Wkano

Hvordan å koble opp med jenter ute av din liga

Dette er en guide for folk som ønsker å gi en sjanse til å trekke opp med en jente ut av sine forbund. Dette er din tid til å prøve og snu livet ditt rundt, og i prosessen kanskje lære noen ting om deg selv du aldri trodde du kunne gjøre.

Trinn

Hvordan å koble opp med jenter ute av din liga. Arbeidet med utseendet ditt.
Hvordan å koble opp med jenter ute av din liga. Arbeidet med utseendet ditt.
 1. 1
  Vis din tillit. Det er en konstant egenskap om "playboy" menn - tillit. Alle har en bestemt type som slår dem på. Men å ha tillit til hver lille ting du sier eller gjør vil alltid bringe deg nærmere kvinnen i dine drømmer. Tillit vil vise at du mener hva du sier, uansett hva det er.
 2. 2
  Kunne kommunisere. Dette er ikke en kunst du trenger for å mestre, men du minst må være i stand til å kommunisere nøyaktig hva du har tenkt å når du snakker med en vakker kvinne. Selv om det er utilsiktet, kan projisere feil ting lukket døren i ansiktet svært raskt. Det er ikke rom for feil. For å være en god kommunikator, må du være en god lytter. Du må også virker oppriktig interessert i mennesker, hvis du ikke allerede. Begynn å engasjere folk i det daglige liv. Finn ut om mennesker som du har korte interaksjoner med. Gå ut av komfortsonen helt. Å ha back-og-tilbake samtaler med fremmede vil hjelpe deg til å tenke på føttene når du nærmer deg en hottie. Det vil også hjelpe deg å bygge materiale for diskusjonen med sa hottie.
 3. 3
  Arbeidet med utseendet ditt. Dette er viktig, selvsagt. Business casual, off-camera skuespiller, og rik playboy. Oppnå utseende for alle tre vil ta litt tid, men ikke så mye tid og penger som du kanskje tror. Det er ikke hva du har på deg, men hvordan du ser på det. Å ha 400 dollar jeans vil ingen rolle om du ser ut som et verktøy i dem. Ikke vær den fyren. Vær deg selv, men en bedre versjon av deg selv estetisk. Spill på dine sterke sider også. Sette noen trodde på det. Hvis en bestemt farge får frem øynene dine, bære den. Men ser ikke ut som du legger for mye tanke i det. Uanstrengt klasse er det vi går for, gutter.
  • Sko: En flott starter sko som er av høy kvalitet og ikke for dyrt, er Ferragamo. De løper rundt 225€, men er et must. De er også svært gjenkjennelig for kvinner i smak. Du vil være i stand til å koble disse med alle de tre stiler nevnt. Business Casual: Hit opp utsalgssteder for slike ting. Det er vanskelig å tyde kvalitet med dette utseende så ikke bryte banken.
  • Hyggelig par slacks, knapp ned, og genser hvis nødvendig. Off-Camera Actor: Diesel eller A / X jeans og en hvit T-skjorte. Hvis det er kaldt ute, kaste på en sterk skinnjakke. Hugo boss eller Kenneth Cole på Nordstrom stativ kan produsere en som ikke er gal dyrt. Men du vil mest sannsynlig bruke rundt 375€ minimum for en høykvalitets lær. Ha på ting rundt i huset en stund før du nærmer deg din hottie. Rik playboy: Nå er alt du trenger er en fin blazer og skjorte. Club Monaco, A / X, Express. Sjekk dem ut for en som fungerer med jeans og Ferragamos. ideen er å finne en skarp utkikk blazer som ikke er lesbare. Det kan være vanskelig i A / X, men hvis du ser hardt du kan finne skarpe ungdommelig ting der.
  • Unngå logoer på alle kostnader når du kan. Ingenting er for åpenbar. Rike folk trenger ikke å vise sine etiketter med mindre det ikke kan bli hjulpet. Dette er klebrig og kvinner av høy klasse kan lukte det en mil unna. Det er også greit å blande den opp når du er ute. Hvis du er kledd i jeans og en t-skjorte på happy hour på tirsdag, vil du skille deg ut. Hvis noen spør hvorfor du ser ut som en boms... Dette bringer oss til neste tema.
 4. 4
  Vit når du skal ligge. Det er ikke et must, men hvis du vanligvis henge ut å spille dataspill hele dagen, er dette noe du må gjøre. Dette er en glatt skråning fordi lyver bare avler flere løgner, og du kan komme i trøbbel. Nummer én regel når de forteller en løgn, er å legge til noen sannhet, så hvis du ser ut som du ikke har en jobb, si at du jobber hjemmefra. Det andre alternativet er å få der ute. Hvis du forteller henne at du liker å gå til klubber, begynne å gå til klubber. plukke en favoritt, bli kjent med folk der, og deretter bringe henne.
  • Hold ligger så ufarlig som mulig, slik at selv om de blir funnet ut, vil det ikke være for stor en avtale med henne. Ikke lyv om hva slags bil du kjører, eller hvor mye penger du har (selv om spurte). Alle gjør dette, og det er åpenbart. Dette er uhøflig, og rike mennesker ikke diskutere penger, bare fattige mennesker gjør det. Alt du trenger å gjøre er å lage en illusjon om at du er på deres nivå. Slippe hint av eksotiske steder du har vært (men studere opp på disse stedene). Trumfe opp / gjøre opp dine interesser å justere med rike og interessante mennesker. De fleste rike mennesker er mer interessert i hva du gjør for moro enn hvordan du gjør ditt liv. Du vil ha henne forutsatt at du er en fange. Du gjør dette med rolige, trygge, smigrende løgn. Men ikke vær overivrig.
  • Aldri lyve med mindre du blir bedt om også. Les hennes signaler og vet hva du kan komme unna med. Dette er grunnen til at det vil hjelpe å ha en vinge-mann som kan bekrefte tullet ditt. Men det er ikke avgjørende. Dessuten vil frequenting fine etablissementer allerede gi inntrykk av at du er i liga deres, så prøv å styre samtalen inn på henne, og om andre ting enn deg.
 5. 5
  Vit når du skal fortelle sannheten. Det er veldig vanskelig å være morsom når man ligger. De morsomste samtaler og tema er fra sannheten. Og å være vittig eller i det minste underholdende (men ikke irriterende) er en viktig faktor. Dette går tilbake til kommunikasjon. Å snakke med en fremmed er en dans.
  • Hold det lyse og lese signalene hun sender. Ikke fortell vitser! Improvisere. Gjør nesten alle følelser du uttrykker å være av interesse for morsomme og lekende humor. På et tidspunkt i samtalen være selv deprecating. Dette viser at du ikke tar deg selv så høytidelig, at du er trygg, og det vil gjøre dine løgner mer troverdig.
 6. 6
  Samle informasjon. Det er nøkkelen til å forstå omgivelsene rundt deg og hvordan du har vært / eller ikke passer inn i den. Ta deg tid til å være en observatør.
  • Ta oppmerksom på hvilke typer steder som du ser vakre kvinner som interesserer deg. Legg merke til hvordan de kler seg i disse stedene, hva slags energi de avgir, og hva slags folk du ser dem med hvis de ikke er alene. Være en svamp. Det er nesten sikkert at en vakker, velkledd kvinne vil være veldig spesielt om hvilken type mann hun vil gi den tiden av dagen til.
 7. 7
  Gå ut: Nå som du har jobbet på verbal evne, kjole, og spart opp litt penger, plukke en base som du ser vakre kvinner på. Pass på at du bruker et par ganger går det (med venner) før du nærmer deg henne. Møte så mange mennesker som jobber der som mulig. Huske navn og ansikter.
  • Mest høy klasse kvinner ikke snakke med fremmede! Så det vil hjelpe hvis du kan bli sett ut et par ganger har det gøy med venner. Hvis du har en søster eller venninne dem ta det når du kan. Du ønsker å bli sett med andre kvinner så mye som mulig. Det spiller ingen rolle hvordan de ser ut. Dette er en av de viktigste trinnene, fordi det er her at du ønsker å skape et miljø som er et hjem-feltet. Ergo, du må komme deg ut. Bli en vennlig og gjenkjennelig ansikt der kvinnene er.
 8. 8
  Mestre tilnærming. Hvis du har gjort alt dette vil det gjøre din tilnærming mye enklere. Du vil ikke virke som en fremmed, men noen som virker som morsom å være rundt. Men, er det viktigste å huske på at dette er et tall spillet.
  • Du kommer ikke til å score nesten like mye som du får slått ned. Uansett hva, vil du møte uhøflig og bitter kvinner. Det er derfor det er viktig å alltid være høflig, aldri vulgær (med mindre hun liker det), og aldri gi inntrykk av at du vil ha sex. Behandle henne som et interessant menneske.
  • Hot kvinner er selvbevisst om sitt utseende. Synes å være interessert i intellektet hennes, stille henne spørsmål som er uvanlig og gjøre henne tror du er forskjellig fra de andre ti tusen shmucks som treffer på henne i forrige uke. I utgangspunktet behandle henne som en fyr (uten prompe vitser, selvsagt).
  • Hvis du kan, unngå komplimenter helt. Men hvis du må, ikke kompliment hennes utseende. Du prøver å finne hennes interesser, ikke få henne i seng, så hun tenker. Aldri kjøpe henne en drink. Dette virker ikke. Verdien du legger er en samtalepartner som kan åpne opp nye ting for henne. Hvis du har en flott tid, og etter at hun er ferdig et par drinker, er det greit å kjøpe henne en. Men gjør dette svært sjelden. Hvis ingenting seksuell kommer ut av dette, det er greit. Du møtte noen nye, som er varmt. Og det er på til neste gang. Det vil bidra til å bygge din CV når du er sett ut med henne igjen, forhåpentligvis. Hvis den gjør det slår seksuell, gjør det hennes sted slik at du ikke våkner mamma. De fleste kvinner foretrekker å gå tilbake til sitt eget sted allikevel. God jakt.

Tips

 • Tall spillet: Jeg gjentok dette fra det siste trinnet. Det er så viktig. Ikke få motet! Dette er salg. Og som enhver stilling som selger, er du virkelig selge deg selv. Hvis du følger disse trinnene, bør du i det minste få snakke med en av hver 5 hotties. Og når du får god, har sex med en av hver 10 til 15 kvinner.
 • Ta det sakte. Dette rådet er bygget opp for meg i løpet av ca ti år så ta litt tid å jobbe på spillet ditt før du prøver ut for de store.

Advarsler

 • Se opp for vennene sine, spesielt fyr venner. Hvis hun er så varmt som hun skal være, vil de være svært beskyttende. Vær ydmyk og inkludere alle i gruppen.
 • Husk, kvinner er ikke bare for sex. De er mennesker akkurat som deg og meg.