Wkano

Hvordan å dekke opp en fjert i high school-innstillinger

Har du noen gang lidd av gass i timene? Følg disse enkle trinnene for å prøve og dekke opp fjert eller gjøre den lydløs.

Trinn

Hvordan å dekke opp en fjert i high school-innstillinger. Hvis du føler press i bakre område, er du i ferd med å prompe under klasse i videregående skole.
Hvordan å dekke opp en fjert i high school-innstillinger. Hvis du føler press i bakre område, er du i ferd med å prompe under klasse i videregående skole.
 1. 1
  Hvis du føler press i bakre område, er du i ferd med å prompe under klasse i videregående skole. Ikke få panikk, som ville gjøre det helt tydelig at du er i ferd med å la det stå til. Bare ro og tømme tankene. Hvis du gjør dette og følger disse trinnene vil du være i orden.
 2. 2
  ignorere det og hold den i som best du kan. Du kan gjøre dette ved å ikke klemme og "hold det i." Du kan føles rart, men dette er den mest ikke oppmerksomheten fanget måte å gjøre det. Hvis dette ikke er mulig, og du har en virkelig stor en, gå til trinn tre.
 3. 3
  Hvis det er en stor en, be om å gå på do fordi det er ingen måte å skjule dette. For å gjøre dette rekk opp hånden, fortelle læreren det er en nødssituasjon, og gå til gangen. En gang i gangen la det stå til, med mindre folk er i gangen, så gå på do.
 4. 4
  Hvis du vet det vil ikke være så merkbar, så er du i klartekst. Bare hoste under behandlingen av skitne gjerning, og du vil være i orden. Men hvis du føler folk vil fortsatt legge merke til, stå opp og skjerpe blyant fordi det gjør mye støy. Dermed gjør den fjert un-hearable.
 5. 5
  Dekker opp lukten er en annen historie. Dette er den vanskeligste trinnet, men hvis du ikke gjør en støy når promper det er lett å dekke opp. Hvis det er stinkende det kommer til å bli smelt av noen, uansett om du ikke vil at den skal være eller ikke. Hvis du gikk på do du vil være i orden, men hvis du gjorde det i klassen, må du følge disse trinnene.
 6. 6
  En måte å gjøre er at du kan skylde på noen andre, men ikke vær den første til å lukte det. For den som smelte, behandlet den. Dette vil åpenbart gi deg bort. Så før noen lukter det ikke si noe, fordi det kan bare ikke være en lukt.
 7. 7
  Du kan også bare gå bort. Hvis du ikke sier noe og gå på, de kan klandre deg. Men du vil komme bort fra situasjonen raskt. Ikke snu bare gå. Du vil aldri ta høre klagende eller avtale med det, fordi du ikke er der lenger.
 8. 8
  Hvis det er så ille at ingen kan stå det. Bare innrømme farting. Ta stolthet i ditt mesterverk og bade i den. Folk vil bli overrasket over hvor ille det var, ville de ikke engang bryr seg.

Tips

 • Sprer kinnene vil føre til at fjert å gjøre ingen lyd.
 • Når du føler press det ikke kan være en fjert så vær forsiktig.
 • Carry parfyme med deg eller kroppen spay å dekke opp lukten.
 • Bønner gjør farts verre.
 • Hvis du fiser foran fremmede det er verre enn foran vennene dine.
 • Hvis du har et hjem lunsj som lukter veldig bra, bare ta det ut og åpne lokket for å dekke lukten. Hvis læreren spør hva du gjør, si din lunsj må luftes ut regelmessig ellers det vokser mugg eller noe.
 • Når du fart, kan du spre den rundt ved å gå for å gjøre det ikke lukter så ille.

Advarsler

 • Du kan bæsj i buksa hvis du klemmer for hardt.
 • Farting vil ødelegge sjansene dine med damene. Det avhenger av hvem, skjønt. Alle farts. Hvorfor er vi skamfull / flau om det?
 • Folk finner promper uhøflig.
 • Lærerne vil bli veldig sint på deg hvis det er høyt, og forstyrrer klassen.
 • Du er nødt til å lide av din egen lukt.
 • Det er en dødsrisiko hvis du holder i for mange farts.