Wkano

Hvordan å elske siste

Forskning har oppdaget en masse ting om kjærlighet. En analyse av empiriske data kan føre til konklusjoner om hva som gjør elsker sist ved å skille de "mestere" av relasjoner fra "katastrofer". Følgende trinn-for-trinn-instruksjoner er basert på disse konklusjonene.

Trinn

Hvordan å elske siste. Bygg kjærlighet maps.
Hvordan å elske siste. Bygg kjærlighet maps.
 1. 1
  Bygg kjærlighet maps. Prinsippet med å bygge kjærlighet maps er ganske enkelt dette: å kjenne de små tingene om partnerens liv skaper en sterk plattform for ditt vennskap og intimitet. Emosjonelt intelligente par er intimt kjent med hverandres verdener, dette kalles å ha en rikt detaljert "love map" (den delen av hjernen der du lagrer all relevant informasjon om partnerens liv). Med andre ord, har par som bygger kjærlighet maps gjort nok av kognitiv plass i deres sinn for forholdet deres. Hver partner husker de store hendelsene i hverandre partner historie, og holder oppdatere denne informasjonen som fakta og følelser av ektefellens verden endring. Mål å kjenne hverandres mål i livet, hverandres bekymringer, hverandres håp og drømmer.
 2. 2
  Se det beste i din kjærlighet. En undersøkelse av 470 studier om kompatibilitet avslørte at den ene tingen mange langvarige relasjoner har til felles er "positive illusjoner", som tillater folk i forhold til se hverandre i et positivt lys. Hver dag, se etter de beste i partneren din og minne deg selv hvorfor du er sammen med denne fantastiske personen.
 3. 3
  Unngå de fire rytterne. Visse typer negativitet, om lov til å kjøre tøylesløs, er så dødelig for et forhold som de kalles de fire ryttere Apocalypse: kritikk, forakt (nedlatenhet), forsvar, og stonewalling. Etter å ha observert et par for bare et par timer, forskere er i stand til å forutsi med over 94% nøyaktighet om de vil holde sammen eller bli skilt hvis disse negative atferd IKKE endres. Hvis du finner deg selv å bruke noen av disse negative tilnærminger mot partneren din, bestemmer seg for å gjøre noe med det før det svekker din kjærlighet.
 4. 4
  Praktisere medfølelse hver dag. Par som trener medfølende kjærlighet har lykkeligere ekteskap. Se etter muligheter til å praktisere tilfeldige handlinger av godhet mot din partner. Gjør det et mål å overraske partneren din med en liten gest gang om dagen. Det trenger ikke å være komplisert eller koster en krone, tiden du ta å sende en tekstmelding eller legg igjen en liten kommentar for å fortelle dem hvor spesielle de er kan bety mer enn dyre gaver. Hold det ærlig, holde den slags, og gjøre det om dem, og du kan ikke gå galt.
 5. 5
  Del en 6-sekunders kyss. Den seks andre kyss er en enkel og morsom aktivitet å skulle innlemme i din daglige øyeblikk av overgangen som et par. Beskrevet som "lenge nok til å føle seg romantisk," seks andre kyss fungerer som en midlertidig oase i en travel dag (for eksempel går til eller fra jobb). Hilsen din partner med hengivenhet kommuniserer deres betydning for deg mens minner dem på de gode følelsene du deler når du er i hverandres selskap.
 6. 6
  Slipp "fantasy bond". Dette er en illusjon av tilkobling som mange mennesker klamrer seg til i forhold. Over tid, folk i langvarige forhold har en tendens til å falle inn i et hjulspor hvor ekte forbindelse er erstattet av en mer egoistisk syn på hva hver enkelt person kan komme seg ut av forholdet. Fokuser i stedet på hva du kan gi.
 7. 7
  Opprettholde en 5:. En ratio under konflikten diskusjonen, er forholdet mellom positive til negative interaksjoner i stabile, sunne relasjoner 05:01.
  • Opprettholde dette forholdet positivitet under en krangel ved å unngå følgende tre utsagn helt: du aldri, du alltid. Videre unngå å si noe krenkende eller overlegen.
  • Snakk med partneren din som en likeverdig. Bruk "jeg" utsagn som "Jeg ville sette pris på om vi..." i stedet for "du" utsagn som "Du må..." På den måten blir problemet "vårt problem", ikke "problemet."
 8. 8
  Godta evigvarende problemer. Seksti ni prosent av tiden par kampen om evigvarende problemer i forholdet, problemene aldri bli løst. Det er helt greit! Det som har betydning er ikke løse disse problemer, men effekten lages når de behandles. Målet i forholdet når man diskuterer slike problemer bør være å etablere dialog som kommuniserer aksept av partneren din, mens demonstrere humor og hengivenhet. Til syvende og sist, hva teller er å være i stand til aktivt å takle uløselig problem heller enn å behandle det som en betingelse for gridlock. Gridlocked konflikt diskusjoner bare føre til smertefulle utveksling eller isete stillhet, og nesten alltid innebære Four Horsemen (se ovenfor).
 9. 9
  Bruk myknet startups. A "myknet oppstart" innebærer på hvilken måte en partner hever et problem i de første tre minuttene av samtalen, er det avgjørende å løse forholdet konflikter. Hvis de fleste av argumentene starte mykt, er forholdet langt mer sannsynlig å være stabil og lykkelig. Klag men ikke klandre. Uansett hvor "feil" du føler at partneren din er, nærmer seg med kritikk og beskyldninger er ikke produktivt.
  • Gi uttalelser som begynner med "I" i stedet for "du". Når du starter setninger med "jeg" du er mindre sannsynlig å virke (eller være!) Kritisk. Blame umiddelbart setter din partner inn i en defensiv posisjon, mens jeg uttalelser gjør det klart at du diskuterer innvirkning på dine følelser i stedet.
 10. 10
  Slå mot. Snu mot betyr aktivt snu til partneren din og svarer på sine små lite bud for emosjonell tilknytning som de gjør i løpet av dagen. Det betyr å være interessert i hva de sier eller gjør og følge opp ved å svare på dem på en måte som viser at du lytter.
 11. 11
  Ikke undervurder skyvedør øyeblikk. Skyvedør øyeblikkene er de tilsynelatende uviktige hverdagslige øyeblikk fylt med ordene vi måfå kaste frem og tilbake på hverandre, ledsaget av små flyktige smerter, frustrasjoner, gleder, og latter, flyr gjennom våre sinn og våre hjerter, som gjør eller bryte den mest viktige sammenhenger i våre liv.
  • Lær mer om hva som ligger bak de ulike følelser av kjærlighet og hvordan du kan påvirke biokjemi av kjærlighet.

Advarsler

 • Dette er psyko-pedagogisk informasjon og er ikke ment å være terapi.