Wkano

Hvordan å kle seg som en logre

En VAG er et akronym som brukes for å beskrive "Wife And Girlfriends" en fotballspiller. Noen view WAGs som en av de mest stilfulle menneskene på jorden. Tenk Victoria Beckham, Coleen Rooney, Alex Curren de er nå de nye forbilder!

Trinn

Hvordan å kle seg som en logre. Husk selv jenter på et budsjett kan få VAG-look!
Hvordan å kle seg som en logre. Husk selv jenter på et budsjett kan få VAG-look!
 1. 1
  Husk selv jenter på et budsjett kan få VAG-look! Hvis du har engasjement kan du se ut som en VAG hvis du følger disse enkle trinnene! Å være en VAG handler om å være i toppform hele tiden. Selv når det er feil tid i måneden, eller du har en kald, alltid ser ut som selve symbolet på helse og skjønnhet.
 2. 2
  Det første skrittet for å se ut som en VAG er tillit, tro at du er vakker og fortjener alle øyne på deg hele tiden!
 3. 3
  Så ta vare på deg selv fordi du er verdt det.
 4. 4
  Få en tropisk brunfarge, kan du gni på falske ting, treffer solsenger (ansvarlig) eller bestille en flyreise noen der varmt. En god måte å vedlikeholde brunfargen er med å forsterke fuktighetskrem, de har en litt falsk brunfarge i det og holde det sommer glød hele året. Det er viktig å eksfoliere å holde brunfargen selv og huden din ser frisk og sunn.
 5. 5
  Sørg for at håret er alltid i tipp topp stand. Få en trim hver seks til åtte uker for å holde flisete tupper i sjakk. WAGs er godt kjent for sin lange luksuriøse hår så hvis håret ditt er litt på den korte siden, er det beste alternativet utvidelser. Du kan få disse gjort profesjonelt på de fleste salonger, eller få klippet i er fra steder som Boots, Superdrug eller mest Afro hår butikker.
 6. 6
  Sørg for at sminke er alltid gjort få opp en time tidlig hvis du må. Ingen skal se deg uten sminke på, selv om spratt rundt til hjørnet butikken på 7:30. Det ødelegger illusjonen av perfeksjon. Hold sminke enkel og frisk, foundation, concealer og pudder. Legg til en dash av hi lettere til kinnben og noen strøk med mascara og feie av lipgloss. Du kan legge til dette i kveld å bygge opp en smokey eyed utseende med litt bronzer til kinnene.
 7. 7
  Uansett hva du gjør, bør du alltid være kledd for å imponere. Det er viktig at du kler deg for anledningen, men å sørge for at du skiller deg ut fra mengden alltid gå ett skritt lenger enn forventet. For eksempel hengende rundt hjemme, i stedet for grimey pyjamas og tatty tøfler: en velur treningsdrakt, push-up BH, tett tank top, skinnende klokke og øredobber og noen Uggs. Og selvfølgelig din fulle ansiktet og håret rettet og fluffes.
 8. 8
  Du trenger ikke å ha en designer garderobe for å se classy. Invester i setningen stykker. Du trenger ikke å gå ut og kjøpe en helt ny garderobe, tross alt Roma ble ikke bygget på en dag. WAG stil er enkel og elegant med en prangende vri. Skinny jeans, en hvit T og et par hæler vil aldri klarer å snu hoder. Følgende trender er viktig, prøv å holde øynene åpne i Mags og media slik at du kan være den første til å mestre det. Igjen trenger du ikke å løpe ut og kjøpe alt, kan de fleste av stifter bli funnet lur på baksiden av garderoben din. Noen viktige brikkene vil gran opp utseendet!
 9. 9
  Det er også viktig å holde klærne i god stand. Aldri ha noe to ganger uten å vaske det, bruker tøymykner, og jern alt. Selv din nikkers.
 10. 10
  Accessorize! Hvis du kan investere i ting som en designer klokke / skjerf / smykker / sko / solbriller / vesker. Hvis du ikke kan strekke budsjettet så langt, ikke å bekymre deg, high street har meget moteriktig alternativer til rimelige priser. Aldri forlate huset uten tilbehør. De fullføre antrekket og gjør at du ser polert.
 11. 11
  Høye hæler er viktig. Så hvis du er så grasiøs som en klovn i hælene, så får øve. Alderen gammel bok på hodet. Først mestre det uten hæler på, så når du føler deg komfortabel med det, prøv det med hælene på. Alltid går høyt og holder hodet høyt.
 12. 12
  Å være en VAG er høy vedlikehold. Du må sørge for at bena er alltid glatt, er neglene malt, hud fuktet, tennene er rene. Du kan selv prøve ekstra hardt og få en manikyr / ansikts / voks eller få tennene bleket. Å være en VAG handler om å se din beste.
 13. 13
  Lykke til, hvem vet du kan selv ta med deg fotballspiller

Tips

 • Slitasje enkle sminke gjennom dagen og dramatisk sminke om natten.
 • Trening. Det vil gjøre at du føler og ser bra ut!
 • Spise sunt.

Advarsler

 • Du trenger ikke å være super tynn. Bare trygg med kroppen din.
 • Du trenger ikke å være en ekte WAG å kle seg som en.

Ting du trenger

 • Tillit
 • Stil
 • Tan
 • VAG som klær
 • Store solbriller og vesker
 • Sminke