Wkano

Hvordan å forstå ungdoms gutter

Ønsker du å være mer enn venner med den gutten, men forstår ikke ham i det hele tatt? Eller har du bare ikke forstå kjæresten din? Disse tipsene bør hjelpe deg å forstå ham bedre.

Trinn

Hvordan å forstå ungdoms gutter. Forstår at mange gutter ikke vise så mye følelser som jenter.
Hvordan å forstå ungdoms gutter. Forstår at mange gutter ikke vise så mye følelser som jenter.
 1. 1
  Forstår at mange gutter ikke vise så mye følelser som jenter. Bare fordi du ønsker å være følelsesmessig åpen med ham betyr ikke at han ønsker å gjengjelde tjenesten. Følgelig kan han være litt ubehagelig hvis du begynner å snakke om følelser. Men siden alle er forskjellige, kan du støte på gutter som er følsomme og emosjonelle.
 2. 2
  Ikke forvent at han kuttet all kontakt med andre jenter, hvis og når du er dating. Gjør du det kan uttrykke egoisme og sjalusi, som kan være svært skjemmende.
 3. 3
  Ikke vær redd for å fortelle ham hva du føler. For eksempel, hvis han ønsker å se en film som du ikke er interessert i, forteller ham! Hvis han blir for overveldende, be ham gi deg litt alene tid.
 4. 4
  Tro det eller ei, men en gutt kan ha "venninner" at han ikke finner attraktive, men snakker til mye. Unngå å være urimelig og konfrontere situasjonen uformelt og vennlig. Hvis han ikke er interessert i henne, vil han fortelle deg at hun er bare en venn. Pass på å respektere den uttalelsen og unngå skepsis - dette kan skape falsk illojalitet.
 5. 5
  Være svært akseptere av ham. Hvis han begynner å bable om sport, lytte til ham. Hvis han har en dårlig dag, trøste ham.
 6. 6
  Ikke alle ungdoms gutter er like. Bare fordi en tidligere kjæreste handlet én måte, betyr ikke at alle gutter opptre på den måten. Pass på å lytte til det han sier, og prøve å forstå hvor han kommer fra.
 7. 7
  Husk at gutta handle annerledes rundt sine venner enn de ville gjort hvis det var bare være dere to. Gutta har en tendens til å bli selvtilfreds når rundt sine medreisende fyr venner, men de er vanligvis mer hengiven rundt sine kjærester eller andre kvinner.
 8. 8
  Vet at tenåringsgutter er ofte naturlig å tenke seksuelle emner. Gutter i sine ungdoms år er hormonelle fra puberteten at de blir feilaktig prurient. Ikke bli presset til å ha sex før du er helt sikker. Dette problemet kan unngås ved å sette dine grenser fast.
 9. 9
  Hold kommunikasjonslinjene åpne. Spør om sine hobbyer og andre interesser. Han kan eller ikke vil at du skal være involvert i visse aktiviteter. Men hvis du virkelig har interesse og / eller ferdigheter i sin virksomhet, må du stemme dine tanker om disse fagene og tilbyr å delta.

Tips

 • Ha det gøy. Utenfor klasserommet, gjøre ting med dine venninner, så vel som gutter, som er gøy. Du vil få god tid senere å være alvorlig.
 • Vet at alle gutta er IKKE det samme.
 • Ikke føl deg sjenert til å nærme seg folkens, det er den eneste måten du kan kjenne dem bedre.
 • Bli kjent med guttene ved å inngå aktiviteter som involverer gutter, og jenter.

Advarsler

 • Bruk din intuisjon. Hvis noe ikke føles riktig om en gutt, ikke komme i en situasjon med ham utenfor offentlighetens søkelys.
 • Tro ikke at du må være venner med alle guttene som viser interesse for deg.