Wkano

Hvordan å strekke ørene raskt

Mens måle ørene flere størrelser samtidig bør unngås, er noen ganger gauged ører trengs på et blunk. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan å strekke ørene raskt. Bestem deg for hvor store du vil ha dem til å være.
Hvordan å strekke ørene raskt. Bestem deg for hvor store du vil ha dem til å være.
 1. 1
  Bestem deg for hvor store du vil ha dem til å være. Hvis du kommer større enn 10-gauge, så du trenger flere målere, hver i intervaller på "fire" (eksempel: Hvis fire var ønsket produkt, så en person ville få målere størrelse, 10, 6 og 4 ).
 2. 2
  Ta en varm dusj. Dette vil bidra til å slappe av vevet i øreflippen - og gjøre deg renere! Husk alltid personlig hygiene, kids!
 3. 3
  Ta en 10g eller 12g og sakte, forsiktig sette det inn i øret ditt. Hvis du bruker en 10g, vil dette være smertefullt. Hvis det begynner å blø, ta det ut umiddelbart! La ditt øre gro i minst to uker før du prøver dette igjen, bruke en mindre størrelse neste gang.
 4. 4
  Sett varmt, litt såpevann på øret, for å hjelpe smøre måle og å hjelpe vev slappe av. IKKE bruk vaselin!
 5. 5
  Vent minst et par dager før du går til neste størrelse. Ikke gå mer enn to størrelser på en gang, ellers øret er nesten garantert å arr, noe som gjør det enda vanskeligere å gå opp til større størrelser.

Tips

 • Husk dine grenser. Hvis det blir for smertefullt, ta den ut og prøve igjen, advisedly med en mindre størrelse.
 • Husk, smalner er din venn! Smalner er lange, spisse målere som hjelper øret flytte til en større størrelse. Bare legge igjen en taper i opp til 24 timer, den erstatte den med en plugg.
 • Bruk større, tyngre målere. De kan være dyrere, men de hjelper ører strekningen.
 • Bare bruke isen hvis du har en lav smerte toleranse. Ellers vil den bare føre til unødvendig stivhet i vevet.
 • Tenåringer, være forsiktig hvis du gjør dette uten foreldrenes samtykke. Selv om du ikke trenger det å strekke ut piercinger, kan det bli litt stygt om foreldrene dine finner ut at du gjorde det likevel etter at de fortalte deg "nei".

Advarsler

 • Hvis det gjøres riktig, vil øreflippene ikke blø! Hvis de gjør det, ta målere ut umiddelbart og grundig vask øreflippene. Vent i 2 uker før prøver igjen, med en mindre størrelse.
 • Det anbefales sterkt at bare de som er helt sikker på at de vil ha strukket øreflippene, for å forsøke dette. Det er nesten garantert å bli smertefullt.
 • Denne metoden har en høy risiko for infeksjon, og en enda høyere risiko for arrdannelse.
 • IKKE bruk vaselin! Dette er irritere og vil muligens infisere øret.