Wkano

Hvordan å se søt og kle pent for ungdomsskolen (jenter)

Siden du er i ungdomsskolen, er det svært viktig å se søt og kle godt. Imidlertid kan det noen ganger være vanskelig å gjøre dette, spesielt med en begrenset mengde tid til å bli klar for skolen i morgen. Med denne guiden, kan du se flott ut hver dag. Alltid prøve nye ting selv. Lag din egen stil!

Trinn

Hvordan å se søt og kle pent for ungdomsskolen (jenter). Rense og fukte ansiktet.
Hvordan å se søt og kle pent for ungdomsskolen (jenter). Rense og fukte ansiktet.
 1. 1
  Ta hyppige dusjer. Ta en dusj med en duftende bad gel og en myk svamp. Bruk varmt vann og virkelig få ren. Du bør alltid være ren og lukte godt når du går til skolen. Mens du er i dusjen, barbere armhulene og ben (hvis du har lov til), og vaske håret med sjampo og balsam. Bruk en vaskeklut med litt såpe eller dusjsåpe og skrubb kroppen din. Børste og del håret i dusjen, så det tørker pent. Prøv å ta en dusj annenhver dag eller hver dag. Etter du dusjer, kan du sette inn de-tangler eller leave-in conditioner hvis håret blir frizzy.
 2. 2
  Rense og fukte ansiktet. Vask ansiktet med en ansiktsrens og bruke en lett fuktighetskrem etterpå. Ansiktsrens eller en bar av ansikts såpe bidrar til å fjerne smuss, olje og makeup fra ansiktet, noe som gjør huden mindre utsatt for akne. Pass på at du ikke er allergisk mot noen av de produktene du bruker.
 3. 3
  Pusser tennene. Puss tennene hver dag og natt med en god tannkrem, og husk å bruke munnvann å holde pusten frisk og tennene hvite! Prøv å holde deg unna produkter som whitening gel og strips - disse produktene spise emaljen på tennene, og kan være svært skadelig for tannkjøttet. Hvis du har brukt whitening tannkrem i det siste, begynner å bruke en emalje beskytter tannkrem som Pronamel. Hold på leppepomade å holde smilet feilfri. Hvis du har tannregulering, må du rengjøre tennene ekstra godt. På den måten, selv om du ikke har et perfekt smil, vil du ikke ha matrester fast på tennene.
 4. 4
  Lukter godt. Nå som du blir eldre og svetter mer, slitasje deodorant. Også vurdere å sette på en lys Spritz av søte lukter parfyme.
 5. 5
  Plukk passende antrekk. Når du plukker ut dine antrekk, alltid prøve den på og se i speilet for å se hvordan det ser ut, hvis det ikke ser fint på deg, prøv en annen antrekk som passer din kropp eller går det bra mot huden din tone. Hvis et antrekk ser ut og føles bra ut på deg, må du ikke prøve på en annen. Husk, du kommer til å være på skolen, så velg noe skjegg og beskjeden, men søt. Være dristig og prøve nye stiler. Hvis du aldri hadde på seg skjørt i grunnskolen, prøve seg en for en dag for å se om du liker det. Du kan bli overrasket. Shorts vil alltid være i stil, så sørg for å ha noen.
  • Ikke ha se gjennom skjorter. Noen ganger hvis du bære en hvit eller lys-farget skjorte bh vil vise gjennom. Prøv å bære en tank top eller Cami under for å unngå det.
  • Ikke prøv å se sexy, du er bare på ungdomsskolen, så iført lettkledd vil bare gi folk feil inntrykk. Kle seg sømmelig for å unngå å havne i rektors kontor. Hvis du er iført en utringet skjorte, for eksempel sette en bandeau eller en tank top under for å dekke opp noe av huden din.
 6. 6
  Legg til tilbehør. Tilbehør er veldig gøy, og de legger litt ekstra stil og eleganse til et ellers kjedelig antrekk. De kan kompliment ditt antrekk eller ta ut en aksent farge. Prøve seg noen som armbånd, armbånd, charms, ringer, øredobber, halskjeder, etc. og se hva du synes.
 7. 7
  Ha det gøy med håret ditt. Føn, curl, knuse, flette, eller rette håret. Ikke glem å bruke en spesiell spray slik at håret ikke blir skadet av all varmen. Hvis du har tykt hår eller tørt hår, bruk en detangler eller leave-in conditioner å roe håret ned. Avslutt med en fin smelling hårspray for å holde frizz unna. Legge til litt ekstra stil, legge et hår tilbehør for eksempel en pen barette, pannebånd, klipp, blomst, etc.
  • Style håret annerledes. For eksempel, i stedet for den grunnleggende hestehale, gå for en fransk flette. Hvis du ønsker å bli virkelig spennende, få en helt ny frisyre, eller bare side smell. Du ønsker kanskje å prøve side smell først fordi de er et helt annet utseende, men hvis du ikke liker dem, kan du alltids klippe dem tilbake så de er ikke merkbar.
 8. 8
  Lek litt med sminke. Bare fordi du er i ungdomsskolen betyr ikke automatisk at du bør begynne å bruke sminke. Hvis du bruker sminke, bruker det lett. Sørg for at du ser naturlig. I ungdomsskolen, går litt mascara og litt leppepomade en veldig lang vei. Male neglene og nappe øyenbrynene, men bare hvis du vil.
 9. 9
  Smile og være trygg. Et smil gjør hvert antrekk bedre. Å ha "look" spiller ingen rolle om du ikke er fornøyd med deg selv. Prøv å være annerledes, men ikke glem at alle vil respektere deg hvis du respekterer deg selv. Det gjør du det beste du muligens kan være, å være pen og glad. Ikke miste tillit og ikke la folk ta deg ned, fordi noen mennesker er bare haters, ikke bekymre deg om dem.
 10. 10
  Sett på noen lotion. Kontroller at du setter body lotion på ansiktet, armer og ben. Dette vil holde huden klar, myk og sunn.
 11. 11
  Vær deg selv! Du trenger tillit! Svikter tilliten betyr sminke, prøv å ikke over-gjøre det. Husk, vær deg selv! En original er alltid verdt mer enn en kopi. Du vil innse at andre vil begynne å utfylle deg mer enn vanlig hvis du bare deg selv!

Tips

 • Velg ditt antrekk kvelden før skolen for å unngå å stå foran skapet for en time i morgen.
 • Utvide! Ikke begrense deg til én stil. Og hvis du bare handle på en bestemt butikk, kan du prøve noen forskjellige dem.
 • Ta en dusj natten før.
 • Aldri bekymre deg hva andre mener, da dette er ditt liv alene. Hvis andre dømme deg basert på utseende, ikke la det plage deg, som selvtillit taler for seg selv.
 • Hvis du vil ha mer tid til å stelle deg selv, våkne opp tidligere enn du vanligvis gjør.
 • Spør dine venner for tips og fortelle dem til å være sannferdig.
 • Husk tilbehør! En vanlig skjorte med en lang kjede ser flott ut med en søt skjørt.
 • Gå til småby butikker og klær butikker samt sparsommelighet butikker. Noen ganger kan du finne butikker med klær som ikke er dyrt og er veldig søt.
 • Prøv antrekk på og spørre folk hvordan de ser ut før bruk dem til skolen.

Advarsler

 • Ikke jobb for hardt på å kle opp for skolen. Hver jente ser alltid uanstrengt vakker.
 • Ikke nappe øyenbrynene før skolen, vil de være helt rød! Hvis du trenger å gjøre noe sånt, gjør det natten før.
 • Ikke vise frem hvis du ser fin. Hold det enkelt.
 • Hvis du barberer kvelden før, sørg for at du ikke går glipp av noen flekker.
 • Vær trygg hele dagen fordi ingenting kan bringe deg ned mer som å ikke være trygg!
 • Ikke gå med publikum - vær deg selv!
 • Husk at hvis du voks bena i morgen, vil de være helt rød på skolen.
 • Hvis du ikke vet hvordan du gjør sminke, ikke gjør det, ikke risikerer selvtilliten!

Ting du trenger

 • Klær
 • Sko
 • Mirror
 • Hygieneprodukter (deodorant, barberhøvel (men husk, hvis du bruker en barberhøvel du blir nødt til å barbere hver dag), voks-strips, blåse tørrere, tannbørste, tannkrem, munnvann, lipgloss / lip kar)
 • Hår forsyninger
 • Tilbehør
 • Makeup (valgfritt)
 • En endring av klær (hvis du har valgfag som gym)