Wkano

Slik holder rød hårfarge fra falming

Lei av å ha den fargen falmer etter bare en uke? Har du ser i speilet hver dag og føler ditt hjerte synke så du merker dine røtter? Har ingen frykt. Her er hvordan du har stor rød hårfarge og holde det slik.

Trinn

Slik holder rød hårfarge fra falming. Alltid lette øyenbrynene bare en touch hvis du skal minst tre nyanser rødere enn vanlig farge.
Slik holder rød hårfarge fra falming. Alltid lette øyenbrynene bare en touch hvis du skal minst tre nyanser rødere enn vanlig farge.
 1. 1
  Alltid lette øyenbrynene bare en touch hvis du skal minst tre nyanser rødere enn vanlig farge.
 2. 2
  Hold deg unna solen! Det vil lette håret opp så mye! Hvis du må bruke en UV-beskyttende spray eller maske på håret ditt. Redken har en UV-spray tilgjengelig, jeg anbefaler det.
 3. 3
  Når du farge håret, få det profesjonelt gjort. Hårfarge selges i varehus inneholder aluminium, som strøk håret og forhindrer at fargen holder godt. Også, stylister ganske mye vet hva de gjør, rød er den vanskeligste fargen å holde tritt med. Du ønsker å sørge for at du har noen som vet hva de gjør.
 4. 4
  Etter farging håret ditt, ikke vaske det i tre hele dager. Dette kan virke vanskelig, men du kan få en dusj-cap å bære mens bading, eller bare bruke baby kluter hvis du ikke ønsker å risikere det. (Oh, de ofrene vi gjør for skjønnheten...)
 5. 5
  Når du gjør vaske håret, kan du bruke farge-safe, helst sulfat fritt sjampo og balsam, og vaske den i kaldt vann. Hvis du ikke orker å ta en kald dusj, bare skyll med kaldt vann etter at du har shampooed og betinget håret. Alternativt kan du holde håret tørt i dusjen og vaske den i badekaret eller vasken i kaldt vann etter dusjen. Dette hindrer at hele kroppen fra å være kaldt og gjør det kalde vannet mer utholdelig.
 6. 6
  Bruk baby pulver. Babypudder er din beste venn. Nei, egentlig. Det holder håret ditt lukter friskt, og fordi du ikke bør vaske håret hver kveld (annenhver natt-eller hver 3 netter for de som er villige til å gå den ekstra mile på dette) det holder det fra følelsen fet og grov, og gjør også røttene ser litt fyldigere. Et annet alternativ er å bruke et bestemt merke av sjampo for fett hår og hodebunn.
 7. 7
  Bruk alltid termisk protectant når blåse tørking, retting, eller curling håret.
 8. 8
  Color deponering sjampo / glasurer er stor for forfriskende farge. For ganger mellom fargestoffer (for lyse unaturlige røde) merker som manisk panikk er gode å farge håret og holde det lyst.

Tips

 • Hvis du er en naturlig blond eller kommer til å være ute mye i løpet av sommeren, kan du prøve å dø det en litt lysere nyanse i sommer for å gjøre lyn på håret ditt litt mindre merkbar.
 • Det er noen virkelig gode produkter der ute som er laget spesielt for kvinner som farge håret rødt, hvorav den ene er Aveda sin Madder Root Conditioner. Bruk den en gang i uken på håret, la den på i ca 8 minutter, og skyll ut. Bumble and Bumble har også en tørr sjampo ut for rødhårede, men det er veldig kostbar.

Advarsler

 • Alltid prøve og re-farge håret før røttene dine blir for merkbar. Røtter er verdiløs! Ingen ønsker det!