Wkano

Hvordan ser vakrere til menn

Føler du over-sett eller utilstrekkelig i forhold til andre jenter rundt deg? Det er alltid kommer til å være folk som er penere enn deg, men her er noen måter å fremstå mer attraktivt, selv om du var forbannet med dårlige gener.

Trinn

Hvordan ser vakrere til menn. Bruk sminke (valgfritt).
Hvordan ser vakrere til menn. Bruk sminke (valgfritt).
 1. 1
  Alltid. Dette kan ikke understrekes nok. Smiling gjør at du ser glad og åpen, noe som gjør deg mer attraktiv. Selv om ikke over-gjøre det. De ønsker ikke å se en falsk smil, så ikke vise tennene. Prøv biting innsiden av kinnene når du smiler, vil dette gi deg større definisjon av kinnbena og gjøre ditt smil ser mystisk.
 2. 2
  Plukk din gode side. Se i speilet og stille disse spørsmålene. Ser ansiktet mitt beste foran på, trekvart eller side på? Er det bedre ovenfra eller nedenfra? Bestem deg for hvor du ser mest fordelaktig og bruker den hver dag. Ikke sitte akkurat side-on til noen hvis nesen ser dårlig i stående. Sitte i en vinkel.
 3. 3
  Være ren. Ingen vil finne deg attraktiv hvis du lukter og ser skitne. Gjør en innsats, vaske håret minst annenhver dag, pusser tennene minst to ganger om dagen, dusje hver dag.
 4. 4
  Vises ryddig. Ofte vasker klærne dine, stryke dem, sørge for at de ikke er dratt. Sørg for at de passer riktig, hvis ikke ta dem inn eller endre dem. Rengjør alltid skoene dine. Menn liker jenter som har skinnende, sunt hår. Sørg for at det alltid er ryddig.
 5. 5
  Bruk sminke (valgfritt). Ikke hoper det på. Bruk concealer eller foundation for å dekke urenheter, minimalt med mascara for å gjøre øynene mer trykkende, og et snev av blush til at du ser frisk og ungdommelig. Finn de gode funksjonene i ansiktet ditt og fremheve dem. For eksempel, hvis du har fine øyne markere dem med eyeliner eller øyenskygge, men la resten av ansiktet naturlig. Dette vil gjøre øynene dine skiller seg ut.
 6. 6
  Være sunn. Ikke ved å sulte deg selv og gå til gym, fordi i menneskenes øyne kurvene er pen, ikke stikker. Bare spise mer sunn mat enn junk og finne en type trening som passer for deg, selv om dens minimale som å gå et sted i stedet for å kjøre, eller gjøre sit ups og push ups mens du ser på TV
 7. 7
  Vær ærlig. På alle måter. Ikke bare i å fortelle andre om deg selv eller hva du synes om dem, men til deg selv. Ikke bestemme seg for ikke å like eller gjøre noe bare fordi det ikke er "kult". Har din egen stil, være unik, omfavne din forskjeller, da dette er det som gjør deg hvem du er.

Tips

 • Eier ikke selv i selvbruningskrem eller tilbringe timer steking i solen. Bare fordi Megan Fox har en gjennomsnittlig tan, det gjør ikke at den eneste måten å være. Du finner de fleste menn foretrekker huden din til å være naturlig, selv om blek er din naturlige, som falske tanning gir deg en aura av egoisme.
 • Ikke overdrevent stengel eller irritere den personen du prøver å imponere. Ikke alltid være den første til å sette i gang samtalen. Bli unnvikende og mystisk, late som om du har mer interessante ting å gjøre. Når jeg sier dette selv, ikke spille hardt for å få. Hvis du liker dem, fortelle dem sannheten, og du vil få sannheten i retur.
 • Ikke bli skuffet hvis den personen du prøver å imponere ikke er å få hint, bare fortsette å jobbe på det med disse tipsene, og du er sikker på å komme på topp!
 • Ser for inspirasjon, det være seg i blader, filmer, TV, bøker, kunst. Etabler din egen stil basert på hva du liker og misliker.

Advarsler

 • Du vil aldri vises vakker hvis du er egoistisk eller mener.
 • Ikke vær "lett". Foretrekker noen menn en utfordring, ikke "brukte varer", andre ønsker bare å nyte livet.