Wkano

Hvordan å hoppe en klasse uten å forlate skolen for dagen

Her er hvordan å hoppe bare én klasse og bo for resten av dagen, som beskrevet av denne artikkelen.

Trinn

Hvordan å hoppe en klasse uten å forlate skolen for dagen. En klasse eller to før den du vil hoppe over, begynner å fortelle vennene dine at magen gjør vondt, eller at du har en dårlig hodepine.
Hvordan å hoppe en klasse uten å forlate skolen for dagen. En klasse eller to før den du vil hoppe over, begynner å fortelle vennene dine at magen gjør vondt, eller at du har en dårlig hodepine.
 1. 1
  En klasse eller to før den du vil hoppe over, begynner å fortelle vennene dine at magen gjør vondt, eller at du har en dårlig hodepine.
 2. 2
  Under klassen før den du vil hoppe over, for første halvår handle syk. Hold magen eller rekvisitt hodet i hendene.
 3. 3
  Om 10 sekunder inn i klassen, spørre læreren om du kan gå på do. Si at magen virkelig gjør vondt, du har en dårlig hodepine, eller at du bare føler deg dårlig over. Du ønsker kanskje å få ut av det fort fordi du ikke ønsker en ulykke!
 4. 4
  Gå til helsesøster og fortelle henne akkurat hva du fortalte læreren din i tilfelle hun / han spør læreren din. Overbevise henne om at du er syk, men ikke syk nok til at du bør forlate skolen.
 5. 5
  Når det gjelder tid for den klassen du ønsker å gå til eller for deg å forlate for en sports spill, forteller sykepleieren du føle deg mye bedre nå. Si at det må ha vært noe du hadde spist, eller at du fremdeles ikke føler deg bra, men du føler deg bra nok til å gå til klassen.
 6. 6
  Gå til klassen. Du har nå unngått klassen du ønsket å gå glipp av.
 7. 7
  Ser sliten til vennene dine og fortelle dem hvordan du føler virkelig syk eller har et hode verke. De vil nok si "Gå til sykepleier", men fortelle dem at du virkelig ikke ønsker å gå til helsesøster fordi du ikke vil gå glipp av kunst, eller sykepleier er gjennomsnittlig. Fortsette å se syk og de vil til slutt fortelle læreren du er syk. Hvis læreren sier gå til helsesøster, opptre som om du er sint på din venn for å fortelle læreren. Dette gjør det virke som læreren tvang deg til å gå.
 8. 8
  Avhengig av hvordan skolen behandler sykdommer. Fortelle læreren som du går inn i klassen som du føler deg syk og ønsker å gå se sykepleier. For noen, har du gjort å vente i nesten en time i et venterom før du får noen oppmerksomhet, og når du gjør det, si at du er 'Feeling bedre "etter å ha blitt tvunget til å vente så lenge.
 9. 9
  Det er et annet, mer risikofylt løsning. I mellom klassene gå og bo på badet. Lærere vet egentlig ikke den klassen du går til etter at klassen, men sørg for at badet er langt borte fra klassen du vil hoppe over, at måten folk som er i klassen du vil hoppe over ikke vil se deg!
 10. 10
  Pass på at du ikke blir fanget. Hvis du gjør det, er du i en verden av problemer. Ikke bli fanget!

Tips

 • Ikke gjør deg selv høres så syk at du må gå hjem. For eksempel, ikke si at du kastet opp. I stedet, bare si at du følte meg syk i magen.
 • Vil ikke utdype hvorfor du føler deg syk. Hvis du sier at magen gjør vondt fordi du tror du spiste noe som hadde gått dårlig, oppstår spørsmål. Hvor har du spist dette? Når spiste du dette? Hvem andre spiste også dette? Trenger vi å ringe Giftinformasjonen? Igjen, "vondt i magen egentlig" en enkel gjør jobben bedre.
 • Ok, hvor mange ganger folk messed dette opp? Noen mennesker synes det er greit å fortelle sykepleieren du ha noe annet enn det du sa læreren du har. Dette vil ikke fungere. Sykepleieren og læreren fungerer på samme skole, og de sannsynligvis snakke med hverandre. Videre noen sykepleiere sjekke med lærerne.
 • Det er greit å si at du er svimmel, men det er ikke greit å si at du føler at du kommer til å besvime. Det er forskjeller som dette som kan hjelpe deg hoppe over en klasse, eller får du sendt til rektor for å lyve.
 • Kom deg ut av PE ved å si at du vridd en ankel eller har mageknip / hodepine, osv. Dette er svært vanskelig å bevise.
 • Hodepine er den beste tingen å si fordi du ikke vil bli sendt hjem for en "hodepine" og sykepleieren vil trolig bare gi deg noen paracetamol som du kan ta, og det vil ikke ha noen negative effekter.
  • Hodepine vil også gjøre det umulig for deg å konsentrere seg i klassen og sykepleieren vil holde deg av klassen til paracetamol "slår inn" slik at du kan gå til neste klasse. Vær oppmerksom på at sykepleieren (avhengig av din skole) kunne bare sende deg bort skjønt.
 • Hvis du har samme lærer i mer enn én klasse (la oss si for 4 og 7. periode) på fjerde holde hodet og handle syk da syvende periode handle sykere og be om å gå til helsesøster, vil det se ut som du prøvde å gjøre det gjennom dagen, men du kunne ikke.
 • Ikke høres altfor ivrige etter å forlate under klassen for å gå til sykepleiere kontoret. Snakk langsomt og mykt, gå sakte, og ikke utdype. For eksempel ikke fortelle læreren din "Kan jeg gå til helsesøster, please? Jeg begynte å føle seg syk to perioder siden, men så gikk det bort, og da den kom tilbake, og så gikk det bort igjen, og nå kom det tilbake. Oh, og gjorde jeg nevne min har vondt i hodet også? " Også forklaringer som det er tilbøyelige til å mislykkes fordi læreren vil lure vel, hvis de allerede følte seg syk, men så fikk bedre, men da føltes verre, og så videre og så videre, men de gikk ikke til sykepleier, hvorfor skal de nå?
 • Hvis du er en kvinne og ønsker du å få ut av en PE klasse, fortell din mannlig lærer at det er den tiden av måneden eller noe langs disse linjene. Vanligvis de ikke ønsker å vite, og vil la deg sitte ute.
 • Akkurat som et sikkerhetsnett, som du forlater sykepleierens kontor, prøve å overbevise sykepleieren at du fortsatt føler deg dårlig, bare ikke så ille at du ikke kan gå til klassen. Ikke at det ser ut som du hadde en mirakuløs bedring.
 • Når du ber om å legge seg ned, ikke si "For matematikk" eller "Under historie." Som gjør at folk begynner å lure. I stedet, be om å legge seg ned fordi du føler deg syk, og du håper at det vil passere.
 • En av de beste måtene å hoppe er å bo til stede er tatt (slik at du ikke vil bli sett til å være mangler ved kontoret), deretter fortelle læreren må du gå og se noen viktig - hodet av året, en rådgiver, noen til å gjøre med karrieren råd, osv. Si at du ikke vet om du vil være tilbake til klassen i timen. Så ting og gå til toaletter, låse deg inn og holde deg underholdt i timen. Kontroller at du har en telefon eller en klokke slik at du vet tiden.
 • Hvis skolen din har dager da du må hjelpe bibliotekaren eller noen i rektors kontor, late som om det er din tur til å gjøre det. Men dette vil ikke fungere hver gang med samme lærer.
 • Også hvis du logger ut et pass for å si din veiledning kontor du kan vandre rundt, men vær forsiktig, ikke bli fanget av hall-skjermer eller har læreren din samtale veiledning kontoret.
 • Hvis læreren kaster folk ut av klasserommet til slutten av klassen, være sent med vilje og stå utenfor døren for hele perioden.
 • Alternativt, hvis du er kvinne, kan du si at du hadde dame problemer og var tom for forsyninger, men vær advart: de vanligvis bære forsyningene i sykepleiernes kontor. Dette kan være en stor no-no med mindre du vet at de ikke har noen på kontoret.
 • Den enkleste måten å hoppe en klasse er å fortelle læreren din at du har et band / kor leksjon, som de sjelden gang sjekke.

Advarsler

 • Skulle du få problemer, bør du være veldig veldig unnskyldende. Ikke snakk tilbake, men sier "Vet du hva? Jeg beklager. Dette er virkelig i motsetning til meg. Jeg er bare veldig stressa i øyeblikket, og jeg følte at jeg trengte å ta en pause. Du har rett, Det var en veldig dårlig idé, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. "
 • Ingen kan ta deg hoppe klassen hvis du klage om noe sånt som en hodepine eller vondt i magen, fordi ingen kan bevise du feil. Hvis du sier at du tror halsen er veldig rød, eller at du tror du har feber, kan du være i trøbbel.
 • Det er en sjanse for at du vil ha lekser. Så vær oppmerksom!
 • Avhengig av hvor du går på skole, hvis du blir tatt hoppe du kan bli utvist.
 • Husk at hvis du blir tatt lærerne dine kan aldri stole på deg igjen.
 • Ikke forteller en annen historie til venner, klassekamerater, lærere eller kontor assistenter aka sykepleiere!
 • Den sykepleier eller lærer kan fortelle dine foreldre-og hvis du ser for syk, vil de ta deg hjem, og det vil også gjøre det over

Ting du trenger

 • En venn for å bekrefte at du er syk (ikke nødvendig, men det hjelper) fortelle vennen din at du følte seg dårlig natten før.
 • En falsk sykdom (tenkt på forhånd)