Wkano

Hvordan å uttrykke din kjærlighet med den spesielle personen

Har du alltid har den spesielle personen i tankene, og har ikke noen måter å fortelle dem at du elsker dem andre så bare stirrer på dem hele dagen lang? Du har kommet til rett sted. Det er mange måter å bidra til hvor mye du elsker dem. La oss starte med det grunnleggende.

Trinn

Hvordan å uttrykke din kjærlighet med den spesielle personen. Si de enkle tre ord, "".
Hvordan å uttrykke din kjærlighet med den spesielle personen. Si de enkle tre ord, "".
 1. 1
  Si de enkle tre ord, "". Ved å si disse ordene, er du gi dem tilgang til hjertet ditt. Ikke gå å si det hvis du ikke mener det. BARE si det hvis du mener det eller det vil såre følelsene sine.
 2. 2
  Klemme dem. Bryt kontakten barriere og klem dem rett ut og med dem. Hvis de virkelig elsker deg, vil de klem tilbake. Bare ikke tvinge dem til å gjøre hva de ikke ønsker å gjøre.;)
 3. 3
  Peck sine lepper og kinn. Ved å gjøre dette, vil du fortelle dem at du er interessert, men ikke helt klar for den store gutt / jente ting ennå. Ikke begynn kliner med ham eller henne før du har virkelig fått ned den hakker en del, men hvis han eller hun gjør først, gjør ikke tilbake unna som er å fortelle dem at du ikke er interessert. Sakte kysse tilbake.
 4. 4
  Fransk kyss. Du kan gjøre det ved å sakte beveger seg mot dem. Vikle armene rundt ham eller henne. Sakte åpner munnen og utforske hans eller hennes munn. Ikke bekymre deg hvis kyss er ikke 100% perfekt. Ingen er... det avhenger av om du konsentrere deg hardt nok.
 5. 5
  Kose med dem. Hvis du ser på en skrekkfilm, det er det perfekte stedet, men du kan gjøre dette når som helst du ønsker. Bare hold dem nær deg. La hoftene fusjonere.
 6. 6
  Gi dem en enkel gave. Det vil vise at du setter pris på dem. Ikke bruke hundrevis, men et enkelt kort eller en liten gave ville være hyggelig.

Tips

 • Ikke tving dem til å være med deg. Hvis de ikke vil, er de sannsynligvis ikke klar ennå så permittere av det for en stund.
 • Prøv å være der for dem i gode og dårlige tider. Vær en god lytter.
 • Bruk en mint eller to... og.... med og masse rengjøring produkter før du prøver noe!
 • Ved å kysse den du elsker og gi en klem beviser det bare hvor mye du elsker ham / henne fordi han / hun føler i takt med ditt hjerte.

Advarsler

 • Hvis du har tannregulering, gjør det ikke vondt den andre personen når du kysser. De kan ikke føle dem. Så ikke vær redd!