Wkano

Hvordan være en guidette

Guidettes - selve symbolet på Jersey klasse. Så du ønsker å være en? Her ser du hvordan. Vær klar over, er det ikke en enkel ting å gjøre.

Trinn

Hvordan være en guidette. Omgi deg med guidettes og Guidos, og date en guido hvis det er mulig!
Hvordan være en guidette. Omgi deg med guidettes og Guidos, og date en guido hvis det er mulig!
 1. 1
  Vær trygg. Du kan ikke være en reell Guidette uten tillit.
 2. 2
  Se glamorøs. Ta noen reell innsats for det. Glamorous kan være alt skjønt. Bruk så mye sminke som du kan, sørg for å alltid bruke en lys leppefarge. Også, rett til helvete ut av håret ditt. Dying det ikke ville være en dårlig idé heller. Pass på å kjøpe nok av hårgelé og / eller hårspray. Lær å crimp håret, men også bruke den super rett noen ganger. Iført store hoop øreringer er også et pluss.
 3. 3
  Sex appeal. Du ønsker å se så hard som mulig. Sørg for at dine bryster sprette ut av din stramme skjorte, og ikke nøl med å stappe din BH eller bære mer enn en BH på once.Wear tonnevis av dyr ut til å vise frem din wild side.
 4. 4
  Da klubben. Går clubbing og dans er en umiskjennelig del av Guido kultur. Sørg for å komme seg ut av huset og videre til gatene i New York / New Jersey og slo opp disse klubbene. De andre Guidos venter på deg! Og alltid se bra ut når du går ut, greit? Alright!
 5. 5
  Shopping. Handle på Ed Hardy, Juicy Couture, Armani Exchange, Bebe, Puma, etc. Kjøp vesker fra Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, etc. Bruk Designer Shades med Designer Hatter, et stort must!
 6. 6
  Dialekt. "Hon", "GTL", "Bro", "Babe", "Kid", "Grenade", og den uforglemmelige "FIST PUMP"
 7. 7
  Utøve. Gå til gym, trene et par ganger i uken, og være sikker på at magen holder seg flat, men fortsatt nyte god italiensk mat.
 8. 8
  Skin. Ser så unaturlig brunfarge som mulig, selv når det er kaldt ute! Tan minst tre ganger hver uke, mer eller mindre. Kjøpe en bolig bronzer hvis du ikke kan gå så mye.
 9. 9
  Hair. Ok, dette er veldig viktig. DIN. HAIR. Behov. TO. BE. BI G. Og når jeg sier stort, mener jeg stor. Den guidette håret skal farges enten blekemiddel blond eller svart. Du kunne merke det, men ikke la det blonde eller svart høydepunkter blande inn din vanlige hårfarge. Enten crimp eller pin er rett akseptabelt.
 10. 10
  Negler. Helst falske. Få en fransk manikyr, ikke kan gå galt det.
 11. 11
  Omgi deg med guidettes og Guidos, og date en guido hvis det er mulig!

Tips

 • Farene for hudkreft er ekte, så når du er på stranden eller i en tanning booth, bruke solkrem.
 • Når engasjerende i kamper, enten de er catfights eller juicefights, skrape den andre personens øyne ut er ikke akseptabelt.
 • Kjøre noe awesome. MB eller BMW eller Audi får jobben gjort, men hvis det ikke er for deg, bare gjøre bilen din ser kjempebra. Gjør det ser merkbar når du er ute om natten.
 • Befriend Guidos og andre Guidettes.
 • Det hjelper hvis du bor i NY eller NJ, men du kan gjøre det skje hvor som helst!

Ting du trenger

 • Designer nyanser og klær (eller knockoffs hvis du ikke har råd til dem.)
 • Cash for gym og soling
 • Hårgelé og hårspray
 • Masse Lip Gloss
 • En nærliggende Tanning Booth