Wkano

Hvordan være glitter goth

Glitter Goth er mer av en oppkvikket slags Goth. De har en søt og sprudlende personlighet og liker å skille seg ut litt. Men la oss ikke glemme - de er fortsatt goterne.

Trinn

Hvordan være glitter goth. Absorbere noen nye typer musikk!
Hvordan være glitter goth. Absorbere noen nye typer musikk!
 1. 1
  Absorbere noen nye typer musikk!. Det første skrittet til å bli en Glitter Goth er å sette pris på og kommer til å finne hvilken musikk av kulturen du liker. Lytt til de vanlige Goth rock band som The Sisters of Mercy, Siouxsie and the Banshees, Bauhaus og The Cure for eksempel. Også prøve å få inn noen Goth musikk som har en annen følelse til det som Bella Morte, Astrovamps og Joy Division. Disse er alle gode startere. Plukk noen du liker og lære mer om dem. Noen ganger Glitter goterne tendens til å lytte til EBM, Darkwave, Futurepop, Techno og industrielle band, som Cyber ​​goterne. Noen gode band med en elektronisk føler for dem er VNV Nation, Grendel, nevrotiske Fisk og KMFDM. Men det er greit å nyte andre stilarter av musikk også, fra en hvilken som helst stil nye eller gamle, er én ting om å være en goth at du er en person først.
 2. 2
  Få inn nye klær for å blande seg med din nåværende stil. Glitter goterne er alle om å blande farger og moro med tradisjonelle "Goth-stil", og iført stilen slik du er komfortabel. Jeans i sjeldne farger, som hvit eller blekk, i former som passer din kroppstype er awesome. Svart og mørk blå jeans er klassisk. Hvite og svarte tanker, korsetter, frilly skjørt, Tutus, og band tees er populære. Lyse og morsomme farger legge en søt touch. Miks det opp med andre stilarter også, hip, fløyel, uansett hva du finner som passer en "Glitter Goth" se. Begrensning og reglene er for advokater!
 3. 3
  Invester i et par gode støvler. De fleste goterne har et par gode kamper eller plattform støvler. Få noen plattform støvler i din favorittfarge. De er vanligvis sort, men kan finnes i hvit og rosa også. Fuzzy som er enda bedre. Men det er forstått at ikke alle liker plattform støvler, derfor merker som Dr. Martens har combat boots i alle slags forskjellige farger og stiler som passer akkurat din smak. Converse selger hvite støvler som er stor for å tegne på og legge til ting som glitrer og paljetter til. Heeled støvler er flott, men ikke ha dem for mye, er drept i din ryggraden for en titt for mote slaver!
 4. 4
  Hår og makeup alltid variere. Frisyrer er alltid variere og unik for den personen, den stilen de liker og at de føler seg fortrolige i. Noen Glitter goterne som å bare la håret naturlige farger, noen elsker å farge det, rett det, krølle det eller krympe den, perm det. Noen vanlige farger er svart eller blonde. Men ikke alle kan trekke av svart eller blondt hår eller liker det, så du kan blande det opp litt og få det bleket og farget en lys farge som rosa eller blått. Eller du kan streak det, har ulike farger. Et annet alternativ er dread falls. Du kan lage disse selv eller kjøpe dem offline. Les relaterte Wiki Hows om emnet. Makeup kan være alt du gjør det. Noen trekk mot lyse blå, rosa og sølv øyeskygge. De kommer i et stort utvalg av forskjellige farger. Noen er metallic og noen har glitrer i dem. Falske øyevipper er egentlig mer Cyber ​​Goth, men kan fortsatt være morsomt. Leppestifter og ordbøker er bra også, men du bør alltid velge mellom som du ønsker å være den viktigste funksjonen-øynene eller leppene, eller vil du bare se også prøver hardt hvis begge prøver å være en funksjon av sminken din. Din lipcolor kan være noe enkelt som nude, rosa, lilla eller rødt, til vill farger som svart, grå eller blå. Sparkly lipgloss er alltid bra. Igjen, lese noen relaterte Wiki Hows om emnet.
 5. 5
  Få noen unike tilbehør. Sølv eller gull armbånd er veldig stilig og ser fantastisk på noen. Hvis du ser hardt nok, kan du finne dem i farger som svart, rosa, i nesten hvilken som helst farge. Gummi armbånd kommer i alle slags farger. Men holde det enkelt og bruke bare én farge eller slitasje bare én farge med svarte. Lange perlekjeder i hvitt og gammeldags anheng er stilig også. Chokers er svært vanlig, så vel som store gemstone ringer. Mini flosshatt er søt, og bære en monokkel hvis du tilfeldigvis være i stand til å få hendene på dem.
 6. 6
  Få den rette holdningen. Vi kan ikke understreke dette nok, men vær deg selv. Mange goterne ønsker å være den rolige typen, og kan gjøre mange ting som skrive historier, skrive poesi, maling, tegne og design. Finn noe du liker. Vær hyggelig mot folk, som en "sosial sommerfugl" som så å si. Gjør noe du føler deg fortrolig med. Dette handler like mye om du lære hvem du er og hva du liker, så mye som å følge en "type", så ikke bry å tvinge deg selv til å gjøre ting eller kle en slik måte at du føler ubehag eller merkelig i. (Var ikke at problemet i første omgang?)
 7. 7
  Henge ut med folk. Oppsøke steder basert på hva du liker. Gå til konvensjoner, gallerier og klubber. Gå på kino og lunsj med venner. Konserter og spiller også. The sky is the limit. Dette er du endelig vise hvem du er, det trenger ikke å endre måten du lever.
 8. 8
  Velg verktøy og leker. Populære hos mange, men ikke alle Glitter goterne bærer et lite utvalg av leker med deg kan være en viktig del av utseendet. Typiske leker inkluderer dukker, slinkies, boble kits, boble våpen, klistremerker, fargestifter og markører. Verktøy inkluderer penn og papir, en iPod eller annen MP3-spiller og et digitalkamera.
 9. 9
  Lytt til den rette musikken. Din musikk smak trenger ikke å endre, vi har alle vår egen smak, men for å få en god forståelse av musikk som andre Glitter goterne lytte til alltid er bra, og du vil alltid finne noe der du liker! Selv om en Glitter Goth eksakte musikalske smak varierer etter den personen, de fleste høre på 80-tallet Gothic bergarter som Depeche Mode, The Cure, Bauhaus, Specimen, Siouxsie and the Banshees, Sex Gang Children, Joy Division, og Dead Can Dance.
  • Populære moderne band inkluderer Switchblade Symphony, London etter midnatt og Cruxshadows.
 10. 10
  Utvikle holdning. Man kan ikke være en sann Glitter Goth uten holdning. Nøkkelen holdning for en Glitter Goth er oppkvikket. Ikke handle mopey og sutrete, ikke handle preppy eller scatter språket med 'liker' & 'OMGs!'. Eksentriske, søt, omsorgsfull, er alle ord som beskriver en Glitter Goth. Du kan handle bety at noen ganger, for eksempel hvis noen har kjøpt de skoene du har vært på jakt etter en uke, sutre og deretter ta sinne ut av dine venner, eller enda bedre, kjøpe en stress ball.

Tips

 • Hvis du ikke har kledd i gotisk klær i det siste denne overgangen blir plutselig. Prøv en langsom endring ved å innlemme noen elementer av din nåværende stil med noen fra den gotiske stilen sakte legge mer gotisk og fjerne mer av det gamle.
 • Glitter og paljetter ser flott med alle antrekk. Prøv glitter sminke, glitter støv, sequin pannebånd, pinne på juveler, etc.
 • Hvis du er en gutt under 13 år, er det en god idé å begynne å farge håret med vaskbart hårfarge som Jente Crush Streak N stil, slik at foreldrene dine ikke vil være så vanskelig!
 • Prøv en langsom endring ved å innlemme noen elementer av din nåværende stil med noen fra den gotiske stilen sakte legge mer gotisk og fjerne mer av det gamle.
 • Ikke ha alt svart. Bruk lyse farger og ikke for mye neon.
 • Bruk unike tilbehør som fairy vinger, tiaraer, tryllestaver, glitter ballett tøfler, bånd i håret, glitter neglelakk, etc.If du har ikke kledd i gotisk klær i det siste denne overgangen blir plutselig.

Advarsler

 • Prøv å se mer Goth til tider skjønt.
 • Noen mennesker kan merke deg som en Scene Kid eller en Candy Raver.

Ting du trenger

 • Glitter
 • Boots
 • Paljetter
 • Gummi armbånd
 • Perlekjede
 • Hår bånd
 • Glitter makeup
 • Glitter neglelakk
 • Hårfarge