Wkano

Hvordan se bra ut i en speedo

Du trenger ikke å være en profesjonell svømmer å se bra ut i svømme truser (mer kjent som en Speedo). Enten du konkurrerer på en svømmetur møtes, besøker kysten, eller bare soling ved bassenget, kan du se fantastisk i en Speedo hvis du følger disse trinnene!

Trinn

Hvordan se bra ut i en speedo. First off, må du kontrollere at speedo passer.
Hvordan se bra ut i en speedo. First off, må du kontrollere at speedo passer.
 1. 1
  First off, må du kontrollere at speedo passer. Dette trinnet er lett oversett, men passformen er avgjørende for å trekke av denne stilen overgang. En altfor stramt, avslørende Speedo vil gjøre at du føler deg ukomfortabel og selvbevisste, mens en som er for løs kan gli av og la deg enda mer flau. Så når du velger din Speedo, prøv den på og se på det fra alle vinkler før du kjøper den.
  • Hvis du handler på nettet, se på ulike forhandlere, les så mange anmeldelser som du kan, og sjekke den materielle sammensetning av drakten. Dette vil hjelpe deg å finne den best passer for dine behov.
  • Hvis du virkelig trenger en ny dress, og ikke har mye penger, mange online produsenter tilbyr en "grab bag"-alternativet. De er vanligvis billig, men mønsteret av drakten du får er helt tilfeldig, så ikke bli overrasket hvis du prøver dette, og designen er mindre enn flatterende på deg.
 2. 2
  Spis godt og trene. Noen mennesker er naturlig godt bygget, men resten av oss må jobbe hardt for å se bra ut. Generelt, jo mer tonet og mager du er, jo bedre vil du se og føle.
  • Gjøre både muskel-building og hjerte-øvelser, slik at du bygger muskler og bli kvitt overflødig kroppsfett.
  • Husk å alltid være trygg mens du trener! En brukket beinet eller armen vil ikke hjelpe deg å se bra ut i en Speedo, og selv en anstrengt muskel kan være svært smertefullt.
 3. 3
  Få en brunfarge. Dette er ikke valgfritt. En god, jevn brunfarge over hele kroppen vil gjøre speedo ser mer naturlig, pluss mange forbinder muscularity med en god brunfarge. Hvis du overfører fra shorts til speedo, er det sannsynlig at lårene er hvitere enn resten, så det er spesielt viktig å få disse områdene brunfarge. Men ikke over gjør det. Tanning senger og selv overdreven soling kan forårsake skade på huden din, men så hvis du tar dette skrittet sørg for å bruke forsiktighet.
 4. 4
  Vær trygg. Dette er sannsynligvis det viktigste steget i prosessen, spesielt hvis du er ikke akkurat en Adonis. Hvis du handle helt rolig i en Speedo, vil de fleste anta at du føler deg bra i noe og vil ikke gi deg noen problemer som resultat.
 5. 5
  Nyt deg selv. Opptre som seg en Speedo er en helt naturlig og hyggelig ting, selv om det ikke føles sånn i begynnelsen. (Som de sier, fake det før du gjør det.) Dette vil bevise for verden at du er sikker på om din sans for stil, og at ingen har rett til å kritisere det.

Tips

 • Ta vare på Speedo din, som du ville gjort med hvilken som helst annen del av klær. Skyll ut klor etter iført den i bassenget og alltid la det tørke av seg selv - ikke tørk den via maskin med mindre du vil at det skal bli enda mindre.
 • Bruk alltid lengre shorts eller bukser over Speedo før og etter bading, soling, eller spille en sport, slik som å unngå for mye eksponering.
 • Unngå lett farget Speedos (spesielt hvis du har mørk hud) og fargerike design hvis du prøver å unngå å tiltrekke deg oppmerksomhet.
 • Hvis du føler deg ukomfortabel i en Speedo, prøve ut en firkant ben dress. Disse er lettere å svømme i enn lengre shorts, men ikke så avslørende.
 • For generelle reiser formål, husk at svømme truser finnes oftest i kontinental-Europa og noen andre deler av den ikke-engelsktalende verden, så hvis du er på ferie i Frankrike eller Italia, bør du definitivt investere i et par Speedos.

Ting du trenger

 • En høy kvalitet, velsittende Speedo