Wkano

Hvordan å ha en rebound forhold

Mens de fleste råd advarer mot farene ved en rebound forhold, er det rebound relasjoner der ute som lykkes, og forskning har vist at rebound ekteskap er ikke mer sannsynlig å mislykkes enn ikke-rebound ekteskap. Hvis du finner deg selv "på returen" fra en relasjon (har nettopp brutt opp) og er å hoppe inn i en ny en, å følge disse trinnene kan hjelpe deg i gang og opprettholde en rebound forhold som er sunn, støttende og bærekraftig.

Trinn

Hvordan å ha en rebound forhold. Du må bedømme din nye partner som en hel person, ikke i motsetning til ex.
Hvordan å ha en rebound forhold. Du må bedømme din nye partner som en hel person, ikke i motsetning til ex.
 1. 1
  Du må bedømme din nye partner som en hel person, ikke i motsetning til ex. Etter å bryte opp, har vi en tendens til å føle stikket av vår ex negative egenskaper sterkere enn noensinne, og det er fristelsen til å se etter fravær eller motsatte av disse attributtene i en ny partner. Det er greit, siden læring fra tidligere forhold er en sunn ting, men det er også mulig at de søker din ex motsatt, glemmer du om din ex positive egenskaper og har utsikt over sitt fravær i din nye partner, fordi du er så spent på "Han vant 't være sjalu som min ex var "eller" Hun vil ikke være som eksen min var "og så videre.
  Ved avgjørelsen om å satse på en rebound forhold, fokusere på det positive i dine tidligere forhold (er) samt negativer. Lær av begge. Det kan være vanskeligere å dvele ved det positive fordi det kan gjøre at du føler deg nostalgisk, men de er de tingene du kommer til å savne når spenningen i returen effekten har gått. Du må sørge for at disse tingene er der for at rebound forhold til å overleve.
  • Eksempel: Jake og Lisa bryte opp, og en av de viktigste grunnene var fordi Jake var økonomisk uansvarlig, og det var noe de stadig hevdet over. Kort tid etterpå, møter Lisa Tim, som budsjetter hans penger, betaler seg selv først, og spare til pensjonisttilværelsen. Lisa er begeistret, fordi hun har lært at det å kunne se øye til øye med penger saker er avgjørende for et forhold. Hun er sikker på at pengene aldri ville være et problem mellom henne og Tim, og ved å fokusere på dette hun ikke merker at Tim er likegyldig mot henne maleri karriere, mens Jake var støttende og selv inspirerende til tider. Hun hopper inn i et forhold med Tim og finner, etter en tid, at Tim mener hennes maleri er en betydningsløs bortkastet tid, og ønsker ikke henne til å bruke penger på kunst forsyninger fordi at pengene kunne bli satt i et aksjefond, og så videre og så videre.
  • Hvis det var klart potensielle reboundee var virkelig inn i deg lenge før du slo opp, vurdere muligheten for at han / hun er bare tiltrukket av mennesker som er følelsesmessig utilgjengelig (og dermed vil miste interesse for deg når du forelsket i ham / henne ). S / han sannsynligvis også har ingen respekt for andre menneskers følelser (nemlig din ex) hvis han / hun ble trykket på deg mens du var involvert med noen andre. Vil du virkelig ønsker å investere i et forhold med noen som åpenlyst forfølger forhold med menn eller kvinner som er involvert i parforhold? Hvis du ikke tror det ville fungere i det lange løp, ikke kast bort tiden din bare fordi du føler deg ensom og noen er åpenbart interessert.
 2. 2
  Få tilbakemeldinger fra personer du stoler på. Husk at din dom er sannsynlig å bli formørket etter et samlivsbrudd, så hvis du kan stole på anbefalingene fra gode venner som har kjent din potensielle reboundee i lang tid, vil du være mer sannsynlig å velge en partner du kommer til å være kompatible med.
 3. 3
  Fortell din nye partner som din gamle forholdet er over. Og mener det. Understrek at bruddet er endelig, tror du det er til det beste, og du er klar til å gå videre. Dette kan spare deg for uker med forvirring, og potensialet mistillit som kan bygge opp om din potensielle reboundee trodde du forfølger ham / henne mens i et forpliktende forhold, eller i et forhold som var fortsatt salvageable. Hvis du er i tvil om din bryte opp, om du ville ta ham eller henne tilbake, så ikke satse på en rebound forhold. Du kan fortsatt har følelser for eksen, og kanskje du alltid vil, men det kommer et punkt der du vet det er over.
  • - Lytt til din "indre stemme" for å fortelle deg når du er klar til å gå videre.
  • - For hvis du har "uferdig business" med ex.
 4. 4
  Være respektfull og diskret når du snakker om ex. Dette er vanskelig å gjøre, fordi de fleste mennesker er besatt med ex sine etter et samlivsbrudd, og ønsker noe mer enn å snakke søppel (eller i noen tilfeller høyt) om ham / henne. Også er du veldig sannsynlig å komme over så sint og ergerlig, eller broody og obsessive, noe som ville (og bør) skremme en kvalitet potensiell reboundee av. Finn en terapeut og betrodde venner å klage til stedet.
  • Dersom din potensielle reboundee spør hvorfor du slo opp, fortelle ham / henne at du bestemte deg for din ex var ikke riktig for deg, eller at du hadde forskjeller du ikke kunne løse. Hvis stakk videre, forklarer at det fortsatt er vondt å snakke om, men du føler at det er på det beste, og du ville være glad for å snakke om det senere når du har hatt litt mer tid til å behandle alt.
  • Hvis reboundee presser deg om dine følelser om eksen, være ærlig og innrømme at det kan ta litt tid å miste de dvelende følelser av vedlegg (dette viser at du har et hjerte), men berolige ham / henne at du føler deg trygg på at det vil skje (og kanskje skjer allerede). Hvis du ønsker å virkelig berolige din reboundee, fortelle ham / henne at du aldri ville vurdere dating din ex igjen, selv om du var singel. Legge vekt på hvordan du og din reboundee er kompatible. Av største betydning, minne din reboundee at du gjør (og er forpliktet til å opprettholde) et rent brudd med din ex (eller gjensidig avtalt grenser hvis det er delt omsorg for barn).
 5. 5
  Innse at du vil ha en tendens til å dykke i raskere enn vanlig, mens hun / han vil ha en tendens til å holde tilbake mer enn vanlig. Møt ham / henne halvveis ved å ta ting så sakte som du og din reboundee kan stå til, mens du fremdeles bygge din romantisk forhold. Drop lite hint med jevne mellomrom at du er interessert i både et nært vennskap, og et romantisk forhold. Vær åpen for (og forfølge når det passer) muligheter til å bli kjent med hverandre bedre, men også sørge for å tilbringe tid fra hverandre (dette vil gi deg mer tid til å komme over eksen, og vil tillate din reboundee å sette pris på deg mer og føler tryggere fremover - se neste trinn).
  • Dersom din potensielle reboundee er en gammel venn som virkelig liker deg, vil han / hun sannsynligvis ta noen uker å observere deg og sørge for at han / hun ikke kommer til å få hans / hennes hjerte knust, så han / hun vil vokse utålmodig, frykter å miste denne muligheten at han / hun har ventet så lenge på, og kaste forsiktighet for vinden ved å fortelle deg han / hun er interessert eller annen måte eller en annen. Vær tålmodig, nyte forelskelsen og forventning, men ikke fortsette å unnskylde det som virker som din potensielle reboundee mangel på interesse etter en måned eller to har gått uten noe mer enn en sympatisk eller vennlig gest på hans / hennes del. Når du har tillatt deg selv å innse at interessen er nok ikke gjensidig, velg et annet trygt potensielle reboundee å forfølge, eller investere mer i platonisk vennskap til bedre romantiske utsiktene kommer din vei.
 6. 6
  Bruk den tiden du har av deg selv til å ta personlig ansvar for din del i oppløsningen av dine tidligere forhold, og arbeide for å utvikle kvaliteter og ferdigheter som vil hjelpe deg å bli en bedre partner. For eksempel, hvis din ex klaget over at du aldri lyttet til ham / henne, les om hvordan å være en god lytter og sørge for at de føler seg hørt. Praktisere det du har lært med din potensielle reboundee. Enten du fortelle din reboundee om deg selv-forbedringsarbeid, eller bare vise ham / henne gjennom dine ord og handlinger, er han / hun sannsynligvis vil konkludere med at du er noen som er villig til å sette i arbeidet som er nødvendig for å opprettholde en lang sikt forhold. Dette vil gå en lang måter mot å lindre hans / hennes frykt om å bli involvert med noen som nylig har opplevd et samlivsbrudd eller skilsmisse.

Tips

 • Hvis din ex bare ble interessert i deg igjen når du startet din rebound forhold, husk at han / hun er trolig initiere kontakt for det formål å sabotere forholdet på grunn av smålig sjalusi. Din ex vil trolig spille hardt for å få, eller miste interessen helt, hvis du lar din mangel på grenser med din ex å drive din reboundee unna. Eventuell forlengelse som engasjerer seg i denne typen atferd er egoistisk og hensynsløs av andre menneskers følelser.
 • Husk at dine følelser aldri trenger å bli realisert for at knuse din for å hjelpe deg å få spenning på fremtiden og håper på varig kjærlighet. En forelsket vil hjelpe bære deg til den neste. Hver dag de vonde følelsene som er knyttet til bruddet vil avta litt mer, og du vil ikke lenger trenger å bekymre deg så om å være så forsiktig som du ville, var du nylig kom ut av et samlivsbrudd.
 • Det er også hjelp og håp for en urolig venn eller slektning som er følelsesmessig og mentalt forvirret av din åpenbare lykke til på returen!
 • Pass på at du faktisk liker den nye signifikante andre. Ikke bare bruke dem som en rebound, vil det føre til at du tenker om din ex mer!

Advarsler

 • Rebound relasjoner er risikabelt. Forvente at de tar mye mer arbeid enn ikke-rebound relasjoner, og å ende opp med katastrofale konsekvenser hvis du ikke er forsiktig.
 • For å unngå å ødelegge et godt vennskap, eller ødelegge sjansene dine for å dele et langvarig forhold med noen du har vært venner med i lang tid, se om du kan snakke dem til å tilbringe mye tid med deg, som en venn fortsatt, men med ideen om å utforske om du kan være kompatible kjærester. Dette vil gi deg tid til å komme over bruddet og ta beslutninger med et klart hode.
 • Hvis din ex er engasjerende i "vennlige" stalking-lignende atferd (f.eks forlate små gaver, forteller deg "jeg bare tilfeldigvis var i området, og tenkte jeg skulle stikke innom," osv.), må du godt fortelle din ex du ønsker en ren pause, selv om din ex er ødelagt som resultat. Til slutt, må du velge mellom din ex og din reboundee, og etter den tid du føler deg klar til å ta det valget, kan det være for sent, og du vil ha mistet din reboundee, eller begge deler din ex og reboundee, så ta et valg nå.
 • Hvis du ikke kan gi slipp på eksen følelsesmessig med tidens gang, lage en ren pause fra ham / henne, eller opprettholde klare grenser med en ex at både du og din reboundee føler deg komfortabel med, er du sannsynligvis følelsesmessig torturere din reboundee. Hvis par og individuell rådgivning ikke hjelpe deg å arbeide gjennom ambivalens og lære hvordan å opprettholde klare grenser med ex, komme tilbake med din ex, eller gå videre med livet ditt som en enkelt person før du er klar til å behandle noen som de er verdt mer for deg enn slurvete sekunder.