Wkano

Hvordan å kle seg som en jente i landet

Enten du streve for autentisitet, besøke de åpne plassene i distrikts-Europa, eller bare ønsker å injisere en ny følelse av stil i det daglige slitasje, vedta landet jente stil kan være morsomt, frigjør, og enkelt å mestre. Følg disse trinnene for å se ut som om du har trappet rett utenfor settet av Nashville.

Trinn

Hvordan å kle seg som en jente i landet. Bestem dine grunner for å vedta en landlig stil.
Hvordan å kle seg som en jente i landet. Bestem dine grunner for å vedta en landlig stil.

Før du begynner

 1. 1
  Bestem dine grunner for å vedta en landlig stil. Trenger du en mer utilitaristisk, funksjonell stil? Foretrekker du en mer sexy look å treffe klubben krets? Er det sunnhet av landet kjole som passer din personlighet? Å vite hva dine intensjoner er vil hjelpe deg med å personliggjøre din garderobe.
 2. 2
  Begynne i det små. En annen topp, noen nye støvler, eller rett skjørt vil sette deg på rett vei. Det kan være ubehagelig å vedta en ny titt over natten. Enkelt inn i det, eksperimentere for å finne ut hva som fungerer for deg og hva som bør stå på salg stativet.

Bygging av antrekket

 1. 1
  Velg et fargevalg. Landstil benytter mye rødt og blått. Lysere farger er vanligvis bedre i en sunnier klima. Brunt skinn er ofte bedre enn svart. Match, men skape kontrast. Om nødvendig, bruk en fargehjulet for å finne ut hva som fungerer best.
  • Mørkere nyanser er mindre egnet for varmt klima, men skjuler smuss godt. Planlegge deretter.
 2. 2
  Bruk en enkel, uformell toppen. En vanlig farget tee eller en velsittende button-down toppen er enkel og effektiv. Armlengde, halsen, og materialet er alle faktorer å vurdere. Kvinners topper er svært variabel, og du kan vise frem så mye eller så lite hud som er nødvendig for å passe din individuelle stil.
  • For prøvd-og-sann cowgirl, ingenting slår en snap-knapp pledd eller rød-og-hvit rutete skjorte. Grafiske tees kan være stilig, men velge et design nøye, og ikke gjør den feilen å anta at en øl logo eller en Confederate flagg automatisk gjør bæreren landet.
 3. 3
  Sett på et par gode jeans. Ingenting sier landet helt som blå denim. Rett eller boot cut jeans fungerer best. Levis og Wrangler er klassiske vestlige merkevarer som ikke vil bryte banken. Gull eller hvit threading utfyller et par gode pent. Unngå forseggjort, prangende design. Jeans med lavere stiger er et trygt valg. Høye stiger er mer tradisjonelle og vanskelig å trekke av i en ikke-verk innstilling.
  • For en spesielt varm sommerdag, velge et par korte jean shorts.
 4. 4
  Prøve på en kjole eller skjørt. Tynn bomull eller bomull blander vil være den mest allsidige, men denim fungerer her også, og kan være svært tradisjonelle. Lys, tan, eller bleke farger er trygge. Blomstermønstre også fungere godt. Skjørtene skal stoppe en tomme eller to kort av kneet, men kan noen ganger gå lenger. Lange sommerkjoler kan være nyttig på en vindfull dag.
 5. 5
  Ha på støvlene. Det er ingen erstatning for cowboystøvler. Hæler er rett og slett for tung for å prøve å navigere gjennom felt av tørket møkk. Det er vanskelig å gå galt med fargen og stil: høy, kort, spenne, ingen spenne, utsmykkede eller minimal broderi alt arbeid eksepsjonelt godt. (Short støvler er best slitt med shorts eller skjørt, men). Ha minst flere par å bytte ut i forskjellige farger og stiler. Skinn er viktig, og plast bør reserveres for netter ute på byen.
  • Du kan finne støvler i omtrent hver prisklasse, men regner med å betale minst 150€ for en kvalitet, varig par.

Fullfører utseendet

 1. 1
  Hold håret langt. Rett, bølgete, krøllete, spiller det ingen rolle. Solide, naturlige farger bare. Ingen høydepunkter.
 2. 2
  Accessorize. For smykker, prøv et par smakfulle lysekrone eller stud øredobber i både klassiske og unike stiler, og en matchende kors kjede. Gull virker like bra som sølv. Bandanas er allsidig og kjapt, recognizably landet.
  • Ikke begå synd for mye smykker. Du bør ikke være å invitere sammenligninger til Mr. T.
 3. 3
  Cowboyhatter er valgfrie. Så er belter med store spenner.
 4. 4
  Påfør en farget fuktighetskrem i stedet for foundation. Påfør en korall blush med en liten bronse undertone for en sunkissed titt på epler av kinnene. Påfør et strøk med brun mascara og en ren lipgloss. Ingen tunge eyeliner. Svart mascara er fine. For eyeliner, bruke noe som vil fremheve øynene dine. Hvis du har blå øyne, bruker svart eller marineblå. For grønt, bruker brunt eller en smaragd farge. For brun, fungerer brun eller svart flott!
  • Akkurat som med smykker, holde det smakfullt og diskret.
 5. 5
  Ikke overdriv parfyme. Et par spray er rikelig. Land jenter har en lys, blomstrete lukt.

Tips

 • Aldri undervurder kraften av stolthet, selvtillit, et avvæpnende væremåte, og et varmt smil.
 • Gå lenger enn hud dyp. Åpner deg til nye muligheter og opplevelser å legemliggjøre landet livsstil. Land klær ble laget for å brukes utendørs.
 • Låne fra ikonene. Taylor Swift, Carrie Underwood, Connie Britton, Kellie Pickler, Dolly Parton, Miranda Lambert, Fay Hield, og Laura Bell Bundy alle eksemplifisere landet på sin egen måte.
 • Bruk internett. Nettsteder som Polyvore, Chictopia, Pinterest, og Tumblr er alle store ressurser for å visualisere ubegrensede antrekk kombinasjoner.
 • Ta en tur til fasjonable Southern steder å plukke opp på kjole og manerer i regionen. Nashville, Atlanta og Dallas alle har særegne stiler.