Wkano

Hvordan overvinne sjenanse i videregående skole

Du er den personen som nesten ingen vet, og alltid krymper i ryggen av klassen når læreren er i ferd med å ringe på deg, du kan endre det. Gjør deg klar til å bli den personen som gjør tonn, oser med personlighet, og ber om å bli kalt på i klassen!

Trinn

Hvordan overvinne sjenanse i videregående skole. Nå som du er trygg,!
Hvordan overvinne sjenanse i videregående skole. Nå som du er trygg,!
 1. 1
  Du trenger tillit! Når folk ser at du er fornøyd om livet og om deg selv, beundre de og ser opp til deg og ønsker å være rundt deg. Så først av, glemme utseendet ditt. Aldri basere din selvtillit på utseende. Hva hvis en dag du våkner opp med en stor gigantisk kvise på nesen? Du vil føle deg stygg. Heller, tenk om dine beste kroppslige funksjoner: armer, ben, føtter, øyne,, ører, hva, og lære å fremheve dem (uten å vise for mye). Noe du er usikker på? Det er bare fordi samfunnet mener det er ille. Du vil omfavne dine feil som "quirks" og bære dem ut med selvtillit.
  • Tenk på dine sterke sider. Har du gode karakterer, elsker lærerne deg, du spiller en sport også, eller et instrument? Jobbe med det og stadig minne deg selv om dine sterke sider. Prøve nye ting som en kunst klasse, kjører en pinne skift, eller barnevakt, og du vil finne noen flere ting du er god på!
 2. 2
  Nå som du er trygg,! Når du smiler til folk, det viser at du er utadvendt, vennlig, glad og en flott person. Og det er det du ønsker å bli kjent som, ikke sant? Så vise disse lekkert, hvitt! Puss tennene også, det forbedrer utseendet på smilet ditt, og du er ikke så underbevissthet å vise det.
  • Hvis du ikke smile fordi du skammer deg av tennene dine, få, bukseseler, en retainer - noe som vil gjøre at du føler deg bedre.
 3. 3
  Du smilte til noen og de ​​smilte tilbake. Hva blir det neste? ! Ikke glem at personens navn! Inngi det i minnet ditt så snart de sier det.
  • Neste gang du ser dem, i klassen, eller lunsj, eller en fotballkamp, ​​gå bort og si hei. Sitte ved siden av dem hvis de inviterer deg til, en av deres venner kan være din nye bestevenn!
  • Være interessert. Be personen spørsmål om seg selv, som hva klasse de er i, hvor de ble født, hobbyer, favoritt TV-programmer, filmer, etc. Hvis du viser folk du er interessert i dem, vil de føle seg verdsatt og viktig, og de vil definitivt si hei til deg i hallen. Hvis du ikke vet hva du skal si når du starter en samtale, friske opp aktuelle hendelser! MTV News, CNN, eller hva, bare så lenge det er interessant. Også lese blogger, magasiner, bøker, og se på TV for å få samtale startere.
 4. 4
  Slutt å tenke andre dømmer deg, og alt du gjør. For mennesker, det er vanskelig. Du tenker kanskje at folk dømmer deg om hvordan du ser ut, hvor feil du gjør noe, og kan føles som hele verden er Simon Cowell fra European Idol. Det er ikke sant! Folk har å gjøre med deres egen usikkerhet og kamper, og hvis du nå ut til dem og slutte å fokusere på hvordan du ser ut, vil folk som deg og behandler deg som en venn.
 5. 5
  Få ut mer. Stopp slapper foran TV eller datamaskin og komme seg ut av huset! Bli involvert i klubbene, og. Du vil møte mennesker med samme interesser som deg, og det er alt du trenger for å få en venn! Husk at en fremmed en venn du ikke har møtt ennå.
 6. 6
  Kompliment! Komplimenter er en fantastisk måte å starte en samtale og få folk som deg. Så hvis du ser en jente eller gutt med stort hår, sko eller en kul antrekk, snakke opp! Du vil bli kjent som en hyggelig person, og de vil til slutt returnere favør.
 7. 7
  Har motet! Husk, det er noen fantastiske inni deg som er krypende å komme ut. Alt du trenger er mot. Hvis du ønsker å heve hånden i klassen til å stille et spørsmål, gå for det! Husk: det eneste dumme spørsmål er man ikke bedt om! Hvis du ønsker å sitte med en gruppe som du beundrer eller en jente som virker interessant, gå for det. Folk er bare så vennlige som du er. Hvis de avviser deg, så er det noe galt med den personen, ikke deg.
 8. 8
  Husk at du har en plass i denne verden fordi fødselsattest sier det. Alle menn og kvinner er skapt like, og har krav på like rettigheter. Du kan ikke la disse sterkere folk publikum deg ut. Du må legge merke til deg selv, så folk vil legge merke til deg.

Tips

 • Gi slipp på antagelsen om du er ute av stand til å være sosial, eller ikke sosialt akseptabelt. Det er absolutt ikke sant, vil det ta tid, men du er i stand til å være trygg og være deg selv.
 • Ikke la andre mennesker presse deg rundt og forandre deg fordi du er sjenert. Være tro mot deg selv, vil du finne din nisje dag.
 • Det vil være vanskelig å gjøre dette for sjenerte mennesker. Men husk, folk vil ha venner like mye som du gjør. De ønsker å føle seg viktig. Så hvis du kan gjøre det, bare smile, stille spørsmål, kompliment, gå hverandre til klassen, vil de være din venn.
 • Slutt å tenke at folk er bedre enn deg på grunn av utseende, klær, penger, etc. De er ikke det. Periode.