Wkano

Slik spiller du en spiller

Som spilles kan være en av de mest smertefulle og nedslående erfaringer i ens liv. Hvis du finner deg selv på mottakersiden av en profesjonell spiller aktiviteter denne artikkelen kan hjelpe deg ut.

Trinn

Slik spiller du en spiller. Vet at det er ikke din skyld direkte.
Slik spiller du en spiller. Vet at det er ikke din skyld direkte.
 1. 1
  Vet at det er ikke din skyld direkte. Han eller hun ville ha spilt noen andre hadde du ikke vært tilgjengelig.
 2. 2
  Bryte kontakt med spilleren (i utgangspunktet) mens du bestemmer om ikke å konfrontere dem direkte om spillet deres leker med deg.
 3. 3
  Hvis du bestemmer deg for å gå ruten for konfrontasjon, gjøre det og prøve ditt beste for å få noen gode skarpe kommentarer i løpet av konfrontasjon. Da må du gå videre til noen bedre enn de er (i avdelingen ser ut), og sørge for at de vet det. Også, ikke tilbakefall / la dem sniker seg tilbake inn i ditt hjerte, sinn, liv etc.
 4. 4
  Hvis du bestemmer deg for ikke å konfrontere dem, men heller å spille dem i sin tur holde lesing.
 5. 5
  For de fleste spillerne kontroll og umiddelbar tilfredsstillelse er de viktigste målene for sin oppførsel. Hvis du kan ta kontrollen bort fra dem, du alltid ta bort tilfredshet og dermed du "vinne" hvis du vil kalle det det.
 6. 6
  Tar kontroll: begrense deres tilgang til deg. Ikke vær tilgjengelig for dem slik du var før. La dem vente på deg, armen ut og tilbringe tid med andre mennesker... spesielt mer attraktive medlemmer av det motsatte kjønn. Forbli vennlig med spilleren, det vil forvirre dem som til hvis du blir skadelig (som du er), eller hvis du bare ut å ha det gøy. Spilleren vil begynne å lure på hvorfor du ikke er "alt om dem" slik du en gang var... dette er det opprinnelige målet for deg. Dette er du fjerne spilleren fra maktposisjon.
 7. 7
  Når du har spilleren prøver å analysere din oppførsel du er ganske mye hjemme-free. Du tar opp sin tid i motsetning til den andre veien rundt. Hvis du gjør dette riktig, bør du ha kontinuerlig om minimal kontakt med spilleren. Hvis du er bare venner så kan du tilbringe tid med ham / henne, men har ikke tenkt noe eksklusivt med dem... det vil gjøre dem føler at de har slått hjørnet på deg igjen. Hvis du var elskere, fortsette å sove med dem på anledningen, men ikke tilbringe natten i sengen med dem. Etter sex er fullført, stå opp og kle på seg. Komme seg ut av sitt hus / leilighet... bruk hvilken som helst unnskyldning du ønsker. Beste er "du er ikke min venninne / kjæreste så hvorfor må jeg bo hele natten med deg?" deretter gå ut. Dette er du hevde din kontroll over dem og effektivt bli den spilleren selv.
 8. 8
  På dette punktet den personen som spilte du vil bli svært opprørt. Sint og hjerte-brutt (slik du var når han eller hun spilte deg). Det er sannsynlig at han / hun vil velge å fjerne deg fra deres krets av venner / kontakter på grunn av det faktum at det er klart for ham / henne at de ikke kan kontrollere deg, og dermed utlede null tilfredshet fra din bedrift. Det og ingenting gjør en spiller mer opprørt / irrasjonell enn en dose av sin egen medisin.
 9. 9
  Smile. Nyt det faktum at du bare "fikk selv" med en spiller. Men vær forsiktig at du ikke tillater din samvittighet (hvis du har en) for å komme inn i bildet. Hvis du gjør det, kan du føle deg dårlig for måten du behandlet dem og tillate deg selv å falle tilbake til mønsteret som du fikk vondt i første omgang. Hvis du blir spilt, og deretter snu bordene og lar spilleren til å komme tilbake i livet ditt han / hun vil absolutt spille deg igjen bare for hevn. Da spilleren vil forlate deg. Ikke gå i denne fellen.
 10. 10
  Hvis du arbeider med en spiller som har psykiske problemer være svært forsiktig. Du spiller dem kan forårsake alvorlig depresjon, dårlig ytelse på jobben og tap av nevnte jobb, økt narkotika-eller alkoholmisbruk, hensynsløs atferd, selvdestruktive atferd (skjæring etc), og til og med selvmord. Det kan også føre til at personen å piske ut på deg, nøkkelen din bil, slash dine dekk; forfølge deg, eller selv prøve å skade deg eller kjære en. Vær svært forsiktig med denne type person.
 11. 11
  Når du er ferdig med å spille den personen, bryte all kontakt / kutte forholdet / vennskap av. Med dette er din situasjon og la oss dem vite endelig og nesten skriftlig at «du spilte meg så jeg spilte deg... nå du har null verdi for meg så jeg sparker deg til fortauskanten... ha en fin liv og for dårlig du messed up... du kunne ha hatt meg alt til deg selv etc ".

Tips

 • Hvis du ikke allerede gjør det, starter en treningsøkt / diett rutine. Du vil se og føle deg bedre, noe som vil legge til din selvtillit og gjøre deg mer attraktiv for det motsatte kjønn... som vil drive spilleren gal at du ikke er avhengig av dem / at du forgrening ut.
 • Ha en god sinnstilstand, prøv å ikke bli bummed ut om hva som skjedde med deg. Husk at du gjør noe med dette, at du ikke kommer til å sitte der og "ta" den. Din prosessen med self-healing / hevn er litt mer komplisert så resultatet er ikke umiddelbar.
 • Ikke godta hver eneste telefon fra spilleren. Avvenne deg fra dem ved å returnere sine samtaler en dag eller to senere, slik at det ikke vises at spilleren fortsatt har kontroll over deg. Når de spør hvorfor du ikke svarer på telefonen, bare si at du var underholdende en venn.
 • Opprettholde en meget sunn dose selvtillit.
 • Hvis du ikke føler du har suksess, kanskje du trenger å re-ta tak i situasjonen. Disse tingene kan ta dager, uker eller måneder.

Advarsler

 • Nøkkelen til denne operasjonen er at du bruker denne personen. Ikke la tankene få formørket... dette er ikke den samme jenta / gutten du var håndtere før du fant ut at de skulle spille deg.
 • Tror ikke spilleren bryr seg om deg, elsker deg osv. De kan og sannsynligvis liker og bryr seg om deg på noen nivå, men det er ikke en ekte hengivenhet. De bryr seg om deg fordi du er deres kilde til underholdning. Så skille ditt hjerte fra du er interaksjoner med denne personen.
 • Prøv ikke å tilbringe tid med dem eksklusivt. Har noen andre rundt slik at du vise dem at de ikke får til å monopolisere din tid.
 • Ikke bruk for mye tid med dem
 • Hvis du har sex med denne personen, være trygg. Hvis de spiller du deres sannsynligvis spille andre også, og du ikke ønsker å risikere en STD.
 • Ikke snu ryggen til dem (metaforisk).

Ting du trenger

 • Noen som spiller spill med hjertet eller hodet.
 • Selvtillit.
 • Et klart sinn.
 • Courage.
 • Besluttsomhet.
 • Selvkontroll.
 • Guts.