Wkano

Hvordan å handle for makeup

Dette er en kort guide for å hjelpe du handler for kosmetikk i et varehus og ikke kaste bort tiden din eller andres. Shopping for kosmetikk og hudpleie kan være vanskelig, men bare hvis du lar det skje! Utdanne deg selv før du går.

Trinn

Hvordan å handle for makeup. Gjenkjenne budsjettet.
Hvordan å handle for makeup. Gjenkjenne budsjettet.
 1. 1
  Vurdere dine behov. Trenger du å lage en hudpleie regime, eller lære om sminke? Har du et spesifikt bekymring? Finne ut av dette før du går vil spare deg for tid.
 2. 2
  Gjenkjenne budsjettet. Kan du bare spare 5€ -20€ dollar på de elementene du trenger? Betrakt et stoff butikk eller kjede som Target eller Wal-Mart. 20€ -60€ prøve et varehus som Macys. Hvis du har 60€ og opp prøve en høyere slutten butikken som Sephora, Nordstrom, Saks eller Neiman Marcus.
 3. 3
  Finn noen å hjelpe deg. Stille dem spørsmål som de fungerer som-Do for en bestemt linje? Kan de hjelpe deg med andre linjer? Hvis de jobber for en hudpleie bare linjen spør om de kan hjelpe deg med sminke, eller be om en anbefaling av noen som gjør makeup.
 4. 4
  Be om en konsultasjon.
 5. 5
  I en hudpleie konsultasjon vil du svare på spørsmål om din hudtype, preferanser, og hvis du har noen spesielle bekymringer.
 6. 6
  I en make up konsultasjon får du prøve på alle produkter. Fortell dem hvis du bare ha minimal makeup, eller hvis du ønsker å prøve alt på. Fortell dem hva du ønsker å lære om.
 7. 7
  Bruk testere i skranken på hånden din. Dette vil gi deg en idé om du liker tekstur, duft, farge, osv.
 8. 8
  Hvis du liker det ble anbefalt eller prøvd på, be om prøver. Vanligvis er en prøve er liten, og vil komme i en "pakke", en liten, forseglet pakke som gir tilstrekkelig produkt for minst ett program.
 9. 9
  Hvis etter prøvetaking i skranken eller hjemme likt deg produktet, kjøp den!
 10. 10
  Gjør deg kjent med butikker retur politikk. Ikke forvent å kunne returnere produktene til en annen forhandler, selv om de bærer de samme produktene.
 11. 11
  Bruk din nye produkter som de ble anbefalt til deg og nyte dem.

Tips

 • Det vil ikke være en konsulent hvis du velger å handle et stoff butikk eller kjede butikken. Les produktene nøye og være forsiktige. Gjør deg kjent med ingredienser og vet hva din hudtype er.
 • Gi tid for hudpleie å jobbe, spesielt de med behandling fordeler. Det kan ta over en måned for nye hudceller til å komme til overflaten som vil vise hvor godt de nye produktene fungerer.
 • Ikke kjøp alle produkter anbefales på en gang. Hvis du velger å kjøpe få ansiktsvask, toner og fuktighetskrem, får en prøve av skrubb, maske eller serum. Hvis du får makeup får grunnleggende og komme tilbake for øyenbryn blyant eller fremheve pulver. Bortsett fra grunnleggende hudpleie / sminke legge ett produkt i gangen. Dette kan peke reaksjoner eller hva som fungerer, og redusere kjøperens anger.
  • Som fører til: Lag et forhold med den personen som har hjulpet deg. Sjekk inn og fortelle oss at det du fikk jobbet. Jeg er mer raus med mine faste kunder enn jeg er med folk som jeg føler jeg aldri vil se igjen. Jeg har blitt kjent for å sende eller gi en deluxe størrelse prøven tilfeldig som en takk til en vanlig.
 • Hvis du ikke husker hvordan eller hvorfor du bruker noe ikke nøl med å spørre den som hjalp deg.
 • Finn en makeup artist som du kan forholde seg til. Hvis du ser noen med en full-ansikt makeup på, og du vet at du bare føler deg komfortabel med et minimum på, har du sannsynligvis ikke vil finne de råd du leter etter.
 • Det splitter nye produktet du lese om i et magasin, og kan ikke huske navnet, men kommer inn i en butikk og spør om det, skrive det ned.
 • Ikke gå opp til noen og si at du hater hvert produkt i deres linje. Hvis du ikke har en positiv opplevelse betyr ikke at ingen andre gjorde. Hvis du velger å dele negative erfaringer, knytte det på en måte som er konstruktiv.

Advarsler

 • De fleste vil holde sine fingre midt i en tester krukke på kosmetisk teller. På grunn av dette trenger du ikke ønsker å sette dette på ansiktet ditt for hygenisk årsaker.
 • Hvis det er en gave med kjøpet ikke spør for to. Det er en takk, og du får det gratis.
 • Ikke bli grådig med prøver. En prøve er nok til å se om du har noen allergi mot produktet, og hvis du liker det nok til å kjøpe det. Det er ikke for deg å få så mange at du aldri trenger å kjøpe produktet, de er heller ikke for deg å bruke for 'reise'. Det er det små beholdere er for.
  • Vanligvis kosmetikk selskaper gjør prøver av foundation, kremer, ansikt vask og tonere. De gjør ikke prøver av leppestift, øyenskygge, noen slags blyanter, eller produkter som er svært lite som concealers eller leppepomade. Også praksisen varierer fra butikk til butikk. Enkelte butikker kan lage en prøve ut av testerne de har, er det noen butikker ikke kjøpe beholderne for sine ansatte for å gjøre prøven på den måten.
  • Noen ganger er det som kalles en deluxe prøve, et mye større størrelse prøven enn normalt. Svært få selskaper gjør dette, føle seg spesiell hvis du får en.
 • Vær høflig mot den som hjelper deg. Du er mer sannsynlig å få et minimum hvis du er frekk eller nedlatende.
 • Ingen er en oppmerksom leser, ikke forvent at de skal være. Vær ærlig med dine svar og spesifikke med dine spørsmål, med mindre du ser Miss Cleo.
 • Hvis du ønsker å få en konsultasjon hos en kosmetikk teller, men har ingen intensjon om å kjøpe, gjør det raskt. Det er helt greit å stille spørsmål og lære om produktene, men innser at dette er noens jobb, og de blir vurdert på resultatene deres akkurat som enhver annen jobb. Det er ikke en gratis makeover fabrikken, de er der for å hjelpe deg med å finne de riktige produktene, ikke få deg klar for en kveld ute på byen (med mindre du trenger å plukke opp et par ting).
 • De av oss i bransjen snakker til hverandre. Hvis du er kjent i en avdeling som har en gjennomsnittlig holdning, krevende en uanstendig mengde prøver, eller du har gjort den søte gamle damen at alle i avdelingen elsker gråte, kan du ikke få noen ekstra fra noen, service eller annet.
 • Sørg for at du sjekker at du bruker tester før du bruker kosmetikk til ansikt eller hånd-noen mennesker blir tatt ut av et uhell med det faktiske produktet!
 • Hvis du kjøper produkter med behandling fordeler (som oppstrammende, anti-aldring, etc.) ikke forvente at de skal fungere hvis du ikke bruker dem regelmessig som de ble anbefalt.
 • Når du kjøper sminke.. vil du umiddelbart vil bruke makeup. Det er ikke galt, men sørg for at du setter hetten eller lokket til makeup din veldig tett. Hvis du lukker lokket løst, vil luften gå inn i beholderen og tørke ut din makeup.
 • Aldri svare på spørsmål med unnvikende svar som "Jeg vet ikke, du fortelle meg." Folk kan ikke hjelpe deg uten informasjon.

Ting du trenger

 • Tid for å bla gjennom, stille spørsmål, og å lytte til hva den som hjelper deg har å si.
 • Visittkortet til personen som hjalp deg.
 • En god holdning! Dette er ment å være morsomt og noe som gjør at folk føler seg bra.
 • Penger eller kreditt / debetkort