Wkano

Hvordan være en ladylike sjuende klassing

Syk av å være en guttejente? Lei av din mor griner du å være mer klar og Eller har du bare ønsker å være mer ladylike? Å være ladylike er en god ting - du er noe de voksne godkjenner, og du vil vises veldig grasiøs og intelligent. Hvis du ønsker å være dame som, er dette artikkelen for deg.

Hvis du har vært en guttejente for en stund og du ønsker å endre det godt du begynne å kaste ut dine gutteaktig klær og ringe venner og fortelle dem at du trenger hjelp til å kjøpe jente klær, og hvis de vil hjelpe deg og du føler deg bedre etterpå og føler meg som en kvinne igjen. Og hvis du har en kort klippe håret gå til frisører med mamma og få en ny klippe håret og få det gjort lenger du vil føle deg mye bedre og føler meg som en jente og føle deg bedre om deg selv...

Trinn

Hvordan være en ladylike sjuende klassing. I utgangspunktet bære ting som er ren, ikke avslører for mye, passer og passer deg, og ikke er for harde.
Hvordan være en ladylike sjuende klassing. I utgangspunktet bære ting som er ren, ikke avslører for mye, passer og passer deg, og ikke er for harde.
 1. 1
  Lær å snakke godt. Banne mye eller snakke veldig høyt i en aksent folk kan knapt skimte er mest definitivt skjemmende, og ikke veldig lady like. Snakker vel er ganske en kunst. Finn en god tone slik at folk kan høre deg uten å belaste sine trommehinnene eller dekker ørene. En middels tone er best. Snakker veldig klart og formulere dine ord.
 2. 2
  Stopp banne. Det kan være vanskelig å kutte ut, men banning er en av de verste tingene du kan gjøre hvis du prøver å være ladylike. Prøv å lage en avtale med dine venner om ikke banne for en dag. Bare tenk på å bevise til alle du har viljestyrke og å faktisk kontrollere og tenke på hva som kommer ut av munnen din. Hvis du er en person som sverger belastninger, dette er ikke en ladylike ting. Definitivt si ting som "skyt" og "idiot". Prøv å ikke bruke stygge ord som "crap" De er ikke greit. Prøv å lage veldig rolig og sivile comeback, ikke den vanlige gamle ting. Det tar praksis, men det er et stort skritt mot å bli ladylike.
 3. 3
  Kle seg godt. Du trenger ikke å bære rosa kjoler eller skjørt med volanger å være dame som, kan du bli overrasket over å lære. Bare sørg for at alle klærne er rene, passe deg, og likevel passe. Virkelig smarte, godt utstyrt bukser eller jeans, rene, friske leter skjorter, den slags ting. Ikke gå i bukser som viser undertøyet ditt-hvis du må, bruke et belte. Og ikke slitasje topper som viser til mye av magen eller er low cut. Bare være stilig, men trygg.
 4. 4
  ren og frisk leter. Nice antrekk-jeans og skjorter som passer deg, skjørt og tank topper, den slags ting, leggings er også flott. Par ting opp med et par sko som passer og gå med antrekket, og kanskje en enkel, vanlig kjede og armbånd. Øredobber kan være litt lang hvis du vil-men ingenting som er for voldelig.
 5. 5
  I utgangspunktet bære ting som er ren, ikke avslører for mye, passer og passer deg, og ikke er for harde. Høres komplisert ut, men det er ikke. Du kan også prøve seg en virkelig lett og ren topp over en lang ermer hvit topp. Hvis toppen du har på deg over det er veldig pen og gir av "baby doll" tema, vil du få den perfekte, ladylike utseende. Eksperimentere og leke seg.
 6. 6
  Sørg for at håret er fint.. Vask håret et par ganger i uken, og bruke en sterk og søte lukter sjampo.
 7. 7
  Ikke kam / børste håret for mye, og ikke bruke altfor mange hårprodukter - De skade håret ditt. Prøv ikke å krølle eller rette håret med mindre det er en spesiell anledning. Håret ditt kan være hvilken som helst lengde, det trenger ikke å være veldig lang.
 8. 8
  Middels lang er ganske fin, og en bob er søt og pen. Som for frisyrer, kan du gjøre noe. Side hestehale, fletter, boller, alt. Bare pass på at stilen vil ikke komme ut i løpet av PE eller noe, og at du slipper å holde justere den. Legg et hvitt, rosa eller gull bånd for en fin effekt, og matchende hårspenner. De pannebånd med små sløyfer på siden er svært dame som også, og søt.
 9. 9
  Være grasiøs. Dette er et vanskelig trinn, men også en avgjørende en. Å være grasiøs betyr ikke at du må hate sport og gå på tip toe. Bare sørg for at du går med hodet opp, rullet skuldrene tilbake og ryggen rett. Ikke sprade, eller svinge hoftene. Det ser overdrevet og merkelig. Ikke sving armene heller - holde dem ved din side.
 10. 10
  AS for sport, bare sørg for at du drikker rikelig med vann for å holde av røde ansikter og svette, og prøve hardest.
 11. 11
  Ikke ting ansiktet med mat - Tygg maten og ikke gjøre noen lyder eller svelge det ned. Ikke ta store biter heller - bare normale sortene. Unngå å spise noe som kan bli rotete og klissete. når du sitter i en stol-trykk ryggen mot den og trykker føttene mot gulvet. Unngå å brette armene altfor det avgir en "Gå deg vill" vibe, og kan gjøre at du ser usikker på hvem du er og hvor du står. Prøv ikke å sette hendene i lommene for mye heller. Bare øve å holde dem ved sidene. Det føles vanskelig, men faktisk ser helt normal.
 12. 12
  Sørg for at dine eiendeler er ryddig. Merke tingene dine og se etter dem for å sørge for at de ikke blir borte eller skadet. Kjøp noen fine blyanter og penner-en fin, fancy penn eller en søt farget blyant. Sørg for at du alltid har nok av alt-tiden spør om å låne ting er ikke veldig lady like.
 13. 13
  Alltid være hyggelig og sjenerøs. Å ha en egoistisk og stygg holdning overfor andre vil dra deg veldig langt unna fra å være dame som. Har alltid et smil på ansiktet ditt, og være villig til å la folk låne ting fra deg. Vær hyggelig mot alle, selv folk som du tror er tapere, fordi ingen er en taper og alle er et menneske. Alle fortjener en sjanse, så sørg for at du gir det til dem. Utelukker ikke folk fra spill, gaver, eller hemmeligheter, holde løfter og ikke sladder. Når noen slarver om noen andre, høflig fortelle dem du finner sladre heller mener og foretrekker å ikke. Ikke være slem eller varm headed-alltid holde hodet kaldt.
 14. 14
  Konsentrere seg i skolen. Det er viktig å bli sett på som intelligent og ivrig på skolen. Prøver hardt i hver eneste, enslig emne og klasse du tar, og alltid hånd i lekser. Ikke snakk i timene, du har masse tid til det senere. Ikke passere notater enten-det blir veldig flaut hvis du er fanget. Still spørsmål og delta i diskusjoner. Prøv å bli involvert med skolen og dens virksomhet, også. Lese om bakgrunnsinformasjon om et emne du studerer er bra også, og kan faktisk være interessant. Hjelpe andre hvis de sliter, og ikke suge opp til dine lærere. Bare prøver hardt, være punktlig i alt og dele din kunnskap.

Tips

 • Ikke bli snobbete eller stuck-up, selv om det virker som en god idé. Det er ikke. Hold deg til dine venner, være hyggelig, og som før nevnt, gi alle en sjanse.
 • Ikke gjør noe for å få deg i trøbbel. Prøv ikke å bryte for mange alvorlige regler, og alltid tenke på konsekvensene av handlingene dine før du faktisk utføre dem. Du vet aldri-det kan bare spare deg en un-lady-like forvaring.

Advarsler

 • Noen mennesker kan mislike deg eller ringe deg stuck-up eller nerdete. Hvis du vet at du har gjort noe galt eller ekkelt, rett og slett De prøver å bringe deg ned, så ikke la dem.