Wkano

Hvordan å date en nudist når du ikke er en

Er det mulig å finne kjærligheten med noen som er en nudist når du ikke? Selv om du kan ha en annen mening om hvorvidt eller ikke å bære en til stranden, kan du møte din nudist (eller noen ganger referert til som "naturist") dato halvveis.

I stedet for å se på situasjonen fra et ensidig perspektiv (du kan tro at det å være naken er pinlig mens daten din mener det er stor), for å hjelpe sjansene for din dating suksess, åpne sinnet og omfavne din forskjeller. Uavhengig av om han eller hun er en heltids-eller deltid nudist, kan du finne en felles plattform for å dyrke en sunn kjæresteforhold forutsatt at du er villig til å prøve.

Trinn

Hvordan å date en nudist når du ikke er en. Bestem hvordan du føler om emnet.
Hvordan å date en nudist når du ikke er en. Bestem hvordan du føler om emnet.
 1. 1
  Gjør din. Før du danne seg en mening om naturisme eller naturisme, gjøre noen undersøkelser for å finne ut mer om livsstil. For de fleste nudister, være naken på et offentlig (eller privat) stedet har ingen seksuelle konnotasjoner, de praktiserer livsstil fordi det hjelper dem til å føle seg fri og ett med naturen. Spesielle klubber, er bortgjemte strender og til og med konvensjoner dedikert til naturisme, der hele familier samles og feire å være menneske og omfavner naturen.
 2. 2
  Bestem hvordan du føler om emnet. Daten din kan ha sin personlige mening om hvorfor nudist livsstil virker riktig, men du må finne ut hvordan du føler om emnet.
  • Du har ingen mening overhodet. Siden kan ikke være naken 24/7 og trolig pendler til arbeid, samhandler med folk på en daglig basis og bor i det moderne samfunn, kan det hende du ikke har noen bestemt mening om hans eller hennes naturisme fordi du ikke er utsatt for det ( eller har begrenset eksponering). I noen tilfeller kan du være i stand til å date en nudist uten å være en del av livsstilen og holde datoer til offentlige steder og tradisjonelle sosiale sammenkomster - hva nudist gjør på hans eller hennes egen tid er bra med deg.
  • Du er ukomfortabel med naturisme. Spesielt hvis du er ukomfortabel med din egen nakenhet, kan du være urolig med daten din naturisme. Finn ut om du er ubehagelig rundt din date hele tiden eller om den følelsen av uro kommer når han eller hun ønsker å være naken (mens du ikke er).
  • Du er nysgjerrig på livsstil. Kanskje du ikke ønsker å bli med på revolusjonen, men du er fascinert av naturisme. Det kan være lurt å gjøre dine egne grundige undersøkelser og så, når du føler deg som om daten din føler seg komfortabel, stille spørsmål.
 3. 3
  Ha en åpen diskusjon om eventuelle hang ups. Hvis dette forholdet kommer til å gå utover noen datoer, er du nødt til å stille spørsmål og legge følelsene dine ut på bordet.
  • Velg et beleilig situasjon å ha diskusjonen, for eksempel over en middag eller kaffe. Velg et tidspunkt da han eller hun er ikke naken, slik at du kan fokusere på temaet i stedet for det faktum at han eller hun har disrobed.
  • Avgjøre når en diskusjon er viktig. Hvis du har bare vært noen få datoer og liker den andre personen, se hvilke aspekter av naturisme du kan arbeide gjennom på egen hånd. Du ønsker ikke å legge ut på en seriøs diskusjon om hva som opptar deg tidlig og opprørt eller freak den andre personen ut.
  • Få roten av det virkelige problemet. Før du legger ut på dine bekymringer avgjøre hvilke aspekter av naturisme bry deg mest. Er det at daten din liker å praktisere naturisme i upassende tider og steder, eller er du ubehagelig at han eller hun er en nudist generelt? Hvis du ikke er komfortabel med naturisme generelt, kan problemet ha noe mer å gjøre med dine personlige meninger og erfaringer versus hva den andre personen gjør. Du kan være forvirrende naturisme med ekshibisjonisme (noe media dessverre klarer å gjøre for ofte, og som noen av de mer snerpete elementer av samfunnet også mester). I dette tilfellet, er din forståelse av naturisme feil og snakke gjennom fundamentet for naturisme med daten din ville være nyttig.
 4. 4
  Bestem hvilke aspekter du kan leve med. Hvis du virkelig liker den andre personen og ønsker å fortsette dating ham eller henne, må du avgjøre om du kan hanskes med hans eller hennes naturisme. I mange tilfeller kan du finne ut når og hvor han eller hun praktiserer naturisme.
  • Etablere tider når naturisme er tabu. Hvis du ikke er en fan av naturisme, men føler som om dette forholdet er en du er komfortabel å forfølge, legge ned noen grunnregler slik at alle er komfortable. For eksempel, hvis han eller hun liker å være naken hjemme, men dette gjør at du føler deg ukomfortabel, lage en regel om at naturisme er bare greit når du ikke rundt, i hvert fall for nå. Være åpent sinn om og si at dette er noe du vil fortsette å lære mer om, og kanskje en dag blir du føle seg annerledes.
  • Identifisere situasjoner der du er ok med naturisme, slik at dette ikke handler om deg og dine hang ups. Slike situasjoner kan inkludere bortgjemte naturiststrender, klubber eller i private steder. La daten din vet når du føler deg komfortabel om daten din å være naken.
 5. 5
  Bestem deg for å være ubesluttsomme og klar til å vokse. Hvis dette er din første opplevelse med noen som er en nudist, prøver å være åpen og villig til å omfavne din date interesse. Det betyr ikke at du må bli en nudist, men som dine følelser utvikle for den andre personen, forstår at du kan føle deg mer komfortabel med naturisme og kan til slutt se det som en sunn livsstil.
  • Aksept av et annet syn på livet betyr ikke at du trenger å delta helhjertet. Ulike tidsfordriv og syn kan gjøre for en dynamisk og spennende forhold der dere begge akseptere den andres sysler uten å dømme eller føler seg tvunget til å delta i. Det som teller er aksept og ikke sette ned den andre personen.

Tips

 • Det er ikke noe sjokkerende eller grov om menneskekroppen. Hvis du føler at det er, er det viktig å snakke med noen om din følelse av egenverd og kroppsbilde.
 • Forstå at det å være en nudist gjør ikke den andre personen pervertert eller seksuelt skumle. Gjøre noen undersøkelser for å forstå tankegangen bak bevegelsen og unngå forvirrende naturisme med Ekshibisjonisme eller rov atferd.
 • Minn nudist dato for å liberalt bruke solkrem til alle utsatte området av kroppen. En ekkel solbrenthet i visse områder av kroppen kan skape en hikke i ditt kjærlighetsliv.
 • Vurdere å prøve naturisme hvis du er nysgjerrig på livsstil. Selv om det ikke fungerer for deg, vil daten din elsker deg for å gi det en sjanse.
 • Utforske ulike alternativer av nudist kultur som toppløs bare eller gå til familievennlige nudist strender eller steder.

Advarsler

 • Hvis du er helt komfortabel med dating en nudist og du ikke føler noen evne til å inngå kompromisser og være å akseptere, så vær ærlig og slutte dating personen. I dette tilfellet vil du bli lykkeligere med noen mer kompatibel med dine verdier stedet for å bo med noen som får deg til å føle deg ulykkelig.