Wkano

Hvordan være eksentrisk / eklektisk

Lyst til å glede i en verden av forskjell og unike vesen? Ta hensyn til aspekter blir ofte oversett eller devaluert? Kanskje disse 'tips' vil hjelpe deg.

Trinn

Hvordan være eksentrisk / eklektisk. Har mange interesser.
Hvordan være eksentrisk / eklektisk. Har mange interesser.
 1. 1
  Har mange interesser. Å være en eklektisk ånd betyr å ha mange interesser, eller finne skjønnheten i varer / tanker / erfaringer som er klassisk ikke verdsatt. Dette kan kjøre gamut. Du kan armen ut ved å studere et fag som ikke er mye studert blant dine venner. Og det emnet, må du grave dypt. Hvis du studerer poesi, for eksempel, kanskje lese verker av nyere, eller mindre kjente, forfattere, også. Eller kanskje du er involvert i en bestemt aktivitet som skiller deg ut fra resten, men du må huske at du må elske denne aktiviteten selv, og at du ikke bare deltar i det fordi du ønsker å være 'eksentriske / eklektisk'.
 2. 2
  Spør deg selv hva du liker, hvorfor du liker det, det som trekker deg til erfaring eller element, for eksempel, og hvordan du kan presentere det i livet ditt. Hvis du elsker å skrive, tenke på å starte ditt eget bibliotek med små arbeider eller publikasjoner av opp-og-stigende forfattere, eller starte en samling av skriftlig instrumenter som du kan også gjøre bruk av i ditt daglige liv, som du setter stor pris på. Selv om du alene setter elementene. Det er essensen av eksentrisitet, synes det. Den eksentriske vil opptre på en ekte måte - ikke nedslått av handlingene til de rundt henne / ham. En eklektisk vil typisk ha et mangfold av interesser, og vil være i konstant refleksjon over disse elementene, erfaringer, funksjoner av livet. En eksentrisk eklektisk vil da typisk ha et stort og diverse utvalg av interesser, men vil ikke kamuflere / skjule hennes interesser. Hun vil leve autentisk.
 3. 3
  Knytte kontakter. Studere alt. Prøv å se sammenhengen mellom alt liv, og forholdet mellom studier eller emner som overfladisk synes veldig fjernt. Måten jeg har fått nye interesser, ofte, har vært i 'linking' et nytt fag med en eldre tema som allerede fascinert meg.
 4. 4
  Ikke ta på et berørt luft. Vær tro mot din egen person. Du kan være svært variert og ikke dramatisk. Du kan være eksentrisk i hvordan du lever - ved å leve autentisk - uten å handle. Eksentrisitet er så sjeldne, delvis fordi folk flest gjemmer hvem de er, eller handler en rolle. Ikke bekymre deg for å vises mer eller mindre eksentriske eller eklektisk. Vær åpen for nye opplevelser (men ikke nødvendigvis "omfavne" alt!) Vær åpen for muligheten for hva en ny erfaring vil gi ditt liv, uten nødvendigvis å måtte engasjere seg i denne nye måten å være på. For eksempel, hvis en venn ønsker deg å prøve yoga, prøve å spørre deg selv "hvorfor skal jeg kanskje liker det?" - Ikke nødvendigvis si "nei" av hop. Samtidig, hvis - og bare etter at du har oppgitt et tema noen trodde - ikke ønsker å gjøre noe, ikke tving deg selv til å gjøre det.
 5. 5
  Hold autentiske venner om deg. Kjent med folk som du forbinder med - eller prøve å bli kjent med dem. Og prøv å ikke modell atferd og / eller trenger å være som noen, uansett hvor flink, eklektisk eller "åpne" hvis han / hun synes grusom eller skjæring. Det er for eksempel ofte store debatter om temaet kunst - og hva som bør være tillatt i kunsten, gis av en kunstner. En artist ble funnet sultet hunder for performancekunst. Nå, til tross for at dette er en veldig "annerledes" måte å prøve å være kunstnerisk, er det enkle faktum i saken er at hvis du vare på alle om dyr, er denne historien skremmende. Så det spiller ingen rolle hvor unik, cutting edge, er etc noen / eller noe... Hvis det ikke sitter rett i sjelen din, unngå å gå ned den veien.
 6. 6
  Kjenn deg selv, som delphians si. Det er flott å utvikle nye interesser og være åpen for nye opplevelser, men dette betyr ikke at du må miste deg selv, eller at din personlighet har til å endre. Hvis du er innadvendt og ofte litt sjenert, kan du prøve å kalle opp litt mot og gjøre noe annerledes - si, gå til et kunstgalleri åpning, eller bryter en samtale med en vennlig jakt peer. Dette betyr ikke at essensen er i endring. Hvis noe, ved å lære nye ting, å lese mer og leve mer, er du bare kommer til å lære mer om deg selv, også. Kanskje den sanneste delen av dere... ble rett og slett skjult.
 7. 7
  Ikke bekymre deg om mote eller trender. De forandrer seg så fort, og hva som gjør en annens følelse av farge / stil osv. viktigere - mer gyldig - enn din egen? Hvis du elsker noe, forfølge det, og lage din egen mote. En flott måte å gjøre dette på er å gå til sparsommelighet butikker, og også lære å gjøre endringer med en symaskin. Sparsommelighet butikker bære et så bredt spekter av stiler i klær, som du eksperimentere. Og fordi prisene er vanligvis langt lavere - en 'feil' kjøp på en bruktbutikk vil koste langt mindre enn en laget på en høy end boutique, eller til kjøpesenteret.
 8. 8
  Vit at du ikke trenger å være i konflikt heller. Dessuten betyr det å være eklektisk ikke bety at stilen har til sammenstøt. Tvert imot! Grunnlaget for eklektisisme er at hvis noe er veldig holdbare, og av høy kvalitet, velproporsjonerte linjer og vakre form - det vil gå med andre godt utformet, vakre elementer. Eklektisisme betyr ikke går for ulike deler og håper på det beste. Det betyr å være takknemlig for den skjønnheten som har eksistert i ulike former gjennom historien, og ikke overse eller devaluere siste bidrag rett og slett fordi de er fra fortiden.
 9. 9
  Omfavne din indre barnet. Hjertet av en eksentrisk person er barnslig. Ikke barnslig. En eksentrisk personlighet vil bli tiltrukket av den naturlige prakt, akkurat som det er en liten person, et barn, før han eller hun blir klar over at andre ser på, og prøver å handle annerledes. I hjertet av en eksentrisk vesen er en egoless vesen. Dette er ikke det samme som å ha ingen personlighet. Bare... ikke å være egoistisk - ikke å være så full av deg selv, som de fleste voksne er, at hvert ord du taler er målt, og sammenlignet med andres ord. Eller alle kjøp du gjør er med en annen person i tankene, snarere enn deg selv. Hvis du kjøper deg et element av klær - gå med hva du liker, ikke hva andre forteller deg de elsker. Hvis noen andre elsker stilen din - veldig bra! Det er flott. Smigrende, ja? Men ikke endre stil for å imøtekomme en forelder, søsken, uber-kontrollerende kjæreste osv.
 10. 10
  Bruke så lite tid som mulig rundt uber-. Det er tider, selvfølgelig, når folk som bryr seg om oss vil ønske å "hjelpe" oss. Kanskje de kan se at vi er på vei ned en selvdestruktive banen, for eksempel, og ønsker å gi råd. Det er alltid smart å lytte, til å stille spørsmål. Men hvis noen har en historie for å prøve å forandre deg til en annen person, rett og slett fordi de holder en idealisert form av hvem du er eller kan være - og endringene ville være helt overfladisk - prøv å ikke bli påvirket. Noen ganger foreldre ønsker at barna skal alltid forbli "søt" eller avhengig. Dette er forståelig, men ikke det beste for deg og din personlige vekst.
  • Hvis det er et tegn på at du er glad i, som fashion stilen du elsker osv. - se til henne som modell for ideer. Dette er ikke å stjele. Svært ofte vil du finne at du ikke liker en stil av kjole på egen hånd å være så mye som du liker det på karakteren. Du kan være helt betatt, selv med en karakter og kan ta sikte på å "endre" deg selv til å være mer som tegnet. Til et punkt, dette er ikke veldig skadelig, fordi hvis det atferd er i sync med det du elsker, og hvordan du ønsker å være (si, mer selvsikker, eller mer frittalende, eller mer bekymringsløs etc.) så er det muligens er en positiv endring. Men husk - du trenger ikke å endre alle aspekter av din oppførsel å ha forbedring. Hvis du har egenskaper som holder deg tilbake, og deretter arbeide på dem, men ikke forgude en annen for å være "bedre" enn deg. En mer selvsikker person er ikke bedre enn deg, bare fordi hun eller han er mer trygg. Alle har problemer, eller områder i livet sitt som de trenger for å fungere. Ingen er perfekt.
 11. 11
  Spør deg selv - Everyday - Hvordan noe kan gjøres bedre. Laget sannere til din egen person. Ta personlighet spørrekonkurranser on-line, slik som Kiersey eller Myers Briggs personlighet inventar eller Enneagrammet for å lære mer om din personlighet (men husk - du er mye mer enn en «type»). Se på vanlige objekter i et nytt lys. Når er en gammel, møkkete regn støvel fra barndommen IKKE et objekt for papirkurven? Når det kan gjøres om til en pottemaker for vintreet planter! (Eksentriske mennesker var trolig de første recyclers - de verdsatte det andre så ofte, som "junk" og pustet nytt liv i det som så ofte avvist).
 12. 12
  Koble med ditt indre barn. Hvis du var en følsom, varm, noe som gir barnet - du sannsynligvis er mye som at, i hovedsak som en ungdom eller en voksen. Eller hva jeg skal være. Men økt press som skole og arbeid kan gjøre det vanskelig for vår REAL være å bli kjent. Stress ødelegger. I stedet gjør noe i samsvar med hvordan du - som et barn - ville ha handlet eller gitt eller vært. Hvis du har en gammel leketøy fra barndommen, som betydde mye for deg, og som ikke vil knuse hjertet ditt hvis du gir den bort - og deretter gi den bort til noen, sier et lite barn - som ikke har noe eller trenger plukke meg opp. Noen ganger 'gamle' eller slitte gjenstander, det vil selvsagt bety noe for oss - vil da bli sett på som ekstra spesiell, spesielt hvis barnet er mottaker av gaven. En gave trenger ikke å være "ny" eller "steril" eller i fersk emballasje for å være en gave, eller for å være meningsfull.
  • Siden barn er ofte den mest eksentriske og variert - tilbringe ekstra tid med dine yngre søsken, Les yngre søskenbarn osv. dem historier, og spør dem spørsmål. Spør dem alle slags spørsmål, og lytte til deres ulike svar. De vil ofte gi som muse for endring i livet ditt. Hvis du ikke har noen unge søsken, ingen yngre søskenbarn etc., men er en ung voksen - tenke på å bli en mentor eller hjelpe ut. Hvis du er en tenåring, og for ung til å mentor - tenk på frivillig ved et pund eller lokale dyr ly. Dyrene er veldig autentisk vesener - de gjør hva de vil, i henhold til deres personlighet og ta på ting, og kan være ganske healing.
 13. 13
  Skriv. Skriv hva du vil! Jo mer du skriver, jo mer vil du ønsker å skrive. Fri assosiasjon skriving er en pen øvelse du kan prøve også.
 14. 14
  Lag en liste over enkle gleder, og prøve å omgi deg med "gratis skjønnhet. En tur til biblioteket. Endre hvordan du tar din kaffe - legge brunt sukker i stedet for Splenda, å stå opp tidlig nok til å se solen stige, å utvikle din egen morgenbønn eller meditasjon ritual som bare du vet om, kommer til ulike kirker eller synagoger - selv om du er en ateist - for et nytt, friskt take på å være i live, ser skyer. I hovedsak - å være tilfeldig!. Husk, det som gjør deg annerledes gjør deg vakker.

Tips

 • Sjekk ut dine byer on-line liste for gratis klubber / gratis foreninger / tjenester og gratis offentlige arrangementer. HOLD opptatt, være aktive. Det er ikke rom for kjedsomhet hvis du ønsker å være en virkelig eksentrisk og eklektisk ånd! Livet er for full av muligheter for det!
 • Skriv ut en liste over ting du ønsker å prøve - både små (hverdag) ting, og mer storslåtte ideer. Hver dag, prøve å gjøre noe annerledes! Kanskje du aldri har prøvd acai juice. Vel, så lenge du har penger - kanskje prøve det neste gang du ser den. Hva er det verste som kan skje? (Det hjelper å "halvere" disse slags ventures med en like nysgjerrig venn). Når det gjelder å prøve nye matvarer, kan du prøve bulk bin - du kan få en ny matvare for pennies, hvis du bare ønsker å "prøve" noe. *
 • Byttehandel med en venn! Kanskje du har noe i din nærmeste, din CD-samlingen, eller i bokhyllen din at du ikke elsker lenger, eller aldri egentlig elsket. En impuls splurge, kanskje, på noe som var egentlig aldri "du". Byttehandel med venner! Vis dem hva du har, og om de har noe som de ikke er eksepsjonelt nær - de kan være lurt å handle! Dette er en fin måte å se nye filmer, bruke forskjellige klær, eller høre ny musikk - helt gratis!
 • Bli en penn-pal til en person som snakker et annet språk, men som er å lære engelsk. På denne måten kan du lære mer om kulturen der de nye venn bor, og deres skikker, og du kan ha en frisk ny måte å se på hendelser i deres kultur. *
 • Prøv nye "toll". Hvis du ikke er veganer, men har du en venn som er - spør dem hvorfor de er veganer. Kanskje du vil like sin forklaring, eller måte å se på livet. Prøve nye vegansk mat eller mat, for eksempel.
 • Se om din by har en "Freecycle". Freecycle er en tjeneste der folk legger ut (på en on-line bulletin) en fri, men kvalitet element, at de ikke lenger trenger eller ønsker. Hvis du ønsker det - det er din (om du må finne en måte å plukke elementet opp). Ideen er - når du har noe som er verdifullt, i stedet for å selge det - du gi det bort på. På denne måten noen andre kan ha nytte, akkurat som du vil ha i tidligere tider.

Advarsler

 • Å være eklektisk betyr ikke utsette deg selv for alt. Du kan være åpent sinn, uten å være tåpelig. Du vet hva du ikke liker, og hvis noe er blodig, hatsk, morbid etc. - uansett hvor "fancy" eller "avansert" en annen hevder det er, ikke tvile på deg selv. Ikke anta en kunstner, poet eller "sensitive" sjel har en større eller bedre ta på livet enn deg!
 • Du trenger ikke å bli "noen andre" for å være en eklektisk på hjertet! Vær åpen for muligheten for at du kan gjerne lære om en annen tidsperiode, en annen stil av dressing, en annen idrett eller siste gang osv. Dette betyr ikke at du nødvendigvis vil ta i bruk det nye faget, men ikke rabatt noe bare fordi det er fremmede for deg.

Ting du trenger

 • En journal er et uvurderlig verktøy. Ta den med deg overalt (holde den i ryggsekken). Nye ord / artister / nettsteder og mer som du blir fortalt om, eller lese om - du kan notere ned for senere bruk. Du kan mull om hvordan du føler deg eller selv komponere en novelle på bybussen. SKRIV når du er "lei" - du vil aldri bli lei igjen. Og hvis det første du kan tenke på hva jeg skal skrive om, lage en liste over ting du liker - og utfordre deg selv til å lage en lang, lang liste. Dette vil gi inspirasjon for alle slags skriving.
 • En ren, ryddig og / eller beroligende YOU plass. Ingenting ødelegger den kreative sinn som stress. Noen ganger kan vi ikke kan unngå å bli rundt stressende mennesker - men noen ganger kan vi gjøre ting bedre. Rydd opp din stue! Hvis du har ditt eget rom, glede at du gjør! (Jeg aldri gjorde!) Bli kvitt ting som ikke er deg, eller ting fra en tid da du prøvde å være en person du ikke er. Pakke dem opp, hvis du ikke er sikker (ikke kaste ut noe i et utslett trekk!) Hvis du har gamle minner fra barndommen, holde dem trygge - vise de som muntre deg opp, eller holde dem nær. Organisere og bedre miljøet. Gjør det det beste det kan være! Selv om du har svært lite penger, kan du sannsynligvis få unike grytekluter for planter (og kan selv finne ville blomster eller bærbare planter utendørs hvis er heldig nok til å leve nær et mer landlig område). For bilder / plakater - sette opp ditt eget kunstverk, hvis du liker dine egne ting. Eller sette opp den barnslige scrawling av et spesielt stykke fra et lite barn, eller ditt eget arbeid fra når lite. Eller enda hodet ned til biblioteket og lage fargekopier eller noen kunstverket eller maleri fra noen bok. Mulighetene er uendelige!
 • En kork-board for rommet eller skapet er flott for notater / bilder etc. som kan ha stor relevans på kort sikt - som påminnelser for en gratis konsert etc.
 • Tillit. IKKE tvile på deg selv. Alle prøver å finne ut hvem de er - og noen mennesker har mer mot og dristighet enn andre. IKKE la uvitende folk bringe deg ned. Samtidig, være smart om hvem du deler ditt sinn og hjerte med... Den gamle sa: "kast ikke perler for svin" har fortrinn. Hvis, for eksempel, er du kronisk angrepet på skolen av en gjeng latterlig uvitende jenter - IKKE GJØR deg selv et mål. Tone det ned på skolen. Dette handler ikke om "å handle". Det handler om å overleve - og holde tilregnelig. Eller, kanskje - se etter nye alternativer. Kan du forplikte seg til korrespondanse skole (du studere hjemme, selv). Se etter måter å forbedre ditt liv, alltid. Men vet at du er en god person, og at du er sterkere for ikke å bøye for gruppepress. Og, forhåpentligvis, en dag, vil de jentene vokse opp...