Wkano

Hvordan slutte å vente på prince charming

Hvis du ikke har funnet drømmeprinsen ennå, bli veldig bekymret. Være bekymret for at du satser på en drøm som har potensial til å selge deg om sunn fornuft, personlig økonomisk oppfinnsomhet, og selvrealisering rettet innenfra. Mens ideen om Prince Charming har noen kvaliteter å anbefale det (for eksempel leter etter en partner som er omsorgsfull og hensynsfull), på hele du er mye bedre å slutte å fantasere og dimensjonering opp livets planer med frimodighet og klokskap i stedet.

Trinn

Hvordan slutte å vente på prince charming. Tenk på hvorfor du fantasere om prince charming.
Hvordan slutte å vente på prince charming. Tenk på hvorfor du fantasere om prince charming.
 1. 1
  Tenk på hvorfor du fantasere om prince charming. Hva er Prince Charming til deg? For ganske mange kjærester tilbøyelig jenter og kvinner, er Prince Charming den idealiserte mann som vil feie deg av dine føtter og løse alle bryr seg heretter, for ikke å snakke om å være ekstremt kjekk, morsom, underholdende og fokusert utelukkende på deg. Dette høres ut som en Disney tegnefilm eller en såpeopera allerede? Tenk på hvor rettferdig det er å holde alle potensielle fremtidige kompis til den høye standarden av å være så perfekt, kjekk, og så clued i alle dine ønsker og behov. Og tenke på hvor som etterlater deg - har du fortsatt regne med å være selvstendig, økonomisk ressurssterke, i stand til å ta dine egne avgjørelser, og glad for å forfølge dine valgte livsmål? Eller vil Prince Charming mark ende på noen av disse tingene for deg, og en overføring av din og ansvar i retur for å bli tatt vare på med en forventning om at grove lapper vil aldri skje? Prøver hardt å sprøyte inn litt realisme i hva Prince Charming faktisk betyr for deg, både akkurat nå og på lengre sikt.
 2. 2
  Lag din egen glede og kilde til oppfyllelse. Prince Charming er ikke svaret på ditt laber liv. Du er ansvarlig for din egen underholdning, dine egne hobbyer, din egen nytelse i livet. En kvinne som er i stand til å demonstrere for en potensiell make at hun har alt sortert ut og er lykkelig selv ansvarlig er et svært attraktivt prospekt for et forhold fordi mannen ikke er sannsynlig å føle han har til å være hennes grunn til å være. Ser det fra dette perspektivet kan være svært nyttig som det klargjør at gutta kan bli skremt bort fra en, dårlig definert personlighet med noen drømmer eller mål i livet. Med mindre det er, vil du liker å leve med en kontrollfreak...
 3. 3
  Slutte å vente, begynne å delta. Prince Charming er ikke til å ri opp på døren din, ringe på døra og si: "Wow! Du har gjort noe i alle disse årene, hvor herlig en finne du er!" Med mindre han er ivrig på å leve med latsabber og hennes plettfritt, myke hender, da han ikke vil bli imponert, selv om han skulle komme i en slik fairytale stil! Noen ting å vurdere om dine egne ønsker å delta fullt ut i livets muligheter inkluderer:
  • Vil du ha en karriere? I så fall begynne å planlegge det ut i etapper, og la dine drømmer løpe løpsk om hvor du ønsker å være på visse stadier av livet ditt. Dette er ikke en øvelse i sementere deg selv i en bestemt vei, det er en om å leve ut drømmen som du ser den, og gjøre plass til nødvendige endringer.
  • Ønsker du å være en? Ingenting galt med det, men sørg for at det er ditt valg, ikke prakket på deg. Og du må fremdeles være godt avrundet, glad, og av hensyn til din egen følelse av tilfredshet og for lykke for familien din. Bare sitte rundt å telle ned dagene og årene før Prince Charming vises vil føre til at dette skal være det eneste alternativet i stedet for et selvstyrt valg, så i det minste vurdere å gjøre noen deltidsarbeid eller frivillig til å holde deg engasjert i samfunnet og å gi selv bredere sjansene for å finne Mr. Right.
 4. 4
  Nyt dine vennskap. Venner er en viktig del av et oppfylt liv og folk med venner har en tendens til å føle seg mindre ensomhet og fremmedgjøring. Ved å tilbringe tid med vennene dine, er du bygge solide forbindelser for den langsiktige, forhåpentligvis selv for livet, med folk som alltid vil være der for deg gjennom tykt og tynt. Også etter Prince Charming har vært... og gått... Tilbring tid på å gjøre morsomme ting med venner og være der for dem, lytter til dem og bry seg om sine bekymringer og behov så mye som din egen.
  • For alt du vet, er Prince Charming tiltrukket av en kvinne omgitt av venner. Og det må være en kamp laget i himmelen fordi en fyr som omfavner dine venner helt fra starten er faktisk sjarmerende.
  • Ikke overse dine fyr venner. De er like viktig som dine venninner. Ikke bare kan du lære mye ved å henge rundt dem og stille de spørsmålene du tror ikke hensiktsmessig å be dine venninner, men du får se et helt annet perspektiv på kjærlighet, romantikk, og alt som moste ting som kan bare hjelpe til balansere dine urealistiske forventninger litt. Og du vet aldri om Prince Charming gjemmer seg ut blant dine beste venner.
 5. 5
  Ivareta dine egne ressurser og behov foran alt annet. Mange jenter fortsetter å holde en tro på at de vil gifte seg godt og at dette vil ta seg av alt det økonomiske kjedelige i deres liv, slik at de ikke trenger å møte opp til planlegging økonomi med stor klarhet i fremtiden. Dette hodet-i-sanden tilnærming er fantasier og etterlater deg sårbar for dårlige økonomiske valg som kan fattigere deg. Når Prince Charming enten uteblir eller kommer til syne, men er ikke den rike velgjører i stand til å ta vare på deg på den måten du har håpet, så ting begynner å lete dystre. Over en tredel til to tredjedeler av kvinnene i 35-55 aldersgruppe akkurat nå vil bli utarmet i en alder av 70, med mange kvinner har til å bo i arbeidsstokken før minst en alder av 74 som følge av manglende økonomiske besparelser og dekning.
  • Planlegg dine personlige sparing og økonomiske fremtid så klart og i så detaljert som et menneske ville gjort uten spørsmål, og som noen som gjør en bryr seg om sine egne økonomiske behov nedover banen. Dette er ikke Prince Charming rolle, det er helt din. Så, mens du venter rundt for Prince Charming, etablere regler og grenser om å ta godt økonomisk vare på deg og bestemme nå hvordan du vil sikre at dette økonomisk uavhengighet opprettholdes selv etter at du har giftet seg.
 6. 6
  Kartlegg hva du egentlig vil ha ut av et forhold. Tenk på hvordan du skal klare å praktisere "positive illusjoner" i årene som kommer når Prince Charming personlige vaner begynner å skurre på nervene og dine på hans, men du fortsatt ønsker å forbli innhold sammen og overse de tingene som uunngåelig endrer... Vedlikeholde selvstendighet og plass er viktige deler av å ha en vellykket langsiktig forhold med en annen person.
  • Tenk om realitetene utover Prince Charming myte og hvordan disse gjør at du føler deg. Trøstet? Redd? Bekymret? Beroliget? Skriv ned måtene du kan takle alt som angår deg på en selvstendig måte, slik at når Prince Charming kommer fram, han er en bonus, ikke en frelser.
 7. 7
  Ha en god latter om hele prince charming ting. Kvinner er solgt litt av en myte når det kommer til hele Prince Charming konsept, men i stedet for å se dette i negative termer, er det en fantastisk mulighet til å lære deg om å ha perspektiv, å tenke kritisk om de sosiale historier matet til kvinner, og å lære å ha en følelse av humor om noe som noen ganger kan bli tatt litt for alvorlig. Prince Charming gjør for store romaner skrevet av lei forfattere sitter sammen med en sjokolade boksen og han er en fantastisk kilde til ettermiddagen drømmer på en lat sommerdag, men virkelig, våkn opp! Tenk på hvordan dette perspektivet serverer deg som en moderne kvinne. Gjør det, egentlig? Er dette romantiske visjonen sannsynlig å holde deg glad og trygg i din alderdom, eller vil du bli lykkeligere og sikrere fokus på å være ressurssterk og dyktig selv, uavhengig av hva livet kaster på deg?
  • Begynn å forestille Prince Charming som en del av din humor repertoar, noe du trekker ut når du ønsker å gjøre din venninne le eller å muntre deg opp litt om tørkeperioder mellom relasjoner, men ser det ikke som noe altfor alvorlig.
 8. 8
  Husk at prince charming kommer... etter alt annet. Livet går videre uavhengig av hvorvidt du har funnet drømmeprinsen, mistet Prince Charming, eller har hatt Prince Charming forvandles til en sofagris frosk foran øynene dine. Forstå snarest mulig at livet er mer enn summen av din Prince Charming drømmen vil frigjøre deg å forvente mye mer fra livet og mye mindre fra Prince Charming. Så, hva venter du på? Livet lokker...

Tips

 • Aldri forandre for enhver mann. Hver eneste jente i denne verden har en unik personlighet og er vakker på sin egen måte. Cinderella var elsket akkurat slik hun var, og du blir også.
 • Elsk deg selv gjennom å opprettholde høy selvtillit. På den måten vil du alltid respektere deg selv og ikke komme deg inn uholdbare skraper med gutter som ikke er verdt din tid på dagen.
 • Presenter deg godt til alle tider. Verden ser deg selv om du ønsker å krympe vekk og sørge din singledom. Nyt smilende og ser flott ut i alle aldre, og du vil tiltrekke seg mange venner og beundrere samt følelsen trygg.
 • Være ekte og vurdere å gjøre det første trekket. At gode utseende, men sjenert kar kan være akkurat riktig for deg selv om han er redd for å nærme deg. HVIS du blir nervøs om det, husk at mange gutter får akkurat som skremte selv av slående opp en samtale med noen god jakt. Det er en naturlig menneskelig reaksjon på faren for avvisning og blir lettere med antall suksesser du har.
 • Stopp leter, begynne å leve! De vil bli tiltrukket av din ekte smil!

Advarsler

 • Skjønnhet er i øyet som ser. Prince Charming kan være stygg i konvensjonell forstand av hva som regnes kjekk til enhver tid. Hvis du er villedet av den "perfekte bilde" av en fyr fra tegneserier, eventyr bøker, eller filmer, er det fullt mulig du allerede har oversett Prince Charming. Forvise din urealistiske forventninger og åpne øynene litt mer.

Ting du trenger

 • Sparekonto, varierte investeringer, og en økonomisk plan
 • Karriere eller liv plan
 • Venner
 • Sunn fornuft