Wkano

Hvordan å være hyggelig og munter

Har du tenkt over hvor flott det ville være å være smilende og hele tiden, og for folk å tro at du var virkelig? Her er hvordan!

Trinn

Hvordan å være hyggelig og munter. Smil og vær positiv.
Hvordan å være hyggelig og munter. Smil og vær positiv.
 1. 1
  Smil og vær positiv. Å være positiv vil hjelpe deg å bli lykkelig, selv om du har en dårlig dag. En forbedrer ditt syn, og gjør at folk ser på deg som en og glad person. Smiler til folk hjelper dem også om seg selv! Dessuten ingen liker en person som borer dem med sine egne problemer.
 2. 2
  Innlede en samtale. Ikke vær redd for å snakke med folk. Introduser deg selv, og deretter be dem om dagen. Ikke bare snakke om deg selv gjennom hele samtalen. Spør dem om deres og hvem de er.
 3. 3
  Uttrykk din. Ikke vær redd for å legge frem ditt selv om de motsier de av den personen du snakker med, men sørg for å være. En god måte å uttrykke en motsier mening er å starte med å si "Ja, du har rett når du sier det, men jeg føler at..." Ikke enig med folk bare slik at de vil like deg - ingen liker en klone. Folk vil like deg for å ha egne tanker og meninger, spesielt hvis de er modne, og uttrykkes på en slik måte. Selvfølgelig, ikke si noe som kan støte folk, spesielt hvis de føler sterkt om emnet.
 4. 4
  Aldri baksnakke. Baksnakking om folk bare gjør at du ser dårlig til folk du baksnakke til. Du mister noen mennesker kan ha i deg. Også, hvis du sørge for å snakke om folk bare foran dem, er du mest sannsynlig til å snakke i en sivil måte og unngå å si noe veldig. Husk at uansett hva du sier om folk bak ryggen vil nå dem - og når den gjør det, vil det være verre enn om du hadde uttrykt dine tanker i en sivil måte foran dem.
 5. 5
  Smil til fremmede når du møter dem, det være seg butikkeieren, posten mannen, eller folk med deg i heisen. Ikke smile merkelig: bare et lite smil vil gjøre dem tror du er fin.
 6. 6
  Ikke miste. Vær tålmodig med folk, selv om det er vanskelig. Hvis du føler deg veldig sint om noe, sitte Hvis du står, og legge seg ned hvis du sitter. Drikk et glass vann - helst kaldt. Hvis dette ikke hjelper, vaske ansiktet. Puste sakte også bidrar til å kontrollere sinne.
 7. 7
  Vær høflig selv til. Dette vil gjøre folk tenker på deg som en person med, og skape for deg. Hvis du er snill mot alle, uansett hvor mener de er, ingen vil ha noen grunn til å hate deg. Være hyggelig mot dine fiender vil også drive dem sint!
 8. 8
  Vær hyggelig mot folk som ikke er "". Ikke bare være hyggelig å populære mennesker. Å være hyggelig mot folk som andre anser tapere eller vil bidra til å skape et bilde av deg som en virkelig person.
 9. 9
  Være morsomt å snakke med! Ikke drone kjedelig om noe, være mer spennende og interessant når du snakker. Inkludere små og morsomme historier i samtaler og aldri bli kjedelig når du snakker med noen.
 10. 10
  Ikke bry deg om hva folk tenker. Så lenge du er å være deg selv, er det helt greit! Det vil alltid være folk som ikke liker deg, og du bør lære dem og komme videre med din!
 11. 11
  Fjern deg selv. Hvis du finner deg selv i en dårlig situasjon med noen, bare fjerne deg selv. Selvfølgelig er det å ignorere eller unngå noen, men bare prøve å rimelighet distansere deg fra situasjonen.

Tips

 • Telle til ti i hodet ditt, og puste dypt når du er stresset kan hindre deg fra å si noe du vil angre på senere.
 • Selv om det ikke er en god idé å stønne til folk, hvis du har en dårlig dag, forklare det til noen fordi det er verre å flaske opp. Folk kan selv tror du er irriterende hvis det virker som om du aldri har en dårlig dag!

Advarsler

 • Ikke overforbruk banneord, som folk vil tenke at du er usivilisert. Hvis andre folk sier dem til deg, bare ta det som en spøk. Prøv å smile og le, som vil gjøre folk tror at du er en veldig elskelig person.