Wkano

Hvordan å pierce din egen nese

Hvert år hundrevis av mennesker ønsker nesen piercet. Noen, enten på grunn av myndighetene eller finansielle situasjon, velger å pierce sin egen nese. Uansett hva, folk kommer til å fortsette å gjøre dette, så bedre å vite hvordan du gjør det riktig.

Trinn

Hvordan å pierce din egen nese. Marker nesen der du vil at stud å gå.
Hvordan å pierce din egen nese. Marker nesen der du vil at stud å gå.
 1. 1
  Undersøke nesen. Har du noen hudormer eller kviser? I så fall vente noen dager eller uker, og vaske ansiktet regelmessig. Det kan føre til infeksjon hvis du pierce rett over eller svært nær, en yucky lyte.
 2. 2
  Sterilisere alt. Vask hendene og ta på gummihansker. Ikke rør noe annet med hansker bortsett fra sterile ting. Hver gang du tar på nesen, endre hansker. Ta en endelig endring like før du gjør selve piercing.
 3. 3
  Marker nesen der du vil at stud å gå. Ser i speilet. Ser det riktig? Eller er det for lav eller for høy?
 4. 4
  Flytt mark til du er fornøyd med det.
 5. 5
  Rengjør ansiktet en gang med isopropanol. Se opp for dine øyne, fordi det ville brenne!
 6. 6
  Ta nålen ut av emballasjen og ikke sette det ned hvor som helst, da dette gjør nålen forurenset. IKKE bruk noe annet enn en skikkelig piercing nål. En steril en. Du trenger ikke å gjøre noe annet med det bortsett fra å ta ut av den sterile emballasjen.
 7. 7
  Bruk en piercing klemme for å holde området som skal gjennomboret, hvis du har en. Hvis du ikke har en, seriøst vurdere å få en. Du ønsker ikke å rote innsiden av nesen eller fingeren.
 8. 8
  Vær rolig. Hvis du skjelver, stoppe og vente noen minutter på å roe ned. Risting mens du prøver å pierce nesen er ikke pen. Jo raskere du gjør det, jo raskere det er over.
 9. 9
  Sett nålen, ta vare å pierce vinkelrett gjennom vevet. Du vil føle smerte.
 10. 10
  Sett steril nese smykker. Kontroller at du har riktig størrelse, lengde, tykkelse. Ikke bruk en ring eller øredobb!
 11. 11
  Rense den to ganger om dagen ved hjelp av en steril saltvannsoppløsning, og la stud i minst tre måneder før du bytter det ut med noe annet. Bruk titan smykker for best resultat. Alt er mindre ikke tilrådelig. Bare vaske den to ganger daglig med saltvann (eller søk etter 'havsalt suge') til den er helt leget. Dette kan ta opp til fire måneder.
 12. 12
  Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å spørre din lokale piercing privaten. Selv om du ikke får din piercing gjort det, ville de trolig være villig til å gi deg råd hvis du spør pent.
 13. 13
  Unngå smitte! Antibiotika kan være kostbart og tvilsom for din helse (dyrere enn å få piercing gjort i en sterilisert piercing salongen, noen ganger), så sørg for at du gjør den riktige avgjørelsen. Vær forsiktig når du gjør det under en alder av 14, fordi vev er fortsatt utvikling på disse unge aldre.
 14. 14
  For å være ærlig... Det beste alternativet er å gå og få det gjort profesjonelt, betyr at ingen pistol på et kjøpesenter. De profesjonelle er opplært til å sørge for at det vil være ok, og for å spare nesen fra en rekke ting som kan gå galt.
 15. 15
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du tror du kan ha en infeksjon på noe punkt, må du ikke fjerne stud. Det kan felle infeksjon i huden! Hvis det fortsetter å forverres, gå til en lege.
 • Ikke bruk alkohol for å rense det, så det kan tørke ut piercing og forlate den sprø.
 • Tee Tree Oil, rubbing alkohol, hydrogen peroxide, eller andre sterke antiseptiske midler er ikke tilrådelig for rengjøring en piercing. Kun saltløsninger eller en høy kvalitet, duft-fri antibakteriell såpe bør brukes på piercing din.
 • Putting is på nesen før piercing vil det nummen noe av smerten. Det vil også gjøre det vanskeligere vev, så det er ikke tilrådelig. Lammende gjør at du ikke føler smerten, men når det går galt, vil du ikke føle det heller. Det kan føre til mye alvorlige problemer som lett kan forebygges.
 • Det er normalt for øynene til vann.
 • Nesen blir rød og sår en stund etter. Det er normalt.
 • Ikke bruk peroxide.
 • Du kan bruke en spray som heter H2O Spray fra Hot Topic eller piercing butikk

Advarsler

 • Selv etter sterilisering, kan infeksjoner som AIDS spres gjennom å dele en piercing nål. Under ingen omstendigheter dele en nål, selv med din beste venn!
 • Gå til en profesjonell hvis du har spørsmål eller problemer. Det er verdt den ekstra kostnaden for en profesjonell til å pierce deg.
 • Vær svært forsiktig! Ikke stikk hull på nesen med en sikkerhetsnål, push pin, ørering, sy nål, eller noe annet enn en hul autoklaverte nål. Bruk av et annet objekt vil gjøre piercing mer utsatt for smitte fordi det ikke kan steriliseres skikkelig og er vanligvis altfor kjedelig å pierce, rive vevet og legge for mye stress på piercing.
 • Være helt sikker på at du vil ha en piercet nesen før du går gjennom dette, eller vil du angre på det senere!

Ting du trenger

  • Hul autoklaverte piercing nål
 • Nål tang
 • Piercing klemme
 • En sterilisert nese ring eller stud
 • Sea salt / øret omsorg løsning
 • isopropanol
 • latexhansker