Wkano

Hvordan grøft uekte venner

Hvis du føler deg som om enkelte venner "bare ikke inn i deg," kanskje det kan være på tide å rengjøre huset. Å ha uekte eller tankeløs venner i livet ditt kan ikke bare føle deg blå, men de kan også ha en giftig effekt på din helse og velvære.

Livet er for kort til å spille med uekte mennesker, så ta lager i hvem dine virkelige venner er og begynne shoring opp din venneliste.

Trinn

Hvordan grøft uekte venner. Identifiser venner som bringer negativitet i livet ditt.
Hvordan grøft uekte venner. Identifiser venner som bringer negativitet i livet ditt.
 1. 1
  Identifiser venner som bringer negativitet i livet ditt. Hvis du har venner som eye roll eller hviske bak ryggen din, kan det være lurt å sette dem på "slem"-liste. Personligheter å se opp for er:
  • Fordømmende: denne vennen prøver å få deg til å tro at han vet bedre enn deg og / eller forsøk på å rette deg på hver tur.
  • Manipulerende: han ikke har din beste interesse på hjertet, men heller hans egen. Denne vennen vil grave i dine svake punkter og bruke dem mot deg for sin egen vinning.
  • Narsissistisk: det handler om denne vennen 24/7. Denne vennen er helt fokusert på hans behov og er ikke bekymret for deg eller dine følelser.
  • Uforpliktende: denne vennen aldri gjør deg til en prioritet, og når du virkelig trenger en venn, vil han ikke være der for å støtte deg.
 2. 2
  Ta lager i venner som er konsekvent der for deg. For å virkelig avgjøre hvilke venner som er uekte (eller negative), først tenke på de vennene som du har ingen tvil om, de som alltid er der for deg gjennom tykt og tynt. Kvaliteter å sammenligne med venner som er på hoggestabben inkluderer:
  • Tilfeller der du trengte en venn. Tenk på siste gang du hadde en krise eller selv ønsket å dele en bit av fantastiske nyheter. Hvordan fikk din sanne venn reagerer og hvordan den andre vennen svare?
  • Hvordan du deler en samtale. Under en samtale med en sann venn, det handler om å gi og ta. Du deler noe fra dagen eller livet og deretter be om din venns dag eller liv, mye som et slag tennis. Har du samtaler som dette med potensielt uekte venn eller er det ensidig, ikke der vennen din bare ønsker å snakke om seg selv og ikke be om deg?
  • Forsøker din venn til å fikse problemene eller fortelle deg hva du skal gjøre for å få deg til å slutte å snakke? En god venn vil ofte bare lytte og uttrykke medfølelse med deg når du har en tøff dag eller bryting med vanskelige spørsmål. Hvis du ikke spør om råd, prøver vennen din til å styrte inn og fortelle deg hva du skal gjøre (eller hva du gjør galt), slik at samtalen kan flyttes tilbake til dem?
  • Tilbringe tid med din venn. Bortsett fra langdistanse vennskap, vil du tilbringe kvalitetstid med din venn når det er gjensidig praktisk for dere begge, eller bare de gangene når vennen din kan presse deg inn i timeplanen hans?
 3. 3
  Reduser kontakt med uekte venner. Når du har bekreftet at enkelte venner ikke er å styrke og berike livet ditt, klippe ledningen. Du trenger ikke å komme inn i en kamp og hyle og skrike på den personen, men du kan bøye seg ut av forholdet grasiøst. I noen tilfeller kan de andre "venn" ikke engang klar over at du forlot forholdet fordi de hadde så lite investert i det! (Med andre ord, ikke bli for bekymret for deres reaksjon.)
  • Slutte å kalle vennen. Spesielt hvis du er den som alltid innleder samtaler, stoppe ringer telefonen til å ha en samtale med ham.
  • Ikke kommentere sosiale medier oppdateringer eller innlegg. Ikke "unfriend" din venn, men ikke spore og kommentere bilder eller innlegg.
  • Hold kommunikasjonslinjene kort og rett på sak. Hvis du har e-post eller ringe uekte venn eller annen grunn, være høflig, men holde samtalen eller e-post aktuell. En enkel "how are you?" er greit, men holde fokus på oppgaven og ikke dybden lenger inn i den andre personens liv.
 4. 4
  Opprettholde dine vanlige sosiale sirkler, men redusere det totale interaksjon med venn. Ikke kutt deg ut av en gjensidig krets av venner for å komme vekk fra denne personen, men i en sosial situasjon, migrere mot folk som er dine virkelige venner, og la den uekte venn flyte fra person til person.
  • Det kan hjelpe å fortelle betrodde venner hvorfor du ikke henger ut med denne personen lenger, slik at de kan forstå ditt resonnement bak opphør.
 5. 5
  Har forberedt hva du skal gjøre eller si om den uekte venn konfronterer deg. I noen tilfeller vil uekte venn våkne opp og innse at du ikke ringer eller henger ut med ham lenger. Hvis du kommer til å droppe ham for godt, har en plan eller en tale forberedt i tilfelle han konfronterer deg og ønsker å vite hvorfor du ikke har ringt. Noen grunner til at du kan bruke er:
  • "Jeg har hatt det travelt." Det universelle språket for "Jeg blåser deg av så jeg kommer til å si at jeg er opptatt" fungerer fordi ingen kommer til å stille spørsmål ved din timeplan. Selvfølgelig, å si at du er for opptatt aldri blir til roten av problemet, men hvis du er ikke-konfronterende, kan denne metoden gjøre utslaget. Videre, hvis denne vennen virkelig gjorde omsorg, ville de prøve hardere, men siden det er lite sannsynlig at de gjør det, vil dette brush-off snart fungere.
  • "Jeg er ikke følelsen av kjærlighet." Gå for velbehag hvis du er forberedt på en liten brann. Hvis du har tenkt å fortelle vennen din at du føler at forholdet ikke fungerer for deg, ta ansvar for dine følelser og unngå å si, "du gjør føler meg...." Hvis du eier den, er det lite den andre personen kan gjøre for å beskylde deg for å ta feil. Hvis du planlegger å ha denne samtalen, være klar til å la den andre personen til å uttrykke hvordan han føler. Ikke nevne ringe eller gjøre beskyldninger. Poenget med å "bryte opp" med vennen er å avslutte forholdet, for ikke å skape mer drama.
  • Komplett unngåelse. En annen måte du kan håndtere (eller ikke avtale) med en potensiell konfrontasjon er helt skjule fra den andre personen. "Hodet i sanden"-metoden kan bli vanskelig, spesielt hvis du deler felles venner eller gå til samme restauranter, barer eller andre detaljhandel etablissementer. Sjekk nummervisning før du svarer på telefonen (hvis det er "vennen", la det gå direkte til mobilsvar) og ikke svarer på e-poster og tweets eller Facebook-henvendelser. Forhåpentligvis etter noen uker, vil din ex-venn få hintet og ikke forfølge ditt vennskap.
 6. 6
  Komme videre med livet ditt. Dine andre venner er der fortsatt og du er en sterk person for å sette til side denne energien-uttapping uekte tidligere venn. Ikke dvele ved det, jo tidligere at du lærer å distansere deg fra uekte mennesker mens resterende sivile, jo raskere vil du være bedre forberedt for å håndtere slike mennesker i alle samfunnslag. Vis denne vanvittige erfaring som en lekse lært.

Tips

 • Bli den større person og aldri tillate utveksling til å bli ekkel, uansett hvor bety eller sårende den andre personen kan opptre.
 • Ikke dra andre venner inn i situasjonen. Spør venner til å "velge side" setter alle i en vanskelig posisjon. Men du kan be dem om å forstå hvorfor du ikke er i samspill med denne personen lenger, og be dem om å respektere det valget.
 • Forbli verdig og stilig gjennom hele prosessen - aldri la dem se deg stresse eller bekymre deg.
 • Det er greit å miste friends.You vil alltid få nye i livet.
 • Ikke rush til å gjøre dette, er det en langsiktig greie. Hold prosessen treg og alt vil gå bra.

Advarsler

 • Selv om det kan være fristende for noen, aldri snakke om uekte venn bak hans eller hennes rygg. Dette vil bare gjøre at du ser hevngjerrig og negative, og kan gjøre eksisterende venner bekymre deg for hva du sier om dem bak ryggen også.