Wkano

Hvordan være en jock

Å være en jock er en flott ting! Du er på toppen av den sosiale stigen, få en god jakt kjæreste, og nyte fordelene av å ha en fantastisk sosialt liv. Egentlig, bli en jock er mer av en mentalitet enn noe disponert.

Trinn

Hvordan være en jock. Idrett, sport og mer sport.
Hvordan være en jock. Idrett, sport og mer sport.
 1. 1
  Idrett, sport og mer sport. Jada, det er noen mennesker der ute som får med med jockdom uten faktisk å være i en sport, men den raskeste og enkleste måten å få anerkjent med denne sosiale gruppen er å delta alle idretter som du kan (helst). Hvis ikke, så sørg for å treffe inn i timeplanen din minst tre ganger i uken og være sikker på å få en fin brunfarge.
 2. 2
  Letterman jakker er statussymboler. Ærlig talt, ta en titt på noen med en jakke og en annen uten en. Selv de trangeste nerder se litt kulere når de setter dette på.
 3. 3
  Være sosial. Det betyr ikke å snakke med bare jock og / eller cheerleaders. Snakk med forskjellige mennesker, være vennlig, men. Definitivt ikke over-omfavne noen! For eksempel gjerne si hei til folk i hallen, men vær forsiktig hvis du henger rundt nerder, goterne, emos, pønkere, og andre mennesker som ikke er din type.
 4. 4
  Være kul. Vit når du skal snakke og når man ikke skal. Før du sier noe, sørg for at det er tenkt ut slik at du ikke høres ut som en idiot. I motsetning til en tro popularisert av nerder, sportsidioter er ikke dumme. Egentlig all-europeiske sportsidioter er svært sannsynlig å gå langt på grunn av deres sosiale ferdigheter, amicability, og konkurranseevne.
 5. 5
  Slapp helt av. Sportsidioter er svært sikre om deres sosiale status, utseende, og omtrent alt. Det handler om 50% sikkerhet. Med den tilliten, vil folk følge deg og ønsker å henge med deg.
 6. 6
  Kle enkel. Med mindre du går for at jock / prep utseende, så holde klærne enkel: t-skjorte og jeans med brev jakke eller t-skjorte og shorts. Disse er ikke konkrete regler, men klærne bør generelt ser avslappet. Preppy tilbehør kan legges til, hvis det er din greie.
 7. 7
  Vedlikeholde kroppen din. Hvis du er høy kan sikkert komme unna med å være litt tynn, medium eller stor. Middels høyde folk bør prøve å holde middels eller stor. Korte folk bør definitivt ikke være tynn, men velger å øke kroppens muskler. Små tynne mennesker kan ikke spille fotball, tross alt.

Tips

 • Ikke vær en bølle! Sportsidioter skal aldri misbruke sin makt.
 • Sportsidioter er generelt ansett som ledere i skolen, vise lederegenskaper, og vise tonn.
 • Aldri vise en mangel på i skolen, ikke si nerdete ting som "Denne skolen suger" og "Vi taper på alt" og "Alle her er en taper". Vær positiv og har massevis av ånd!
 • Skole skjorter er kult.

Advarsler

 • Du vil omhandle tonn rykk på vei opp den sosiale stigen, men ikke bekymre deg, vil de bli etterlyst for å snakke med deg når du når toppen.
 • Hvis du føler at du må ofre en del av deg selv eller later til å være noen du ikke for å være en jock, så ikke bry.