Wkano

Hvordan tilstanden håret med aloe vera

Aloe vera er en ingrediens i mange farmasøytiske og kosmetiske produkter, inkludert hårpleieprodukter. Imidlertid kan for de av oss som bor nærmere ekvator, kommer med noen aloe vera være så enkelt og billig som en tur til bakgården! Aloe vera er kjent for å gjøre underverker i å fremme glans og fuktighet i håret, og forebygge hårtap og flass. Hvis du enkelt kan komme med noen aloe, og deretter finne instruksjonene nedenfor for å behandle håret ditt til en gratis aloe vera dyp tilstand!

Trinn

Hvordan tilstanden håret med aloe vera. Skjær to eller tre store, tykke blader fra aloe planten.
Hvordan tilstanden håret med aloe vera. Skjær to eller tre store, tykke blader fra aloe planten.
 1. 1
  Skjær to eller tre store, tykke blader fra aloe planten. Jo tykkere hår, jo mer vil du trenger. Tre burde være nok for veldig tykt hår.
 2. 2
  Bruk en skarp kniv, fjern tykk grønn hud fra hvert blad. Dette vil utsette den klare geleaktig indre av bladet. Vær nøye med å skjære så nær som mulig til det ytre, for å bevare så mye av den gelé som mulig. Sett gelé til side i en bolle.
 3. 3
  Bryt ned gelé. Mos gelé i en blender. Det er ikke nødvendig å tilsette vann. Sørg for at gelé er godt blandet før du fjerner fra blender.
 4. 4
  Sil blandet gelé i en beholder. Det er viktig å gjøre dette slik at gelé er adskilt fra de hvite sedimenter som ellers vil sette seg fast i håret ditt.
 5. 5
  Etter å ha vasket håret, massasje aloe vera gelé i håret grundig, og pass på at håret er mettet fra rot til tips. Hvis du bruker en annen dyp conditioner eller behandling i håret ditt, kan du legge til dette også.
 6. 6
  Påfør varme. Plasser en plast damp cap over hodet og sitte under en hårføner i ca fem minutter. Alternativt kan du bare la aloe sitte i håret i ca fem minutter. Hvis du bruker en ekstra behandling produkt, følg instruksjonene for det produktet bruk i stedet.
 7. 7
  Skyll ut aloe. Etter varmebehandlingen er fullført, fjerner damp cap og skyll ut håret. Fortsett med din vanlige hårpleie rutine.

Tips

 • Aloe vera blader har korte, skarpe pigger langs kantene. Vær forsiktig med disse mens kutte bladene.
 • Aloe vera er en av mange naturlige condition metoder som brukes av jenter i Karibien, der det er allment tilgjengelig, og kan brukes i naturlig eller kjemisk behandlet hår.
 • Fordi gelé puré er ganske tykk, vil det ta en stund å stamme, så det er best å forberede gelé før du vasker håret, og deretter forlate den til belastning før du er klar for det.
 • Aloe vera kan kjøpes som en husholdning plante.
 • Den aloe vera blad avgir en offensiv lukt når kuttet, men bare så lenge de grønne bladene er rundt. Når disse er forkastet lukten er borte.
 • Det anbefales å bruke en bolle ved transport av aloe blader fra utsiden til innsiden av huset, fordi gelé inne vil begynne å dryppe når bladet er kuttet.

Advarsler

 • Kontroller at gelé har blitt skikkelig anstrengt før du bruker på håret. Det er mange hvite sedimenter som vil ha fått blandet inn i bittesmå biter, og vil bli fanget i håret. Det samme vil skje hvis den grønne utsiden av bladet ikke er helt fjernet før anstrengende.
 • Hvis en forberedt behandling brukes sammen med aloe, må de instruksjoner for bruk overstyre instruksjonene her. Hvis produktet ikke er å være oppvarmet, men du ønsker å bruke varmen sammen med aloe behandling, er det best å bruke dem separat.

Ting du trenger

 • Minst tre skåler - en til transport av aloe fra utsiden til innsiden, en for de fjernede grønne yttersiden, en for det separerte gelé.
 • En skarp kniv
 • En blender
 • En sil / sil
 • En damp cap (valgfritt)
 • En hårføner, ikke en hårføner! (Valgfritt)