Wkano

Hvordan å holde en piercing fra avvise

Avvisning, når huden presser et fremmedlegeme ut ved å drepe vevet på toppen av det, er en risiko med noen piercing. For å redusere denne risikoen, må du ta godt vare på piercing, og planlegger det godt. God plassering er like viktig som god ettervern.

Trinn

Hvordan å holde en piercing fra avvise. Finn en piercer som er erfarne i den type piercing du vil ha.
Hvordan å holde en piercing fra avvise. Finn en piercer som er erfarne i den type piercing du vil ha.
 1. 1
  Finn en piercer som er erfarne i den type piercing du vil ha. Sjekk deres porteføljer for helbredet piercinger i tillegg til friske barn. Spør om deres erfaring og kvalifikasjoner.
 2. 2
  Bestemme hvor høy risikoen for avvisning er med piercing din. Øyenbryn, navler, leppe frenulums, noen genital piercinger, og overflaten piercinger alle har en høyere risiko for avvisning. Piercinger gjennom brusk har en svært lav risiko.
 3. 3
  Velg passende smykker. Piercinger som reiser gjennom en masse kjøtt, som et tårn eller tragus, bør gjøres med en rett eller svakt buet vektstang. Surface piercinger bør gjøres med overflate barer. Navler og bryn trenger buede vektstenger, eller overflate barer. De fleste piercers enige om at titan eller glass er mindre tilbøyelige til å avvise enn stål, fordi kroppen aksepterer det lettere.
 4. 4
  Pass på at måleren er stor nok. De fleste piercers bruke 14 eller 16 gauge som standard, mindre målere er mer sannsynlig til å avvise. Velg den største måler som er egnet. Mange piercers tror gjøre visse steder, som tunger og indre kjønnsleppene, best med 12g eller større.
 5. 5
  Har din piercer dobbeltsjekke plassering for riktig dybde.
 6. 6
  Ta godt vare på piercing, rengjør den daglig med såpe og vann, bruk havsalt soaks, og aldri røre det med skitne hender. For å gjøre et hav salt suge bruke ikke iodized havsalt som kan kjøpes på ethvert legemiddel eller dagligvarebutikk. Bruk 1/4 - 1/8th teskje salt til 8 oz av varm destillert eller flaskevann. Bruker mer salt kan føre til irritasjon i piercing din. Ikke bump eller treffer piercing, og holde hårprodukter og stramt klær bort fra den.
 7. 7
  Se din piercer hvis det synes piercing er å avvise, hvis det er rødhet utenfor hullene, eller det ser ut som hullene blir større.
 8. 8
  Hvis du tror at kroppen avviser smykker, må du ikke fjerne smykker selv. Se en kvalifisert piercer å fjerne smykker. Fjerne smykker fra en infisert nettstedet kan forsegle infeksjon i huden, forårsaker cyste.

Tips

 • Kroppsdeler som svingen er svært sannsynlig å avvise piercinger. Du vil kanskje revurdere disse plasseringene.
 • Du kan ikke hjelpe en piercing fra avvise / migrere.. dette er en myte. Når kroppen din ser en piercing som et fremmedlegeme og ønsker å "presse" den ut, ikke noe du kan stoppe det fra å skje. Enda viktigere når en piercing har migrert du ikke kan få det re-gjennomboret fordi huden har hukommelse og samme migrasjon vil skje forlate en dypere og mørkere arr.
 • Leppe frenulums, indre kjønnsleppene, og andre tynne membran områder trenger større målere og dypt nok plassering til å hjelpe garantere piercing vil ikke avvise.
 • Surface barer er formet som U, J eller L, og er langt bedre til rette eller fleksible vektstenger for overflate piercing, fordi de ikke legge press på kanalen smykker følger. Napes, cleavage, og andre overflate piercinger bør bruke overflaten barer. Slitesterkt områder som håndledd bør også ha flate disker i stedet for baller.

Advarsler

 • En piercing kan ofte migrere, så stopp og bli stabil. Se trekkende piercinger nøye for å sikre at de ikke avviser.
 • Avvisning fører til stygge arr, du må ha smykker fjernes for å hindre dette.
 • Husk at kroppen vil ikke fremmedlegemer i det, og vil fjerne dem som tar mindre energi enn healing rundt et fremmedlegeme.