Wkano

Hvordan å knytte en doo rag


Kall det dugg-rag, do-fille, dune fille uansett... Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker ikke vet hvordan å "gjøre" det (pause for latter) Så, her er en måte å binde den.

Trinn

Hvordan å knytte en doo rag. Bestem størrelsen på hodet i forhold til dugg-rag (fille).
Hvordan å knytte en doo rag. Bestem størrelsen på hodet i forhold til dugg-rag (fille).
 1. 1
  Bestem størrelsen på hodet i forhold til dugg-rag (fille).
 2. 2
  Hvis hodet er middels til liten og fille er alt annet enn liten, hoppe til trinn nummer åtte (8). Hvis hodet er stort, og fille er middels til liten, bør du:
 3. 3
  Knyt en liten overhand knute i det ene hjørnet av fille, jo mindre knute jo bedre, og jo nærmere hjørnet jo bedre.
 4. 4
  Plasser fille på en flat overflate foran deg, slik at det er diamant-formet, med hjørnet med knuten nærmest deg, det ene hjørnet av fille til venstre og ett hjørne til høyre.
 5. 5
  Ta tak i høyre hjørne med høyre hånd, og det venstre hjørnet med venstre hånd, søker liten spenning til fille, dra hendene fra hverandre og oppdra dem til hodet høyt.
 6. 6
  Bøye hodet ned, og bøy skuldrene litt fremover.
 7. 7
  Holde spenningen på fille, lå knuten på hodebunnen din, på den flate eller øverste delen av skallen din, veldig nær der din skalle starter sin nedover skråningen til pannen. Ta hendene litt ned slik at fille krysser din panne. Dine hender vil bli enda med ørene og direkte bort og litt bak fra dem, igjen med en viss spenning på fille. (Gå til trinn tolv (12)).
 8. 8
  Plasser fille på en flat overflate foran deg, slik at det er diamant-formet, med det ene hjørnet nærmest deg, det ene hjørnet av fille til venstre, ett hjørne til høyre, og ett hjørne vekk fra deg.
 9. 9
  Brett den nederste hjørne nærmest deg opp mot krysset. Du kan brette den nederste hjørne for å møte og lå på toppen av den øverste hjørne, eller du kan gå en del av veien. Du må kanskje eksperimentere et par ganger for å få fold akkurat for hodet (og håret hvis du har det), fordi hodene og filler er forskjellige størrelser.
 10. 10
  Bøye hodet ned, og bøy skuldrene litt fremover.
 11. 11
  Holde spenningen på fille, lå folden på pannen din. Ta hendene litt ned slik at fille forblir på pannen din. Dine hender vil bli enda med ørene og direkte bort og litt bak fra dem, igjen med en viss spenning på fille.
 12. 12
  Kaster hodet tilbake og rette opp, holde spenningen på fille slik at den holder seg på pannen.
 13. 13
  Når du rette opp (eller knipse hodet bakover), sørg for at en løs hjørne flipper over håret eller hodet.
 14. 14
  Ta hendene tilbake rundt til baksiden av hodet, lavere skallen, slik at rag dekker ørene delvis.
 15. 15
  Knyt en knute i fille, enten på toppen av fille som er dekker hodet eller håret, eller på undersiden av skallen din med håret ditt hvis det er utseende du går for, og du har lengre hår.
 16. 16
  Justere for en bedre passform - For eksempel, skyver fille bak ørene og mot skallen din hvis det er det du ønsker.

Tips

 • For en bedre holding knute, knytte en enkelt halvstikk-knute, og ta en ekstra wrap rundt med den ene enden av fille der du knytte den knuten. Knuten vil ikke stramme så lett, og når du strammer den, vil den ikke løsne raskt.
 • Knuten på baksiden av hodet når binde de to ender kan være et enkelt halvstikk-knute.

Advarsler

 • Være forsiktig med å få langt hår fanget i knuten - det er smertefullt!