det ikke er en reell, fysisk faktor som instigates ditt sinne, frykt og panikk. Det er ingenting som kommer opp som truer deg, heller, det er alt inne i deg, og din jobb er å bli kvitt det for å føle seg i harmoni igjen. Når du overbevise deg selv at du er trygg, vil du begynne å føle kontroll og i stand til å håndtere alle slags negative følelser.
  • Ta en head-on tilnærming til dine negative følelser. Snarere enn om dem som uunngåelig og naturlig, søke måter å endre dem inn nyttige holdninger, de som vil støtte deg i stedet for å få deg til å føle seg maktesløse og hjelpeløse. Være fullt klar over at negative følelser holde deg koblet til tap, mens en positiv holdning gjør at du kan gi slipp på den personen samtidig erkjenne at du en gang hadde et forhold med denne personen uten at du føler deg opprørt.
  • Vær snill mot deg selv. Trenger du virkelig å sette deg gjennom dette? Nei!
 2. 2
  Ikke bruke tid på å tenke hva sjalusi er "egentlig" handler om. Med fokus på de negative følelsene vil sette deg i en sårbar posisjon. Du kan enkelt forvirre sinne og frykt som betyr at du fortsatt er forelsket i eksen, og at du må få dem tilbake. Fokuserer for mye på sin nye flamme - hvem de er, hva de gjør, hvordan de kan bli eliminert - er enda verre og farligere. Tanker om dem vil ikke hjelpe deg å realisere det du ikke liker med deg selv og hva du trenger å endre. Slike tanker vil bare fange deg i mer frykt, selv-tvil, smerte og sjalusi og vil hindre deg fra å flytte på.
  • Husk at dissekere nitty modig av hva som kunne eller burde ha vært lever i fortiden ved å la nostalgi felle deg inn i en tidligere periode av livet. Selv om det ofte oppgitt, apt ordtaket "Det er bedre å ha elsket og tapt enn å aldri ha elsket i det hele tatt" er så like ofte oversett, men likevel, er det langt sunnere å sette pris på at du en gang elsket denne personen, men at det nå er på tide å gå videre. Det er mulig å verne erfaring for hva det var uten å la det dra deg tilbake hele tiden.
  • Og hvis du virkelig ikke kan slutte å lure, på sitt mest grunnleggende, sjalusi handler om å ville noe du føler at du ikke har. Den eneste leksjon for deg å ta unna dette er å svare for deg selv hva det er som mangler inne i deg, og for å bøte på det ved å konsentrere seg mer om personlig vekst (se fremgangsmåten nedenfor). Tenk på det på denne måten - selv om du fikk X personen tilbake, ville denne dype gnager gap inne fylles? Nei - fordi ingen person kan fylle en intern misnøye, bare du har den kraften.
 3. 3
  Se deg rundt. Ja, se deg rundt - hjemme, på kontoret, din familie, venner, karriere, etc. Kvitter alle de flotte menneskene og rundt deg. Fokusere på de menneskene som gjør deg lykkelig. Tenk på så mange som mulig fine ting folk har komplimentert deg om, da dette vil hjelpe deg å begynne å føle seg trygg og takknemlig, utløser du ønsker å oppnå mer av de gode ting som gir deg glede, berger de brenner fra sjalusi og fyller tomhet.
 4. 4
  Få en buffer, i hvert fall i begynnelsen. Hvis du er ekstremt heldig, vil du sjelden eller aldri ser din ex og deres nye boy-/girlfriend igjen. Men hvis du ikke kan unngå å komme borti dem, sørg for at du ikke er alene når du vet du ikke kan unngå den pinlige møte. Å ha en buffer, medskyldig, vil du føle deg mer sikker. Venner og kolleger vil også distrahere deg og hindre deg fra å fokuserer for det lykkelige paret.
  • Lytt til dine venner og familie. Det er mulig at de har et godt perspektiv på situasjonen slik den har utviklet seg, og kan gi deg gode råd for å takle det. Ikke automatisk anta at de vil si noe bare for å føle deg bedre, se etter perler av sannheten.
 5. 5
  Ta den høye veien. Selvfølgelig kan du ikke alltid være ledsaget av noen andre til å hjelpe deg å balansere delikat situasjon. Når det uunngåelige møte opp skjer og du er av deg selv, være både hyggelig og reservert. Det er viktig å være høflig, men ingen forventer av deg å behandle dem som dine beste venner. Prøver som ville se både vanskelig og uekte og ville bare stresse deg mer.
  • Har rask exit unnskyldninger allerede planlagte, for eksempel: ". Det er flott å se deg Bob / Jane Jeg beklager at jeg ikke kan bo og chatte, jeg har et hår avtale Jeg er allerede sent for.", Eller " Flott å se deg Bob / Jane Skulle ønske jeg kunne snakke, men jeg er nødt til å samle sjefen min fra flyplassen og trafikken er dårlig ", eller ganske enkelt:" Hei. Bob / Jane Det er godt å se deg ser så godt.. Jeg ser deg rundt! " Du trenger ikke å tilby en forklaring med mindre du vil, men prøv ditt beste for ikke å gi bort dine følelser gjennom ansiktsuttrykk eller ved å børste dem av frekt.
 6. 6
  Se din beste. Dette er ikke for å gjøre din ex innse hva han eller hun har mistet (og ønsker deg tilbake) eller for å bevise for alle at du er bedre enn deres nye kjære. Gjør det fordi du fortjener det, du skylder deg selv å skinne og vise verden det beste du kan være. Det finnes ingen bedre middel for å overvinne sjalusi og trass enn en frisk tilførsel av.
 7. 7
  Hold deg opptatt. Å finne noe å holde deg opptatt hele tiden vil ta opp all din tid, slik at på slutten av dagen vil du være for sliten og stolt av dine prestasjoner å engang tenke på negative ting. På den annen side vil dette garantere deg beundring og misunnelse (!) Av de andre og igjen overbevise deg hvor fantastisk du er. Dette kan være en flott mulighet til å la din kreative side blomstre og å bedre faglig selvtillit hvis du behandler det som en tid med personlig vekst og tillate deg selv de nødvendige muligheter.
 8. 8
  Være din største prioritet. Uansett hva du gjør, husk at alle dine handlinger bør være fokusert på. Når du blir den viktigste personen i livet ditt, vil du innse at du har vært å flytte på så fort, at det siste vil være for langt bak til å tenke på. Din ex og den andre kvinnen / mannen vil være bare et vagt minne, en del av din erfaring og ikke noe mer.

Tips

 • Huske alle de tingene du aldri har hatt tid til å gjøre fordi du var for opptatt med forholdet ditt? Unn deg det saftige haug med uleste magasiner, tilbringe en hel helg jobber på bilen din, kan du forberede deg på at syndig deilig leter dessert eller gå til den nye butikken du alltid kjøre etter, men gikk aldri inn. Nå har du både muligheten og nødvendigheten av å holde opptatt med hyggelige aktiviteter som disse.
 • Endre, forandre, forandring! Omorganisere leilighet, male noen vegger, få en ny frisyre. Når du er ferdig, gjøre det samme for din beste venn. Enhver ny forbedring i livet ditt vil friske opp tankene og føle deg mye bedre.
 • Det er flere mennesker der ute!

Advarsler

 • Flørte, men nøye! Det er aldri anbefalt å forhaste seg et nytt forhold rett etter et break-up. Enda mindre så hvis motiv er å utlikna eller gjøre din ex sjalu. Til slutt vil du bare ha flere problemer å hanskes med. I stedet tillate deg selv sunne små porsjoner av ikke-engasjerende flørtende chatting eller dans en gang i blant. Men ingen alvorlige dating til du føler evne og må forplikte igjen.

Ting du trenger

 • Journal - for noen mennesker, skrive ned følelser er den beste måten å sortere gjennom dem
 • Nye muligheter og hobbyer
 • Tro at alt vil slå ut slik det er ment å
 • Tillit til deg selv