Wkano

Hvordan skjule en nese piercing fra foreldrene dine

Så du vil ha en nese piercing, men du har ikke lov? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du hemmelighet få en!

Trinn

Hvordan skjule en nese piercing fra foreldrene dine. Lyve til foreldrene dine og fortelle dem du henger ut med venner.
Hvordan skjule en nese piercing fra foreldrene dine. Lyve til foreldrene dine og fortelle dem du henger ut med venner.
 1. 1
  Lyve til foreldrene dine og fortelle dem du henger ut med venner. Gå til utvalgte salong / butikk og få nesen piercet. Hvis du bor i Europa må du ha foreldrenes samtykke hvis du er under 18 år, og under 15 i Canada.
 2. 2
  Prøve og få den minste piercing mulig. (Vær klar over at jo mindre piercing, jo mer sannsynlig er det å være et uhell revet ut, er en større dimensjon alltid en kraftigere piercing. Tenk på en wire ostehøvel-små smykker er egentlig det samme)
 3. 3
  Få en subtil farge. Hvis du kan få en svart eller mørk brun en, er det sannsynligvis den beste ideen fordi det vil trolig se ut som en naturperle. Hvis foreldrene dine har en halv hjerne, de vil ikke falle for dette. Naturperler ikke bare tilfeldig vises og området rundt piercing vil trolig fortsatt være rød og hoven. Imidlertid vil dette fungere hvis foreldrene dine er neglisjerende eller godtroende beyond belief. Får en rød stud fungerer bra også, fordi det vil trolig bare se en kvise eller scratch. Hvis du kan få en flat, liten en i din hudfarge, kan de ikke engang merke til. Forresten, vil du ikke være i stand til å fjerne smykker i 6-8 uker.
 4. 4
  Gå hjem og handle som om ingenting hadde skjedd.
 5. 5
  Forklare dem hvorfor du ønsket piercing. Hvis du kan overbevise dem, heller enn å si "det ser kult" eller "[Sett inn navn her] foreldre tillatt det", kan de være mindre villige til å si "ja". Men hvis du har vært vurderer å ha det i lang tid, la dem vite.
 6. 6
  Hvis det er et problem som er dypt personlig for dem, for eksempel religion, er du best ikke å fortsette samtalen videre.
 7. 7
  Unngå foreldrene dine uten å gjøre det klart.
 8. 8
  Når du er i nærheten av dem, sitte på motsatt side hvor du har din piercing.
 9. 9
  Hvis de spør deg om det sier "oh det er bare en ripe / kvise / skjønnhet spot / etc."
 10. 10
  Finn en stud du liker. Når du kan ta den ut [etter hvordan noensinne mange måneder] velger smykker du virkelig ønsker.
 11. 11
  Når du går ut, bytte "beauty spot" kvise for den valgte smykker og bære det!
 12. 12
  Få en liten stud nærmest din hudfarge. Når det er helbredet det er ingenting de kan gjøre med det.
 13. 13
  Du kan også gjøre / få en bløff, men real-utseende piercing, vise foreldrene dine hvis de spør, og vise at det er falske. bruke den nonstop for et par måneder og så, når du får den ekte, vil de tror det er falsk.

Tips

 • Selv om det er fristende, ikke dekke piercing med foundation eller annen makeup. Dette tillater ikke piercing å puste og øker sjansene for smitte.
 • Act uformell eller foreldrene dine vil merke. Men, er de sannsynligvis kommer til å legge merke til uansett hvor tilfeldig du handler.
 • Se etter piercing din slik at den ikke blir smittet eller foreldrene dine vil definitivt merke.
 • Det er best å fortelle dem etter at du har fått det gjort. Du kommer til å være i mer trøbbel for å lyve.
 • Du kan alltid få en falsk piercing, et magnetisk ett eller et lim-på en for å prøve det ut, kanskje en gang foreldrene dine ser det er ingenting galt med piercing, kan de la deg ha en ekte en.
 • Du kan alltid fortelle foreldrene dine det er magnetisk, eller den er limt på. Fortell dem det vil komme seg i en uke / måned / whatever. Hvis du føler du kan se etter det selv, får kanskje det gjort kort tid før du går bort til en sommerleir.